Tako je. Nase najvece pojacanje je on.Shategabri je napisao/la: ↑01 avg 2024, 09:21Mi ako zglajzamo i sa Zekićem, pishaj nas!Morpheus je napisao/la: ↑01 avg 2024, 09:16Kakav dvomeč, kakva šteta. Nama prilike, njima golovi.![]()
Promašiš u prvoj utakmici brat bratu pet dobrih šansi, a u drugoj tri, četiri i ne postigneš niti jedan gol. **** ga... Jedina prava njihova prilika je ona stativa ako se dobro sjećam. Utjeha je da su igrači htjeli, trudili se, tražila se pobjeda, ali nedovoljno dobro. I utjeha za naredne utakmice da smo napadali kod 2:0. Stisli smo ih u drugom poluvremenu.
Nadam se da Zekić i igrači neće izgubiti na podršci. Tačnije, ne smiju izgubiti. Podrška mora biti.
Postaviti Dženu nek vodi ekipu.
Daj mu jos 2 3 igraca nek izabere i ne moze da ne valja. Mislim ipak da ovi "kapitalci" cekaju do zadnje pa ako ne nadju nista eto ih kod nas.
Mudrazija nije toliko dobar da se za njega daju nekakve svote za obestecenje, oo meni. Jeste razlika na terenu pogotovo za nasu ligi ali da sad za njega dajes bubam 500 600k eura ne znam bas..