Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dresovi su stvar ukusa, ali gore im je sto ih ovaj narkoman predstavlja, gledaj lika urokan. Bolje da su krpica stavili
Je li moguće šta pišete hahahRatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 avg 2024, 12:24Zapravo Kone su tri puta igrale konferenciju, mi jednom.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:45Ako posmatramo regularnih 90 min u ovim nastupima Sarajeva u Evropi, dolazimo da zakljucka da je Zeljeznicar sa Allysonom, Gasalom, Turanjaninom, Biberom i Kosoricem bio uspjesniji od kona sa silnim ulaganjima i platama.
Sarajevo:
1 pobjeda, 1 remi, 2 poraza
Zeljo:
1 pobjeda, 1 poraz, 2 remija
One imaju 1 4 3 omjer u tri sezone, Zeljeznicar 1 2 1.
Milioni, avioni, kamJoni i dobijes jednu od osam tekmi i to na frljoku
Dnevna doza noktiju i mrvica![]()

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nas dobri Zeljkan nastavlja stopama modernih klubova koji se bore za opstanak.

Volim tebe, više od sebe
Delegiranje 1. kola
sudija - pom1/pom2 - 4 | VAR/AVAR
Gošk-Rad
IRFAN PELJTO - Novalić/Milić - Gedžić | Topalović/Ljajić
Želj-Šir
Luka Bilbija - Udovičić/Ibrišimbegović - Todić | Sivac/Macić
Pos-Igm
Miloš Gigović - Smiljanić/Tešanović - Aleksić | Kazlagić/Marić
Sar-Slo
Antoni Bandić - Beljo/Zelenika - Džemidžić | Jelić/Dujmović
Zri-Slg
Admir Musić - Kadić/Đozić - Efendić | Njegomirović/Lazić
Najjača postava je u Posušju

sudija - pom1/pom2 - 4 | VAR/AVAR
Gošk-Rad
IRFAN PELJTO - Novalić/Milić - Gedžić | Topalović/Ljajić
Želj-Šir
Luka Bilbija - Udovičić/Ibrišimbegović - Todić | Sivac/Macić
Pos-Igm
Miloš Gigović - Smiljanić/Tešanović - Aleksić | Kazlagić/Marić
Sar-Slo
Antoni Bandić - Beljo/Zelenika - Džemidžić | Jelić/Dujmović
Zri-Slg
Admir Musić - Kadić/Đozić - Efendić | Njegomirović/Lazić
Najjača postava je u Posušju

Zadnja izmjena: FKSzuti, dana/u 22 avg 2024, 11:07, ukupno mijenjano 2 puta.
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 avg 2024, 12:24Zapravo Kone su tri puta igrale konferenciju, mi jednom.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:45Ako posmatramo regularnih 90 min u ovim nastupima Sarajeva u Evropi, dolazimo da zakljucka da je Zeljeznicar sa Allysonom, Gasalom, Turanjaninom, Biberom i Kosoricem bio uspjesniji od kona sa silnim ulaganjima i platama.
Sarajevo:
1 pobjeda, 1 remi, 2 poraza
Zeljo:
1 pobjeda, 1 poraz, 2 remija
One imaju 1 4 3 omjer u tri sezone, Zeljeznicar 1 2 1.
Milioni, avioni, kamJoni i dobijes jednu od osam tekmi i to na frljoku
Dnevna doza noktiju i mrvica![]()

sto bi rekli MiToMaNiJa... ovo je pishanje u prolazu, izvini zurim. Al bice bolje dogodine, pa jednom mora ubosti, a do tad evo garantujem da ce promijeniti opet strucni stab i pola igraca.
Ja to razumijem da mi radimo promjene koji smo se koprcali proslu sezonu, ali ovi sampioni svemira stvarno gluposti znaju pisati
-
- Kontakt:
Jesi li bar sinoc gledao utakmicu Sarajeva ili ti opet treba neko napisati formaciju?

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A evo uletile neke pare i u dolinu, bar jedna uprava koja je uspjela zavrsiti generalnog. Vidjet cemo kako ce se rasporedjivati, ali u svakom slucaju pomjerili smo se sa mrtve tacke izgleda. Ali i dalje smo nepoznanica sto se tice terena, kao i dosta klubova ove godine.WWIN će biti generalni sponzor FK Željezničar naredne četiri godine na koliko je potpisan ugovor, a za FK Željezničar je ovo jedan od najvećih sponzorskih ugovora u historiji. Logotip WWIN-a krasit će prednju stranu novog dresa Plavih.
– Izuzetno smo ponosni što smo nakon dugo vremena uspjeli dogovoriti, potpisati i predstaviti generalnog sponzora FK Željezničar. Naravno, ne smijemo zaboraviti doprinos navijača koji su kroz UNFKŽ – The Maniacs bili generalni sponzor u proteklom periodu. Ovom prilikom još jednom im se zahvaljujem u ime Kluba. Vrijednost ugovora sa WWIN-om je milionskog iznosa na četiri godine uz moguće bonuse, zavisno od naših rezultata. Generalno sponzorstvo će unaprijediti brend Kluba i naše finansije. Zahvaljujem se predstavnicima WWIN-a na korektnim, brzim i profesionalnim pregovorima, te smo uvjereni da će sponzorstvo donijeti obostrane koristi, kazao je predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar, Admir Tunović.
Vidjet cemo na sta ce liciti ova sezona uz VAR, kako ce se sad spletke raditi i da li ce nam tereni i VAR ustvari poboljsati igru ili cemo i dalje da se ofiramo kompletno kao liga. Kako god, svaka utakmica ce i dalje biti bitna i mislim da ekipe nisu toliko ujednacene po kvaliteti koliko je tu slucaj da je svaka utakmica bitna svima, a igraci ne mogu zadrzati fokus kroz citavu godinu a i fizicka sprema im ne dozvoljava da svaku utakmicu igraju punim intenzitetom. Dodatno smanjenje lige ce povecati taj osjecaj i to je dobro, sto se manje budemo opustali, to cemo vise napredovati kao liga a i samim tim klubovi u europi bi trebali imati vise truda nego trenutno.
- svrakino1921
- Kontakt:

FK Željezničar
FK Željezničar sa ponosom obavještava članove, navijače i simpatizere da je potpisan ugovor sa novim generalnim sponzorom, kompanijom WWIN – Williams sportska kladionica.
WWIN će biti generalni sponzor FK Željezničar naredne četiri godine na koliko je potpisan ugovor, a za FK Željezničar je ovo jedan od najvećih sponzorskih ugovora u historiji. Logotip WWIN-a krasit će prednju stranu novog dresa Plavih.
– Izuzetno smo ponosni što smo nakon dugo vremena uspjeli dogovoriti, potpisati i predstaviti generalnog sponzora FK Željezničar. Naravno, ne smijemo zaboraviti doprinos navijača koji su kroz UNFKŽ – The Maniacs bili generalni sponzor u proteklom periodu. Ovom prilikom još jednom im se zahvaljujem u ime Kluba. Vrijednost ugovora sa WWIN-om je milionskog iznosa na četiri godine uz moguće bonuse, zavisno od naših rezultata. Generalno sponzorstvo će unaprijediti brend Kluba i naše finansije. Zahvaljujem se predstavnicima WWIN-a na korektnim, brzim i profesionalnim pregovorima, te smo uvjereni da će sponzorstvo donijeti obostrane koristi, kazao je predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar, Admir Tunović.
Kompanija WWIN će u okviru sponzorstva organizovati brojne pogodnosti i nagradne igre za sve navijače FK Željezničar.
FK Željezničar ovom prilikom poziva navijače na podršku u novoj sezoni, vjeru u tim i stručni štab, te na jedinstvo koje karakteriše stogodišnju historiju najvećeg bh. kluba.
Prvu utakmicu Željezničar u novoj sezoni igra u subotu od 21:00 sati kada na Grbavicu stiže ekipa Širokog Brijega.
GOLEM SI ŽELJO
- imekorisnicko
- Kontakt:
Novac koji ćemo dobiti nije ništa spektakularno i daleko ispod iznosa koji bi klub kao Željezničar trebao dobiti od generalnog,ali s obzirom na dosadašnju situaciju ovo je skoro pa revolucionarno.Orvel je napisao/la: ↑01 avg 2024, 14:18A evo uletile neke pare i u dolinu, bar jedna uprava koja je uspjela zavrsiti generalnog. Vidjet cemo kako ce se rasporedjivati, ali u svakom slucaju pomjerili smo se sa mrtve tacke izgleda. Ali i dalje smo nepoznanica sto se tice terena, kao i dosta klubova ove godine.WWIN će biti generalni sponzor FK Željezničar naredne četiri godine na koliko je potpisan ugovor, a za FK Željezničar je ovo jedan od najvećih sponzorskih ugovora u historiji. Logotip WWIN-a krasit će prednju stranu novog dresa Plavih.
Vidjet cemo na sta ce liciti ova sezona uz VAR, kako ce se sad spletke raditi i da li ce nam tereni i VAR ustvari poboljsati igru ili cemo i dalje da se ofiramo kompletno kao liga. Kako god, svaka utakmica ce i dalje biti bitna i mislim da ekipe nisu toliko ujednacene po kvaliteti koliko je tu slucaj da je svaka utakmica bitna svima, a igraci ne mogu zadrzati fokus kroz citavu godinu a i fizicka sprema im ne dozvoljava da svaku utakmicu igraju punim intenzitetom. Dodatno smanjenje lige ce povecati taj osjecaj i to je dobro, sto se manje budemo opustali, to cemo vise napredovati kao liga a i samim tim klubovi u europi bi trebali imati vise truda nego trenutno.
Na to sam i mislio, pomaklo se sa mrtve tacke bar.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sto ih pljujete onda toliko?
Mislim ja ne znam detalje i ne zanima me, ali ako su za par mjeseci nasli generalnog kojeg niste godinama imali odmah su vam bolji od vecine prethodnika.
Znate nama prigovarat nesto, ali i vi ste teski u pm. Kod vas je kuknjava i botovanje 24/7
Shvatite ba sta vam je realnost, postali ste prosjecan klub, zamalo se ugasili, titule niste vidjeli 10 godina i necete jos 10. Ovo vam je premija.
Mislim ja ne znam detalje i ne zanima me, ali ako su za par mjeseci nasli generalnog kojeg niste godinama imali odmah su vam bolji od vecine prethodnika.
Znate nama prigovarat nesto, ali i vi ste teski u pm. Kod vas je kuknjava i botovanje 24/7

Shvatite ba sta vam je realnost, postali ste prosjecan klub, zamalo se ugasili, titule niste vidjeli 10 godina i necete jos 10. Ovo vam je premija.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Nakon onakve prošle sezone,naravno da su svi željovci dezorijentisani i ne znaju šta da očekuju. Da je drugačije bilo bi zabrinjavajućeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 avg 2024, 14:26Sto ih pljujete onda toliko?
U mom slucaju jedino sam skeptican jer je direktorica ostala i jer je ova uprava usla na obraz Gredica koji vise nije tu iz nekih razloga. Naravno da je smijesno suditi ljudima nakon 2 mjeseca, ja cu dati prvu ocjenu na kraju godine. Ono do sad sto vidimo jeste da se bar nesto uradilo i to je realno jer smo u bunaru. Ono sto me brine jeste da se teren opet zanemario a znamo sta se desilo prosle godine. Ipak, moguce je da je i bolje ovako, ako su ovi igraci zelja trenera (ali ne vjerujem jer je i sam rekao da nam treba jos par POJACANJA). Sve u svemu, trebalo je uciniti korake da se makne sa mrtve tacke i mislim da je to ucinjeno, eh sad da li ce se opet srljati kao prosle godine sa sportskim stvarima, ne znam. Brine me sto u upravi nije niko od ljudi koji znaju nesto o sportu, zato mi je bilo idealno da je i Gredic tu kao neki vid sigurnosti s te strane jer biznis nije isto sto i sportski biznis ali eto vrijeme ce nam sve rece.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 avg 2024, 14:26Sto ih pljujete onda toliko?
U svakom slucaju, dobar posao trenutno uradjen za jug i za generalnog. Ostalo cemo vidjeti.
- svrakino1921
- Kontakt:
perversion
- Shategabri
- Kontakt:
Bijeli i nekako, samo da su i rukavi u istoj boji.
Ovako ko da je našiveno.
Plavi...al hajd, ako se komšijama sviđa - dobar
Ovako ko da je našiveno.
Plavi...al hajd, ako se komšijama sviđa - dobar

Koševo Zapad
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Za titulu će se boriti Sarajevo i Borac. Zrinjski također ima šanse, ali samo ako dovedu provjereno trenersko ime; ako ostanu sa ovim trenerom, mogu zaboraviti na titulu. Što se ostalih timova tiče, svi su tu negdje i svašta se može desiti.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee, perodeformero i 22 gosta.