Ako gledamo matricu, to je nešto što bi bilo očekivano.denimen99 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:04I koja je ovo već godina za redom da se ista ta priča ponavlja? Treba pustiti trenera i dovesti mu igrače, da to je logično. Evo ja ti prvu mogu reći da će u januaru se opet sve promjeniti. Ali ti su upućeniji u FKS nego ja, ti bi to trebao bolje znati.Shategabri je napisao/la: ↑01 avg 2024, 09:48Neozbiljan će biti ako ne pusti Zekića da radi i ako mu ne obezbjedi igrače koje bude traži (u domenu mogućeg).denimen99 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 09:35Pristup nogometu i način vođenja klubova je amaterski. Mirvić, vjerovatno vrsni biznismen, ali nogometno nepismen, slobodno to mogu reći. Potezi koje taj lik vuče su smiješni i to je glavni razlog ovog rezultata. Ekipe koje nisu dugo na okupu, sa trenerima koji su tu svega nekoliko sedmica nemaju šta da traže u evropskim takmičenjima i to će uvijek biti tako.
A eto vam sada slobodno nastavite da brojite glave koje su bile na stadionu i dičite se brojkama koje su, opet se pokazalo, nebitne za rezultat.
Tačno, već tri sezone lutamo.
Te dovedeš igrače, ne dovedeš trenera.
Dovedeš Trenera, ne dovedeš igrače.
Onda dovedeš i jedno i drugo, al nešto ne ide.
Rekao sam i na našoj temi, ovo je zadnji voz Mirviću, ako ne uspije, onda mu je džabe sve trud.
Osim ako njegov interes nije samo Akademija i prodaja mladih igrača.