Premijer liga BiH - aktuelno
- MocMahale444
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
PrijeVod je drugaciji, pominje se nekom zena. Moze stojeci pusiti i tako to.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Vi se raspravljate s likom koji je pisao da stadion Grbavica treba preimenovati u Misimović arena po uzoru na Ramon Pizjuan a danas najstrašnije stvari o tom istom čovjeku piše. Najnagrađeniji forumaš otkako postoji forum, molio admina da ukine izbor kanta godine pare mu poslao da se to ne održava i vi takvog lika smatrate ozbiljnim.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Hoce li Badzak vise dovest Pjanića da pomogne da bar ostane u ligi kad je vec Ljajic propo
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Zaista je nevjerovatna ta njihova amplituda od sjaja do očaja.
Tanka je linija od Wisle iz Krakowa do treba nam još pet pojačanja da bi bili konkurentni.
Jasno da se fudbalski navijači lako uzbude, da veoma često imaju nerealna očekivanja, ali da ti se apsolutno svake godine ponavlja jedno te isto - to je svojevrstan fenomen.
Realno, loš si, tri puta zaredom si četvrti na tabeli, ulažeš daleko najviše u ligi i sve ti se na kraju završi fijaskom. Normalni ljudi bi se malo primirili, sačekali, ne bi letili pred rudu, ali oni nikad ne iznenade, po njima možeš naviti sat.
Tanka je linija od Wisle iz Krakowa do treba nam još pet pojačanja da bi bili konkurentni.
Jasno da se fudbalski navijači lako uzbude, da veoma često imaju nerealna očekivanja, ali da ti se apsolutno svake godine ponavlja jedno te isto - to je svojevrstan fenomen.
Realno, loš si, tri puta zaredom si četvrti na tabeli, ulažeš daleko najviše u ligi i sve ti se na kraju završi fijaskom. Normalni ljudi bi se malo primirili, sačekali, ne bi letili pred rudu, ali oni nikad ne iznenade, po njima možeš naviti sat.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
U ovom vaktu fakat je tesko stici obaviti sve obaveze. Slobodno vrijeme čovjek gleda da utroši na nesto lijepo, korisno, srcu milo.
Jedino bruda sate i dane svog zivota odvaja na sportskog rivala.
To svakako treba cijeniti.

Jedino bruda sate i dane svog zivota odvaja na sportskog rivala.
To svakako treba cijeniti.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
cetvrtomjesto je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:55Pogledajte kaze redove ispred grbavice. Svi zele na spektakl.
Prodali 11000 ulaznica
Prodali bi mi više od vas iako su nam skuplje karte i ne dijelimo ih djaba ko vi ali nije više bilo da se kupi. Pa zar ti to nije logično s obzirom da imamo više navijača od vas.
Zeljkanove klupske promjene Za Ginisovu knjigu rekorda!Orvel je napisao/la: ↑01 avg 2024, 14:13RatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 avg 2024, 12:24Zapravo Kone su tri puta igrale konferenciju, mi jednom.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:45Ako posmatramo regularnih 90 min u ovim nastupima Sarajeva u Evropi, dolazimo da zakljucka da je Zeljeznicar sa Allysonom, Gasalom, Turanjaninom, Biberom i Kosoricem bio uspjesniji od kona sa silnim ulaganjima i platama.
Sarajevo:
1 pobjeda, 1 remi, 2 poraza
Zeljo:
1 pobjeda, 1 poraz, 2 remija
One imaju 1 4 3 omjer u tri sezone, Zeljeznicar 1 2 1.
Milioni, avioni, kamJoni i dobijes jednu od osam tekmi i to na frljoku
Dnevna doza noktiju i mrvica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sto bi rekli MiToMaNiJa... ovo je pishanje u prolazu, izvini zurim. Al bice bolje dogodine, pa jednom mora ubosti, a do tad evo garantujem da ce promijeniti opet strucni stab i pola igraca.
Ja to razumijem da mi radimo promjene koji smo se koprcali proslu sezonu, ali ovi sampioni svemira stvarno gluposti znaju pisati
Sto se trenera i stručnog staba tiče:
1)Bašić
2)profesor fizičkog -beduin
3)Alihodjic
4)Akrap iz Zenice
5)Dino -Zeljkanov DNK
6)Coric
Preko 100 ljudi usli i izašli u i iz Upravnog odbora ko u/iz
javne kuće
Predsjednici:
1)Onaj protiv dolaska beduina
2)Jusuf legenda-Jozakov taldjija
3)ORIlo-zamalo izgorilo
4)Pismonoša gazde iz Olova sto ženske gaće prodaje
Sve ovo promjene na Gubavici su se desile u zadnjih 8(osam)mjeseci.
Uuhhh malo li je?!?!
Samo se Direktorica”plavi stit”drži neprikosnoveno na funkciji.
MiToMaNiJaaaa vala bas i to kakva!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
na pdf Zelje ga ljudi je*u ahahhah,samo se ovdje pitar malo upali ovo ostalo svi ga zeje*avaju ba ahhahahhajurisicduska je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:09Vi se raspravljate s likom koji je pisao da stadion Grbavica treba preimenovati u Misimović arena po uzoru na Ramon Pizjuan a danas najstrašnije stvari o tom istom čovjeku piše. Najnagrađeniji forumaš otkako postoji forum, molio admina da ukine izbor kanta godine pare mu poslao da se to ne održava i vi takvog lika smatrate ozbiljnim.
jedino neki novi akaunt se upali pa se krene svadjati
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ćorić: "Mi smo Željezničar, na Grbavici nas uvijek zanima samo pobjeda" Kakve u.srane fraze
Samo je falilo "tri boda ostaju na Grbavici " 

Max Allegri
- Shategabri
- Kontakt:
Prije početka sezone da uredno najavim:
NAS SAMO TITULA ZANIMA!
Citirajte me na kraju sezone
NAS SAMO TITULA ZANIMA!
Citirajte me na kraju sezone

Koševo Zapad
- bagniadiluca
- Kontakt:
Citiraću te odmah VICU TO NE ZANIMA !Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2024, 10:49Prije početka sezone da uredno najavim:
NAS SAMO TITULA ZANIMA!
Citirajte me na kraju sezone![]()
LETS GO FIGHTER
- Shategabri
- Kontakt:
Yebo Vicubagniadiluca je napisao/la: ↑02 avg 2024, 10:53Citiraću te odmah VICU TO NE ZANIMA !Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2024, 10:49Prije početka sezone da uredno najavim:
NAS SAMO TITULA ZANIMA!

Nismo mi ZZ doveli da se bori za 4. mjesto

Koševo Zapad
Eh sad kad si sve ovo nabrojao, mozes li mi objasniti (al bez screenshotova molim te) sta je tu mitomanija? Ovi uhljupi izgleda i ne znaju sta ta rijec znaci, samo je ponavljaju kao mantru. Mozda kad bi shvatili sta znaci legli bi i pokrili se preko glave od sramote.
Da, u najgorem smo periodu poslije rata vec 3 godine i da, kroz klub je prodefilovalo mnogo nesposobnih ljudi i dalje ih imamo u klubu. I da, imamo jednak skor u europi u protekle 3 godine kao i vi ako bas zelis da nas poredis. Ako sad sve ono sto ti i kolege pisete saberes i onda uzmes (isprintaj na papir posto vidim da se teze sluzis novijom tehnologijom) i onda uzmi marker i na jednoj stranici markiraj sta vi pisete i mislite i onda istom bojom markiraj rezultate. Kad to uradis, tad mozes uraditi screenshot i poslati mi ovdje ili privatno (ako te stid javno) da te ocijenim. Ova vjezba ce ti mozda pomoci da shvatis sta znaci mitomanija, a ako ne dobijes prolaznu ocjenu, ja cu ti objasniti da se ne brukas dalje.
Obrisi se oko usta.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Šalu na stranu, daće BOG da se ove godine sportski pomarišemo za tu titulu, naravno svi koji pokažu da su konkurenti, isto tako i za opstanak, i neka ova sezona bude renesansa fudbala u BIH !Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2024, 10:57Yebo Vicubagniadiluca je napisao/la: ↑02 avg 2024, 10:53Citiraću te odmah VICU TO NE ZANIMA !Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2024, 10:49Prije početka sezone da uredno najavim:
NAS SAMO TITULA ZANIMA!
![]()
Nismo mi ZZ doveli da se bori za 4. mjesto![]()
LETS GO FIGHTER
Evo ja tipujem da ce sarajevo uzeti titulu ove godine radi mira u vicinoj kuci jer mu idu izbori i novi mandat od 4 godine, a realno nakon zrinjskog koji ima podpredsjednika saveza, vas, da ne pricam o vama kad i sam znas hahah logican slijed je da ide sarajevo koje ima i para i uticajnih ljudiu savezu i dalje vise nego ostali. Ali realno to i jesu najjace ekipe za sljedecu sezonu i ja bih volio da bude bez siljenja kao sto ni vama prosle godine to nije bilo potrebno jer str imali dobru ekipu. Zivi bili pa vidjeli
Citirat cu te vec nakon par kolaShategabri je napisao/la: ↑02 avg 2024, 10:49Prije početka sezone da uredno najavim:
NAS SAMO TITULA ZANIMA!

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Shategabri
- Kontakt:
bagniadiluca je napisao/la: ↑02 avg 2024, 11:47Šalu na stranu, daće BOG da se ove godine sportski pomarišemo za tu titulu, naravno svi koji pokažu da su konkurenti, isto tako i za opstanak, i neka ova sezona bude renesansa fudbala u BIH !

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Mi se vidimo u nedeljufukara87 je napisao/la: ↑02 avg 2024, 12:05Citirat cu te vec nakon par kolaShategabri je napisao/la: ↑02 avg 2024, 10:49Prije početka sezone da uredno najavim:
NAS SAMO TITULA ZANIMA!
![]()
![]()

To će nam biti prva stepenica u pohodu na istu

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.