ma mogu i ove nove, ne moraju nuzno bit OldFashioned

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma mogu i ove nove, ne moraju nuzno bit OldFashioned
ovdje hitno treba kruzni, duze se ceka nego na Doljanima
Dosta što imamo ovaj jedan semafor u gradu, gdje ćemo još sa kružnim
Pokusavaju nesto skobinovati, ali mal je prostor, a treba malo veci kruzni tok (dosta slepera prolazi, bas treba biti siroka cesta).
kako stojite sa striptizetamakraljttbvb je napisao/la: ↑31 jul 2024, 20:08Sto nisi zvao i svratio na Neretvu da se malo rashladis?
Da ti pokazem najbolju plazu na svijetu.
Mali grad i ne znamo šta je to.GefufnaII je napisao/la: ↑31 jul 2024, 20:23kako stojite sa striptizetamakraljttbvb je napisao/la: ↑31 jul 2024, 20:08Sto nisi zvao i svratio na Neretvu da se malo rashladis?
Joj caraGefufnaII je napisao/la: ↑31 jul 2024, 20:23kako stojite sa striptizetamakraljttbvb je napisao/la: ↑31 jul 2024, 20:08Sto nisi zvao i svratio na Neretvu da se malo rashladis?
Najpametnije. Ja kad sam zadnji put išao za Crnu Goru tražili su mi saobraćajnu. Da je bilo na tuđe ime vjerovatno bi mi pravili probleme.Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 16:00Hvala momci, ipak cu uzeti punomoc za svaki slucaj da ne budem peh kao marsal. Znam da mi za hr niko nista nije trazio.
Samo grabite, majku li vam yebemVijeće ministara BiH povećalo je dnevnice za službena putovanja u BiH. Umjesto dosadašnjih 25 KM, dnevnica za uposlenike državnih institucija iznosit će 40 KM
Jel ti zivis negdje blizu Maoce ili onog arapskog sela prije Vlasica?Surreal je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:41Zove me sinoć drug kasno, sav paničan kaže da je prisustvovao događaju koji će mu promijeniti život totalno i da je pitanje da li će se oporaviti od istog. Uglavnom skoro on upoznao neku hanumu (pokrivena djevojka) i kaže dogovorili se da je on pokupi i da će zajedno na neku večeru, međutim kad je on došao, kaže ova počela da se trese, vrišti, udara - ovaj moj konj je to odmah povezao sa napadom džina. On je kao tu nešto njoj učio na uho (ne znam kako je to dozvoljeno, ako joj nije mahrem, ali eto) i ova se smirila. Frajer sad u totalnoj paranoji da nije njemu neko bacio sihre, sklonio profilne sa društvenih mreža, rizično mu da ide na posao
Ja sam ono njemu po automatizmu spomenuo epilepsiju ili šizofreniju, ma kaže kakvi cura sto posto normalna, ali ima probleme sa sihrama. Je li imao neko od vas ili da vi znate sličan slučaj? Gledao sam po internetu one klipove, ali malo mi izgledaju, pa... Ili da se pomirim da mi je možda drug narkoman?
Mozes misliti kakva su vremena dosla kad Marsal daje ovakve savjete
Ma tako mi se potrefilo okruženje, uglavnom vjernici oko mene. Iz Sarajeva sam inače, doduše Fahd mi je blizu i to igra ulogu19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:49Jel ti zivis negdje blizu Maoce ili onog arapskog sela prije Vlasica?Surreal je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:41Zove me sinoć drug kasno, sav paničan kaže da je prisustvovao događaju koji će mu promijeniti život totalno i da je pitanje da li će se oporaviti od istog. Uglavnom skoro on upoznao neku hanumu (pokrivena djevojka) i kaže dogovorili se da je on pokupi i da će zajedno na neku večeru, međutim kad je on došao, kaže ova počela da se trese, vrišti, udara - ovaj moj konj je to odmah povezao sa napadom džina. On je kao tu nešto njoj učio na uho (ne znam kako je to dozvoljeno, ako joj nije mahrem, ali eto) i ova se smirila. Frajer sad u totalnoj paranoji da nije njemu neko bacio sihre, sklonio profilne sa društvenih mreža, rizično mu da ide na posao
Ja sam ono njemu po automatizmu spomenuo epilepsiju ili šizofreniju, ma kaže kakvi cura sto posto normalna, ali ima probleme sa sihrama. Je li imao neko od vas ili da vi znate sličan slučaj? Gledao sam po internetu one klipove, ali malo mi izgledaju, pa... Ili da se pomirim da mi je možda drug narkoman?![]()
Gdje ti, a i drug, uvijek nađete neke ultra vjernice i pokrivene djevojke?
Ma brate ja mu spominjem da odmah ode psihijatru/psihologu i da tu curu uputi na isto, ma jok - rukja kaže. Mislim stvarno jesam vjernik, ali ovo mi je sve malo, pa kao da je neki horor film sunce mu