Premijer liga BiH - aktuelno

boki86
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la boki86 » 01 avg 2024, 12:58

Dresovi su stvar ukusa, ali gore im je sto ih ovaj narkoman predstavlja, gledaj lika urokan. Bolje da su krpica stavili

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 01 avg 2024, 13:15

boki86 je napisao/la:
01 avg 2024, 12:58
Dresovi su stvar ukusa, ali gore im je sto ih ovaj narkoman predstavlja, gledaj lika urokan. Bolje da su krpica stavili
Stavicemo Krpu kad i on istetovira Grbavicu na ledjima kao Hiros :mrgreen:

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 01 avg 2024, 13:16

RatoborniMrmot je napisao/la:
01 avg 2024, 12:24
19vendetta87 je napisao/la:
01 avg 2024, 10:45
Ako posmatramo regularnih 90 min u ovim nastupima Sarajeva u Evropi, dolazimo da zakljucka da je Zeljeznicar sa Allysonom, Gasalom, Turanjaninom, Biberom i Kosoricem bio uspjesniji od kona sa silnim ulaganjima i platama.

Sarajevo:
1 pobjeda, 1 remi, 2 poraza

Zeljo:
1 pobjeda, 1 poraz, 2 remija
Zapravo Kone su tri puta igrale konferenciju, mi jednom.

One imaju 1 4 3 omjer u tri sezone, Zeljeznicar 1 2 1.

Milioni, avioni, kamJoni i dobijes jednu od osam tekmi i to na frljoku :urnebes:

Dnevna doza noktiju i mrvica :mrgreen:
Je li moguće šta pišete hahah :crazy: Kakvi likovi **** te

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 01 avg 2024, 13:17

boki86 je napisao/la:
01 avg 2024, 12:58
:rol: :rol: :rol:

Ma nije samo on, sve su im nekakve njuske u ovoj ekipi i svaki isaran od glave do pete. Vidi se da im Zula vodi klub :urnebes:

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 01 avg 2024, 13:56

Nas dobri Zeljkan nastavlja stopama modernih klubova koji se bore za opstanak. :bih: :bih:
Volim tebe, više od sebe

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 01 avg 2024, 14:06

Delegiranje 1. kola :opaopa: :bih:
sudija - pom1/pom2 - 4 | VAR/AVAR

Gošk-Rad
IRFAN PELJTO - Novalić/Milić - Gedžić | Topalović/Ljajić

Želj-Šir
Luka Bilbija - Udovičić/Ibrišimbegović - Todić | Sivac/Macić

Pos-Igm
Miloš Gigović - Smiljanić/Tešanović - Aleksić | Kazlagić/Marić

Sar-Slo
Antoni Bandić - Beljo/Zelenika - Džemidžić | Jelić/Dujmović

Zri-Slg
Admir Musić - Kadić/Đozić - Efendić | Njegomirović/Lazić

Najjača postava je u Posušju :urnebes: :bow:
Zadnja izmjena: FKSzuti, dana/u 22 avg 2024, 11:07, ukupno mijenjano 2 puta.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 01 avg 2024, 14:13

RatoborniMrmot je napisao/la:
01 avg 2024, 12:24
19vendetta87 je napisao/la:
01 avg 2024, 10:45
Ako posmatramo regularnih 90 min u ovim nastupima Sarajeva u Evropi, dolazimo da zakljucka da je Zeljeznicar sa Allysonom, Gasalom, Turanjaninom, Biberom i Kosoricem bio uspjesniji od kona sa silnim ulaganjima i platama.

Sarajevo:
1 pobjeda, 1 remi, 2 poraza

Zeljo:
1 pobjeda, 1 poraz, 2 remija
Zapravo Kone su tri puta igrale konferenciju, mi jednom.

One imaju 1 4 3 omjer u tri sezone, Zeljeznicar 1 2 1.

Milioni, avioni, kamJoni i dobijes jednu od osam tekmi i to na frljoku :urnebes:

Dnevna doza noktiju i mrvica :mrgreen:
:crazy: :njanjanja: :salut: :rol:

sto bi rekli MiToMaNiJa... ovo je pishanje u prolazu, izvini zurim. Al bice bolje dogodine, pa jednom mora ubosti, a do tad evo garantujem da ce promijeniti opet strucni stab i pola igraca.

Ja to razumijem da mi radimo promjene koji smo se koprcali proslu sezonu, ali ovi sampioni svemira stvarno gluposti znaju pisati

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 01 avg 2024, 14:17

BigZlatan je napisao/la:
01 avg 2024, 12:50
Sloboda isto Macron + WWIN

Golemo Zeljo
BigZlatan je napisao/la:
25 jul 2024, 23:34
Sta smo tacno igrali koji taktiku?
Jesi li bar sinoc gledao utakmicu Sarajeva ili ti opet treba neko napisati formaciju? :kafa:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 01 avg 2024, 14:18

WWIN će biti generalni sponzor FK Željezničar naredne četiri godine na koliko je potpisan ugovor, a za FK Željezničar je ovo jedan od najvećih sponzorskih ugovora u historiji. Logotip WWIN-a krasit će prednju stranu novog dresa Plavih.

– Izuzetno smo ponosni što smo nakon dugo vremena uspjeli dogovoriti, potpisati i predstaviti generalnog sponzora FK Željezničar. Naravno, ne smijemo zaboraviti doprinos navijača koji su kroz UNFKŽ – The Maniacs bili generalni sponzor u proteklom periodu. Ovom prilikom još jednom im se zahvaljujem u ime Kluba. Vrijednost ugovora sa WWIN-om je milionskog iznosa na četiri godine uz moguće bonuse, zavisno od naših rezultata. Generalno sponzorstvo će unaprijediti brend Kluba i naše finansije. Zahvaljujem se predstavnicima WWIN-a na korektnim, brzim i profesionalnim pregovorima, te smo uvjereni da će sponzorstvo donijeti obostrane koristi, kazao je predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar, Admir Tunović.
A evo uletile neke pare i u dolinu, bar jedna uprava koja je uspjela zavrsiti generalnog. Vidjet cemo kako ce se rasporedjivati, ali u svakom slucaju pomjerili smo se sa mrtve tacke izgleda. Ali i dalje smo nepoznanica sto se tice terena, kao i dosta klubova ove godine.

Vidjet cemo na sta ce liciti ova sezona uz VAR, kako ce se sad spletke raditi i da li ce nam tereni i VAR ustvari poboljsati igru ili cemo i dalje da se ofiramo kompletno kao liga. Kako god, svaka utakmica ce i dalje biti bitna i mislim da ekipe nisu toliko ujednacene po kvaliteti koliko je tu slucaj da je svaka utakmica bitna svima, a igraci ne mogu zadrzati fokus kroz citavu godinu a i fizicka sprema im ne dozvoljava da svaku utakmicu igraju punim intenzitetom. Dodatno smanjenje lige ce povecati taj osjecaj i to je dobro, sto se manje budemo opustali, to cemo vise napredovati kao liga a i samim tim klubovi u europi bi trebali imati vise truda nego trenutno.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 avg 2024, 14:22

slika

slika

slika

FK Željezničar

FK Željezničar sa ponosom obavještava članove, navijače i simpatizere da je potpisan ugovor sa novim generalnim sponzorom, kompanijom WWIN – Williams sportska kladionica.

WWIN će biti generalni sponzor FK Željezničar naredne četiri godine na koliko je potpisan ugovor, a za FK Željezničar je ovo jedan od najvećih sponzorskih ugovora u historiji. Logotip WWIN-a krasit će prednju stranu novog dresa Plavih.

– Izuzetno smo ponosni što smo nakon dugo vremena uspjeli dogovoriti, potpisati i predstaviti generalnog sponzora FK Željezničar. Naravno, ne smijemo zaboraviti doprinos navijača koji su kroz UNFKŽ – The Maniacs bili generalni sponzor u proteklom periodu. Ovom prilikom još jednom im se zahvaljujem u ime Kluba. Vrijednost ugovora sa WWIN-om je milionskog iznosa na četiri godine uz moguće bonuse, zavisno od naših rezultata. Generalno sponzorstvo će unaprijediti brend Kluba i naše finansije. Zahvaljujem se predstavnicima WWIN-a na korektnim, brzim i profesionalnim pregovorima, te smo uvjereni da će sponzorstvo donijeti obostrane koristi, kazao je predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar, Admir Tunović.

Kompanija WWIN će u okviru sponzorstva organizovati brojne pogodnosti i nagradne igre za sve navijače FK Željezničar.

FK Željezničar ovom prilikom poziva navijače na podršku u novoj sezoni, vjeru u tim i stručni štab, te na jedinstvo koje karakteriše stogodišnju historiju najvećeg bh. kluba.

Prvu utakmicu Željezničar u novoj sezoni igra u subotu od 21:00 sati kada na Grbavicu stiže ekipa Širokog Brijega.

GOLEM SI ŽELJO

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 01 avg 2024, 14:24

Orvel je napisao/la:
01 avg 2024, 14:18

A evo uletile neke pare i u dolinu, bar jedna uprava koja je uspjela zavrsiti generalnog. Vidjet cemo kako ce se rasporedjivati, ali u svakom slucaju pomjerili smo se sa mrtve tacke izgleda. Ali i dalje smo nepoznanica sto se tice terena, kao i dosta klubova ove godine.

Vidjet cemo na sta ce liciti ova sezona uz VAR, kako ce se sad spletke raditi i da li ce nam tereni i VAR ustvari poboljsati igru ili cemo i dalje da se ofiramo kompletno kao liga. Kako god, svaka utakmica ce i dalje biti bitna i mislim da ekipe nisu toliko ujednacene po kvaliteti koliko je tu slucaj da je svaka utakmica bitna svima, a igraci ne mogu zadrzati fokus kroz citavu godinu a i fizicka sprema im ne dozvoljava da svaku utakmicu igraju punim intenzitetom. Dodatno smanjenje lige ce povecati taj osjecaj i to je dobro, sto se manje budemo opustali, to cemo vise napredovati kao liga a i samim tim klubovi u europi bi trebali imati vise truda nego trenutno.
Novac koji ćemo dobiti nije ništa spektakularno i daleko ispod iznosa koji bi klub kao Željezničar trebao dobiti od generalnog,ali s obzirom na dosadašnju situaciju ovo je skoro pa revolucionarno.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 01 avg 2024, 14:25

Na to sam i mislio, pomaklo se sa mrtve tacke bar.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 01 avg 2024, 14:26

Sto ih pljujete onda toliko?

Mislim ja ne znam detalje i ne zanima me, ali ako su za par mjeseci nasli generalnog kojeg niste godinama imali odmah su vam bolji od vecine prethodnika.

Znate nama prigovarat nesto, ali i vi ste teski u pm. Kod vas je kuknjava i botovanje 24/7 :rol:

Shvatite ba sta vam je realnost, postali ste prosjecan klub, zamalo se ugasili, titule niste vidjeli 10 godina i necete jos 10. Ovo vam je premija.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 01 avg 2024, 14:35

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
01 avg 2024, 14:26

Mislim ja ne znam detalje i ne zanima me, ali ako su za par mjeseci nasli generalnog kojeg niste godinama imali odmah su vam bolji od vecine prethodnika.

Znate nama prigovarat nesto, ali i vi ste teski u pm. Kod vas je kuknjava i botovanje 24/7 :rol:

Shvatite ba sta vam je realnost, postali ste prosjecan klub, zamalo se ugasili, titule niste vidjeli 10 godina i necete jos 10. Ovo vam je premija.
Nakon onakve prošle sezone,naravno da su svi željovci dezorijentisani i ne znaju šta da očekuju. Da je drugačije bilo bi zabrinjavajuće

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 01 avg 2024, 14:37

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
01 avg 2024, 14:26

U mom slucaju jedino sam skeptican jer je direktorica ostala i jer je ova uprava usla na obraz Gredica koji vise nije tu iz nekih razloga. Naravno da je smijesno suditi ljudima nakon 2 mjeseca, ja cu dati prvu ocjenu na kraju godine. Ono do sad sto vidimo jeste da se bar nesto uradilo i to je realno jer smo u bunaru. Ono sto me brine jeste da se teren opet zanemario a znamo sta se desilo prosle godine. Ipak, moguce je da je i bolje ovako, ako su ovi igraci zelja trenera (ali ne vjerujem jer je i sam rekao da nam treba jos par POJACANJA). Sve u svemu, trebalo je uciniti korake da se makne sa mrtve tacke i mislim da je to ucinjeno, eh sad da li ce se opet srljati kao prosle godine sa sportskim stvarima, ne znam. Brine me sto u upravi nije niko od ljudi koji znaju nesto o sportu, zato mi je bilo idealno da je i Gredic tu kao neki vid sigurnosti s te strane jer biznis nije isto sto i sportski biznis ali eto vrijeme ce nam sve rece.

U svakom slucaju, dobar posao trenutno uradjen za jug i za generalnog. Ostalo cemo vidjeti.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 avg 2024, 14:38

slika

slika

A bolje je sigurno
No kao što je kod Pitara
Oni nosaju na dresovima Air Turkish i imaju popust 30% na let do Trnave
Al oni to nosaju godinama
Lafu oni imaju Turkish kao što ima TURKISH AIRLINES EUROLEAGUE

peenpapi
Kontakt:

Post Postao/la peenpapi » 01 avg 2024, 14:48

perversion

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 avg 2024, 14:59

Bijeli i nekako, samo da su i rukavi u istoj boji.
Ovako ko da je našiveno.
Plavi...al hajd, ako se komšijama sviđa - dobar :D
Koševo Zapad

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 avg 2024, 15:00

peenpapi je napisao/la:
01 avg 2024, 14:48

perversion

:rol: :rol: :rol:

Kako se ja ovoga nisam prvi sjetio. :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 01 avg 2024, 15:07

Za titulu će se boriti Sarajevo i Borac. Zrinjski također ima šanse, ali samo ako dovedu provjereno trenersko ime; ako ostanu sa ovim trenerom, mogu zaboraviti na titulu. Što se ostalih timova tiče, svi su tu negdje i svašta se može desiti.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.