Bezvezno razmišljanje. Mi smo finansijski 4-5 klub lige,a vjerovatno i kadrovski. Borba za Evropu je realnost,sve ispod podbačaj,a preko top sezona.Odmoziba je napisao/la: ↑01 avg 2024, 09:37Ne ispasti u prvu Federacije
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Znaci i ove godine zivimo u iluziji nekoj. Boze nam pomozi.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:02Bezvezno razmišljanje. Mi smo finansijski 4-5 klub lige,a vjerovatno i kadrovski. Borba za Evropu je realnost,sve ispod podbačaj,a preko top sezona.
- dubioza144
- Kontakt:
Koliko smo popljuvali Krpica a sta cemo ako proradi ove sezone zabije desetak golova i ne htjedne produzit ugovora koji su mu prije ove sezone htjeli i raskinut 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ljudi vlastiti mazohizam,pesimizam i depresiju vole projicirati na klub. Kada se kaže da je Željo loš,onda se mora postaviti pitanje u odnosu na koga... U odnosu na Zrinjski smo loši,u odnosu na Posušje,Igman pa i Široki i Velež nismo. Imamo prednost jake podrške i domaćeg terena.Ostaje nepoznanica kvaliteta trenera i x faktora koji svaka sezona nosiOdmoziba je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:04Znaci i ove godine zivimo u iluziji nekoj. Boze nam pomozi.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:02Bezvezno razmišljanje. Mi smo finansijski 4-5 klub lige,a vjerovatno i kadrovski. Borba za Evropu je realnost,sve ispod podbačaj,a preko top sezona.
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Spasis se ispadanja iz lige zadnja 3,4 kola , za iducu sezonu dovedes karjasevica i djorica i cilj ti je evropa.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ukloniš komplet kontekst i nešto mudro zaključiš.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:13Spasis se ispadanja iz lige zadnja 3,4 kola , za iducu sezonu dovedes karjasevica i djorica i cilj ti je evropa.
To je kao da ja kažem odigraš u Evropi odlično protiv Dinama i Nefčija i očekuješ da se boriš za opstanak.
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Sve ove svadje su uzrokovane frustracijama koje su proizasle iz objektivnih i opravdanih razloga. Gledamo godinama nerad i javasluk, a sve nam se prodaje da tamo ljudi rade iz neke ljubavi i dobrih namjera. Dzaba ti svi nijeti ako nisi dovoljno sposoban. Meni je jedino cudno kako brend poput Zelje ne mogu jednom potrefiti normalni, profesionalni i sposobni ljudi vec uvijek neki baksuzi.
Pročepit će negdje.
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Mislim da uklanjas pogresan kontekst, nasim ekipama je evropa samo zavaravanje i stvaranje pogresne slike, mislim da je realnije 30kola nase lige nego jedna dvije utakmice evropskog izleta.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:18Ukloniš komplet kontekst i nešto mudro zaključiš.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:13Spasis se ispadanja iz lige zadnja 3,4 kola , za iducu sezonu dovedes karjasevica i djorica i cilj ti je evropa.
To je kao da ja kažem odigraš u Evropi odlično protiv Dinama i Nefčija i očekuješ da se boriš za opstanak.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Da je tako,naši klubovi bi razvaljivali po Evropi. Činjenica je da si prošle sezone na početku odradio užasan prelazni rok i pritom je bilo još x problema(Tek si na pola polusezone doveo Boljevića i Selimovića). Onda si dao Arapu da eksperimentiše do kraja sezone računajući na arapske pare i pojačanja na polusezoni,a Arap te odveo u borbu za opstanak i otišao. Pa je urađen solidan prelazni rok ali se stvari nisu poklopile sa Brunom,pa si promjenio upravu,pa opet trenera. Čitav niz loših odluka je doveo do onakve sezone. Kada se pogleda ekipa,pogotovo u drugoj polusezoni daleko je to od borbe za opstanak.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:21Mislim da uklanjas pogresan kontekst, nasim ekipama je evropa samo zavaravanje i stvaranje pogresne slike, mislim da je realnije 30kola nase lige nego jedna dvije utakmice evropskog izleta.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:18Ukloniš komplet kontekst i nešto mudro zaključiš.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:13Spasis se ispadanja iz lige zadnja 3,4 kola , za iducu sezonu dovedes karjasevica i djorica i cilj ti je evropa.
Problem je sto nakon ukradenih titula krajem 2010tih nemamo nikakvu viziju za buducnost. Zivimo u trenutku. Nikakve strategije, sve samo javasluk. Utakmice u protiv Dinama i Nefticija ne mozes porediti s ligom.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:21Mislim da uklanjas pogresan kontekst, nasim ekipama je evropa samo zavaravanje i stvaranje pogresne slike, mislim da je realnije 30kola nase lige nego jedna dvije utakmice evropskog izleta.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:18Ukloniš komplet kontekst i nešto mudro zaključiš.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:13Spasis se ispadanja iz lige zadnja 3,4 kola , za iducu sezonu dovedes karjasevica i djorica i cilj ti je evropa.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Slažem se potpuno,pogotovo od korone,ali to ne mijenja činjenicu da je borba za Evropu realnostOdmoziba je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:28Problem je sto nakon ukradenih titula krajem 2010tih nemamo nikakvu viziju za buducnost. Zivimo u trenutku. Nikakve strategije, sve samo javasluk. Utakmice u protiv Dinama i Nefticija ne mozes porediti s ligom.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:21Mislim da uklanjas pogresan kontekst, nasim ekipama je evropa samo zavaravanje i stvaranje pogresne slike, mislim da je realnije 30kola nase lige nego jedna dvije utakmice evropskog izleta.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:18
Ukloniš komplet kontekst i nešto mudro zaključiš.
- invincible1921
- Kontakt:
Biti stabilan i ne dovoditi opstanak u pitanje...mislim da je sve vise od toga nerealna ambicijaOdmoziba je napisao/la: ↑01 avg 2024, 09:37Ne ispasti u prvu Federacije
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Ko ono neki dan rece trebamo imat jasnu prvu garnituru...eo djetetam spojili sve
i pruge, i linije, i 10 nijansi plave i bijelu i kragnu..ma nema sta nisu
Plavi ovaj, Siroki za siromasne
Plavi ovaj, Siroki za siromasne
=\_1921_/=
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vala onako.. ko Široki isto.
Nisam zadovoljan.
Nisam zadovoljan.
-
istokzeljo
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da sve ove gluposti evo već danima pišu Željini navijači. Pa ovo je rulja kompeksaša koja ništa u životu nije uspjela sem da može po forumima da pljuje i blati. Fuj...Naprijed Željo.
- mamonelafo
- Kontakt:
Za ovo posljednje što pišeš, nemam šta da napišem.Stanceski je napisao/la: ↑01 avg 2024, 01:28Ma ja mislim da je Sabic na beku druga najgora opcija za omladinca u 11. Jedino je gore Mahmic na beku, trom, spor, tanak s loptom u nogama.
Zao mi je sto nije probana neka manje osjetljiva opcija. Sad ce silom prilika biti jedan od gore pomenute dvojice u 11 jer su nam lijevi bekovi upitne fizicke spreme zbog povreda koje su ih odvojile od priprema ( Radinovic ne znam je li ijednu pripremnu odigro, Markovic isto tako)
Muftic
Galic - Cavnic - Karamarko - Markovic
Djoric/Karic/Karjasevic - Jaber
Boljevic - Sabic - Hiroš
Krpić
Klupa: Abdulahovic, Odinaka, Mahmic, Drina, Foco, Vukoja, Zubanovic, Cvetanovski i dvojica veznih iz sastava gore.
Jos nesto, uvijek me zanimalo sto odma ne dovedemo igraca i ne dadnemo mu neku platu koji trazi nego on odr u HNL, kali se, dodje kod nas istrosen i onda nit je on napravio karijeru nit mi dobili igraca. Slucajevi: Markovic, Vego (nije neki parametar al je bio dobar u Gosku), Hiroš, Vukoja (kojeg sko trebali iz sirokog dovest ako smo nesto mislili), Jasarevic…
Ili jos gore, na nasoj listi zelja, ode negdje, propadne i vrati se u Slobodu.
Što se tiče sastava, ne znam ni ja koja je gora opcija za U-21. Baš teška situacija. Ali opet, ja bih umjesto Karamarka stavio Mahmića.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sprdaju meinvincible1921 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 12:08Ko ono neki dan rece trebamo imat jasnu prvu garnituru...eo djetetam spojili svei pruge, i linije, i 10 nijansi plave i bijelu i kragnu..ma nema sta nisu
![]()
Plavi ovaj, Siroki za siromasne![]()
Evo sad naletih na temi Dresovi PL, kontam Siroki i onda vidim nas grb na dresu
Don't believe the hype.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Bijeli je top, kod plavog mi se ne sviđaju ovi ukrasni ornamenti, bez njih bi bio puno ljepsi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma kao i uvijek, stvar ukusa. Meni su dobri pravo, pogotovo bijela varijanta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.