19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:51Mozes misliti kakva su vremena dosla kad Marsal daje ovakve savjete

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:51Mozes misliti kakva su vremena dosla kad Marsal daje ovakve savjete
Kad mi dojadi na ovom svijetu tebi ću pod mašinu skočit majstore
kad je djevojska vidjela sta vozi pocela se tresti nebil se ovaj uplasio,ofirno joj da ga samo ostavi zbog toga,stoposto19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:49Jel ti zivis negdje blizu Maoce ili onog arapskog sela prije Vlasica?Surreal je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:41Zove me sinoć drug kasno, sav paničan kaže da je prisustvovao događaju koji će mu promijeniti život totalno i da je pitanje da li će se oporaviti od istog. Uglavnom skoro on upoznao neku hanumu (pokrivena djevojka) i kaže dogovorili se da je on pokupi i da će zajedno na neku večeru, međutim kad je on došao, kaže ova počela da se trese, vrišti, udara - ovaj moj konj je to odmah povezao sa napadom džina. On je kao tu nešto njoj učio na uho (ne znam kako je to dozvoljeno, ako joj nije mahrem, ali eto) i ova se smirila. Frajer sad u totalnoj paranoji da nije njemu neko bacio sihre, sklonio profilne sa društvenih mreža, rizično mu da ide na posao
Ja sam ono njemu po automatizmu spomenuo epilepsiju ili šizofreniju, ma kaže kakvi cura sto posto normalna, ali ima probleme sa sihrama. Je li imao neko od vas ili da vi znate sličan slučaj? Gledao sam po internetu one klipove, ali malo mi izgledaju, pa... Ili da se pomirim da mi je možda drug narkoman?![]()
Gdje ti, a i drug, uvijek nađete neke ultra vjernice i pokrivene djevojke?
Moguće, citroena vozidonDondon je napisao/la: ↑01 avg 2024, 11:02kad je djevojska vidjela sta vozi pocela se tresti nebil se ovaj uplasio,ofirno joj da ga samo ostavi zbog toga,stoposto19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:49Jel ti zivis negdje blizu Maoce ili onog arapskog sela prije Vlasica?Surreal je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:41Zove me sinoć drug kasno, sav paničan kaže da je prisustvovao događaju koji će mu promijeniti život totalno i da je pitanje da li će se oporaviti od istog. Uglavnom skoro on upoznao neku hanumu (pokrivena djevojka) i kaže dogovorili se da je on pokupi i da će zajedno na neku večeru, međutim kad je on došao, kaže ova počela da se trese, vrišti, udara - ovaj moj konj je to odmah povezao sa napadom džina. On je kao tu nešto njoj učio na uho (ne znam kako je to dozvoljeno, ako joj nije mahrem, ali eto) i ova se smirila. Frajer sad u totalnoj paranoji da nije njemu neko bacio sihre, sklonio profilne sa društvenih mreža, rizično mu da ide na posao
Ja sam ono njemu po automatizmu spomenuo epilepsiju ili šizofreniju, ma kaže kakvi cura sto posto normalna, ali ima probleme sa sihrama. Je li imao neko od vas ili da vi znate sličan slučaj? Gledao sam po internetu one klipove, ali malo mi izgledaju, pa... Ili da se pomirim da mi je možda drug narkoman?![]()
Gdje ti, a i drug, uvijek nađete neke ultra vjernice i pokrivene djevojke?![]()
ma to je stoposto onda,nema sta drugoSurreal je napisao/la: ↑01 avg 2024, 11:25Moguće, citroena vozidonDondon je napisao/la: ↑01 avg 2024, 11:02kad je djevojska vidjela sta vozi pocela se tresti nebil se ovaj uplasio,ofirno joj da ga samo ostavi zbog toga,stoposto19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:49
Jel ti zivis negdje blizu Maoce ili onog arapskog sela prije Vlasica?![]()
![]()
Ne bih se iznenadio ako je to u pitanju.donDondon je napisao/la: ↑01 avg 2024, 11:02kad je djevojska vidjela sta vozi pocela se tresti nebil se ovaj uplasio,ofirno joj da ga samo ostavi zbog toga,stoposto19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:49Jel ti zivis negdje blizu Maoce ili onog arapskog sela prije Vlasica?Surreal je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:41Zove me sinoć drug kasno, sav paničan kaže da je prisustvovao događaju koji će mu promijeniti život totalno i da je pitanje da li će se oporaviti od istog. Uglavnom skoro on upoznao neku hanumu (pokrivena djevojka) i kaže dogovorili se da je on pokupi i da će zajedno na neku večeru, međutim kad je on došao, kaže ova počela da se trese, vrišti, udara - ovaj moj konj je to odmah povezao sa napadom džina. On je kao tu nešto njoj učio na uho (ne znam kako je to dozvoljeno, ako joj nije mahrem, ali eto) i ova se smirila. Frajer sad u totalnoj paranoji da nije njemu neko bacio sihre, sklonio profilne sa društvenih mreža, rizično mu da ide na posao
vala ja nisam nikad skonto kad glume,a i zaboli me19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 11:42Jasno mi je da glume orgazam, ali ovo je onda next level da glume napad zbog neprivlacnog auta![]()
Edin Tule to jako dobro lijeci ali mislim da trenutno nije dostupanSurreal je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:41Zove me sinoć drug kasno, sav paničan kaže da je prisustvovao događaju koji će mu promijeniti život totalno i da je pitanje da li će se oporaviti od istog. Uglavnom skoro on upoznao neku hanumu (pokrivena djevojka) i kaže dogovorili se da je on pokupi i da će zajedno na neku večeru, međutim kad je on došao, kaže ova počela da se trese, vrišti, udara - ovaj moj konj je to odmah povezao sa napadom džina. On je kao tu nešto njoj učio na uho (ne znam kako je to dozvoljeno, ako joj nije mahrem, ali eto) i ova se smirila. Frajer sad u totalnoj paranoji da nije njemu neko bacio sihre, sklonio profilne sa društvenih mreža, rizično mu da ide na posao
Ja sam ono njemu po automatizmu spomenuo epilepsiju ili šizofreniju, ma kaže kakvi cura sto posto normalna, ali ima probleme sa sihrama. Je li imao neko od vas ili da vi znate sličan slučaj? Gledao sam po internetu one klipove, ali malo mi izgledaju, pa... Ili da se pomirim da mi je možda drug narkoman?
StevieG8 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 12:37Edin Tule to jako dobro lijeci ali mislim da trenutno nije dostupanSurreal je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:41Zove me sinoć drug kasno, sav paničan kaže da je prisustvovao događaju koji će mu promijeniti život totalno i da je pitanje da li će se oporaviti od istog. Uglavnom skoro on upoznao neku hanumu (pokrivena djevojka) i kaže dogovorili se da je on pokupi i da će zajedno na neku večeru, međutim kad je on došao, kaže ova počela da se trese, vrišti, udara - ovaj moj konj je to odmah povezao sa napadom džina. On je kao tu nešto njoj učio na uho (ne znam kako je to dozvoljeno, ako joj nije mahrem, ali eto) i ova se smirila. Frajer sad u totalnoj paranoji da nije njemu neko bacio sihre, sklonio profilne sa društvenih mreža, rizično mu da ide na posao
Ja sam ono njemu po automatizmu spomenuo epilepsiju ili šizofreniju, ma kaže kakvi cura sto posto normalna, ali ima probleme sa sihrama. Je li imao neko od vas ili da vi znate sličan slučaj? Gledao sam po internetu one klipove, ali malo mi izgledaju, pa... Ili da se pomirim da mi je možda drug narkoman?
Garant osjetila da mu je zamajac pri kraju. Iskreno i ja bih tak'o puko na njenom mjestu, možda i gore.
I ja sam svaki glumiodonDondon je napisao/la: ↑01 avg 2024, 12:13vala ja nisam nikad skonto kad glume,a i zaboli me19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 11:42Jasno mi je da glume orgazam, ali ovo je onda next level da glume napad zbog neprivlacnog auta![]()
![]()
100% rj. sve vrste džina,sihre i slično.StevieG8 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 12:37Edin Tule to jako dobro lijeci ali mislim da trenutno nije dostupanSurreal je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:41Zove me sinoć drug kasno, sav paničan kaže da je prisustvovao događaju koji će mu promijeniti život totalno i da je pitanje da li će se oporaviti od istog. Uglavnom skoro on upoznao neku hanumu (pokrivena djevojka) i kaže dogovorili se da je on pokupi i da će zajedno na neku večeru, međutim kad je on došao, kaže ova počela da se trese, vrišti, udara - ovaj moj konj je to odmah povezao sa napadom džina. On je kao tu nešto njoj učio na uho (ne znam kako je to dozvoljeno, ako joj nije mahrem, ali eto) i ova se smirila. Frajer sad u totalnoj paranoji da nije njemu neko bacio sihre, sklonio profilne sa društvenih mreža, rizično mu da ide na posao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.