Dresovi PLBiH
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Dresovi PLBiH
Ono kad se registruješ eto samo da bi postavio nekakav glupavi video koji si namontirao.
Lajk što sam te citirao.
Ideš sad na blok.
Koševo Zapad
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zeljeznicar je zadnji put u sezoni 2019/20 imao svoj grb na dresu. Nakon toga je kao pečat, prelila se plava boja i tamo gdje treba biti bijela.
- Centre forward
- Kontakt:
Sve osim dresa Sarajeva, i to oba, nije vrijedno pomena.
Željin bijeli mi liči na neku majicu iz New Yorkera.
Hajde možda može još proć' i onaj crni od manjeg kluba iz Mostara.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Sve osim loga adidasa na dresu Sarajeva nije vrijedno pomenaCentre forward je napisao/la: ↑02 avg 2024, 14:15Sve osim dresa Sarajeva, i to oba, nije vrijedno pomena.
Lici na adidas majicu iz intersporta
Ljepsi ovaj dres Slobode gore, on makar ima nesto svoje unikatno i drugacije
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Koju adidas majicu? Pošalji nam sliku te majice.
Dzaba i dobar dres kad ga pokrijes sponzorima

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
https://images.app.goo.gl/zi79piYY4TC4tBhK6
Doduse treba biti realan i reci da vam jedino onaj bijeli dres lici na nesto unikatno
Meni je bolji slobodnin crveni dres nego vas bordo
Doduse treba biti realan i reci da vam jedino onaj bijeli dres lici na nesto unikatno
Meni je bolji slobodnin crveni dres nego vas bordo
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Re: Dresovi PLBiHade
Da budem iskren i meni je to apsolutno bezveze redanje sponzora na Željinom dresu, ali jbg, mnogi klubovi po Europi (naročito francuski) se baziraju na tome, ako ti nije mrsko zaraditi još koju marku.

Imali ste i vi slično nešto, meni ovaj logo Menproma baš udara u oči
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Dresovi u ligi generalno iznad kvaliteta svega ostalog. Tačno smo po dresovima najbliže Evropi
Ja bih rekao ovako:
Sarajevo - Može biti da sam nerealan, ali rekao bih na kraju ipak najbolji. Lijepi detalji, a opet jednostavne obje varijante. Reklama lijepo uklopljena. Šorcevi isto jednostavni i lijepi i po meni jedina mana što se ne igra u varijanti bordo-bijelo i bijelo-bordo, ali sve u svemu svjetlosnim godinama iznad kvaliteta ostalih stvari u klubu. Otprilike 9/10 ocjena.
Zrinjski - Odmah iza Sarajeva. Zapravo, rekao bih da je stvar ukusa jesu li ljepši ovi ili dresovi Sarajeva, ali jučer na utakmici mi i nisu izgledali nešto, loše se vide brojevi i sl. Jednostavni, detalji uklopljeni odlično, lenta fantastična na obje varijante. Font slova lijep. Sve u svemu, jedini minus ta kombinacija crna-crvena koja se teško vidi kao jučer recimo. Uglavnom, bolje nego 95% klubova u Evropi. Ocjena 9/10 isto.
Sloboda - Po meni sasvim ok prvi dres. Nije to spektakl, ali isto iznad prosjeka. Jednostavni, grb lijepo leži. Meni je crno-crveni ljepši od bijelog koji je ipak previše generički. Najružnije na svemu mi je reklama Tuzlanskog pilsnera (a ni na bijelom mi se WWIN ne sviđa, na prvom je već ok). Sve u svemu, rekao bih 7/10 bez problema.
Borac - Rekao bih da su oni imali i boljih. Linije na crvenom naprijed su kič, sponzor isto leži lošije, kao i ovo ispod broja, to mi je bespotrebno. Šteta, jer imaju dobru kombinaciju boja. Sve u svemu, rekao bih 6/10.
Željezničar - Mislim da su i navijači Željezničara dobro detektovali minuse - rukavi na plavom pogotovo, grb užasno urađen, neshatljivo. Detalji na dresu su dobri, a ostao je dosta jednostavan, glavni sponzor se uklopio dobro. Ako nakače ove sponzore sa strana, kao gore Aljabeer na slici, pokvarit će sve dobro. Bez toga, ipak ga detalji čine boljim nego Slobodin, 8/10.
Velež - Standardno, nema tu puno truda. Nikakvih specijalnih detalja, generički, rekao bih lošije od Slobode i u vrh glave ko Borac (koji je pretjerao u želji za nečim). Maksimalno 6/10.

Ja bih rekao ovako:
Sarajevo - Može biti da sam nerealan, ali rekao bih na kraju ipak najbolji. Lijepi detalji, a opet jednostavne obje varijante. Reklama lijepo uklopljena. Šorcevi isto jednostavni i lijepi i po meni jedina mana što se ne igra u varijanti bordo-bijelo i bijelo-bordo, ali sve u svemu svjetlosnim godinama iznad kvaliteta ostalih stvari u klubu. Otprilike 9/10 ocjena.
Zrinjski - Odmah iza Sarajeva. Zapravo, rekao bih da je stvar ukusa jesu li ljepši ovi ili dresovi Sarajeva, ali jučer na utakmici mi i nisu izgledali nešto, loše se vide brojevi i sl. Jednostavni, detalji uklopljeni odlično, lenta fantastična na obje varijante. Font slova lijep. Sve u svemu, jedini minus ta kombinacija crna-crvena koja se teško vidi kao jučer recimo. Uglavnom, bolje nego 95% klubova u Evropi. Ocjena 9/10 isto.
Sloboda - Po meni sasvim ok prvi dres. Nije to spektakl, ali isto iznad prosjeka. Jednostavni, grb lijepo leži. Meni je crno-crveni ljepši od bijelog koji je ipak previše generički. Najružnije na svemu mi je reklama Tuzlanskog pilsnera (a ni na bijelom mi se WWIN ne sviđa, na prvom je već ok). Sve u svemu, rekao bih 7/10 bez problema.
Borac - Rekao bih da su oni imali i boljih. Linije na crvenom naprijed su kič, sponzor isto leži lošije, kao i ovo ispod broja, to mi je bespotrebno. Šteta, jer imaju dobru kombinaciju boja. Sve u svemu, rekao bih 6/10.
Željezničar - Mislim da su i navijači Željezničara dobro detektovali minuse - rukavi na plavom pogotovo, grb užasno urađen, neshatljivo. Detalji na dresu su dobri, a ostao je dosta jednostavan, glavni sponzor se uklopio dobro. Ako nakače ove sponzore sa strana, kao gore Aljabeer na slici, pokvarit će sve dobro. Bez toga, ipak ga detalji čine boljim nego Slobodin, 8/10.
Velež - Standardno, nema tu puno truda. Nikakvih specijalnih detalja, generički, rekao bih lošije od Slobode i u vrh glave ko Borac (koji je pretjerao u želji za nečim). Maksimalno 6/10.
Jao baš čudno, opet mu nešto oko Veleža ne odgovara

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nema mi šta odgovarati ili ne. Forum, mišljenje. Apsolutno razumijem i navijače Slobode koji misle da je njihov dres ljepši nego što ga ja vidim, navijače Željezničara pogotovo

Svako ima svoj okus i svako najvise voli dres svog kluba
To je sasvim logicno
Meni se mozda ne svidja bordo dres kona, kao i njima sto se ne svidja nas
Njima njihov najbolji, kao sto je i nama nas hahah
Medjutim dobro je napisao zaostrog generalno dresovi su europski, ali ne igraju dresovi i hocemo bolji kvalitet fudbala
To je sasvim logicno
Meni se mozda ne svidja bordo dres kona, kao i njima sto se ne svidja nas
Njima njihov najbolji, kao sto je i nama nas hahah
Medjutim dobro je napisao zaostrog generalno dresovi su europski, ali ne igraju dresovi i hocemo bolji kvalitet fudbala
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ne kontam kako ti dres Veleza moze bit previse genericki i bez detalja a dres Sarajeva koji je isto tako generican i bez ikakvih detalja ti je najljepsi. I jedni i drugi ste isto uradili, uzeli najobicniju majicu i stavili logo adidasa odnosno pume, bez ikakvih detalja. To se moze nekom svidjeti, ukusi su razliciti i to je normalno, al da ti se jedan svidja odnosno da ti je najbolji a drugi ne svidja nikako je cudno jer su u biti isti.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znam za Sarajevo ali dres Veleza nije najobicnija majica nego dres od najkvalitetnijeg materijala koji se koristi za izradu dresova Citija Dortmunda i ostalih klubova koje Puma oblaci. Objasnio je Sulejmanovic imas na 3:55nastrojeni21 je napisao/la: ↑02 avg 2024, 15:26Ne kontam kako ti dres Veleza moze bit previse genericki i bez detalja a dres Sarajeva koji je isto tako generican i bez ikakvih detalja ti je najljepsi. I jedni i drugi ste isto uradili, uzeli najobicniju majicu i stavili logo adidasa odnosno pume, bez ikakvih detalja. To se moze nekom svidjeti, ukusi su razliciti i to je normalno, al da ti se jedan svidja odnosno da ti je najbolji a drugi ne svidja nikako je cudno jer su u biti isti.
Posto je tek u februaru kontakt napravljen nisu imali vremena da personaliziraju ali ide ubrzo i to. Uglavnom samo sam se nadovezao za to najobicnija majica

Pa nisam baš siguran koliko je dres Sarajeva "generički", bar u formi ko Veležov eto. Na oba dresa Sarajeva postoje ove prošarane "pruge" koje su dosta zanimljiv detalj i nije baš generički. Da je jednobojna bordo majica, rekao bih isto. Eh sad, može biti da nisi zapazio to, ali na bordo dresu postoje jednako detalji kao na bijelom. I, izvan okvira uobičajenog mišljenja, meni je taj bordo i ljepši nego bijelinastrojeni21 je napisao/la: ↑02 avg 2024, 15:26Ne kontam kako ti dres Veleza moze bit previse genericki i bez detalja a dres Sarajeva koji je isto tako generican i bez ikakvih detalja ti je najljepsi. I jedni i drugi ste isto uradili, uzeli najobicniju majicu i stavili logo adidasa odnosno pume, bez ikakvih detalja. To se moze nekom svidjeti, ukusi su razliciti i to je normalno, al da ti se jedan svidja odnosno da ti je najbolji a drugi ne svidja nikako je cudno jer su u biti isti.

Kvalitet dresa i materijala ne komentarišem, jer nisam nosao sve, to je teško da bilo ko kaže.
I je li fakat ne kontate da je ovo šuplja?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 avg 2024, 16:25Posto je tek u februaru kontakt napravljen nisu imali vremena da personaliziraju ali ide ubrzo i to.