FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bek Nigerija i Crna Gora
Stoper Crnogorac
Veznjak Saudija
Krila Crna Gora i Makedonija
Eh da vidimo i ekipu punu "stranaca"
Stoper Crnogorac
Veznjak Saudija
Krila Crna Gora i Makedonija
Eh da vidimo i ekipu punu "stranaca"
Bice puna Grbavica po ovome sto se vidjelo na treningu. Ovi koji nemaju godisnje, dodjite na vrijeme ako zelite izbjeci guzvu pri kupovini karte.
Jedva cekam tekmu, ne znam kako cu izdrzat do sutra navece
Bice ludilo, u sumarku skrivenom

Bice ludilo, u sumarku skrivenom

- Blackwargreymon
- Kontakt:
Jel Galic i dalje startni bek ili je ovaj Nigerijac preuzeo mjesto?
Galic.Blackwargreymon je napisao/la: ↑02 avg 2024, 21:03Jel Galic i dalje startni bek ili je ovaj Nigerijac preuzeo mjesto?
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ko zna, ali pisalo se vec da Odinake sutra ionako nema zbog kartona.Blackwargreymon je napisao/la: ↑02 avg 2024, 21:03Jel Galic i dalje startni bek ili je ovaj Nigerijac preuzeo mjesto?
- MocMahale444
Novajlija je on da bi odma igrao i bio bacen u vatru.
Kartoni ili ne njega niposto na startu, nek napravi gresku, dvije ode njemu i dedo dedin.
Kartoni ili ne njega niposto na startu, nek napravi gresku, dvije ode njemu i dedo dedin.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Bas i ja evo kontam u kakvom sastavu bi mogli izaci sutra. Sta vi ocekujete?
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Muftic
Galic-Cavnic-Karamarko-Mahmic
Djoric--Al Jaber
Boljevic-Hiros-Cvjetic
----Krpa-----
Mislim da bi moglo vako nesto bit
Djoric--Al Jaber
Boljevic-Hiros-Cvjetic
----Krpa-----
Tako nesto i ja ocekujem, samo mislim da ce prije Hira na krilo, a Vukoja na 10.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 avg 2024, 21:50Muftic
Djoric--Al Jaber
Boljevic-Hiros-Cvjetic
----Krpa-----
-
- Kontakt:
Zato sto izmisljaju. Samo je jedan razlog zbog cega ona njima smeta.Argentina je napisao/la: ↑02 avg 2024, 16:10Kojeg sponzora, i gore sam pitao jer svi pisu, a niko da kaze konkretno?MrkiMedo je napisao/la: ↑02 avg 2024, 09:02Direktorica nam je odbila jednog sponzoraMojaMalenkost je napisao/la: ↑02 avg 2024, 08:46
Moze im se promijeniti radno mjesto. Od toga nisu zasticeni. Bekricu dati da radi nesto u omladinskom pogonu, a direktorici dati zoger, mada ja ne vidim da oni trenutno imaju nekog uticaja kod donosenja bilo kakvih odluka. Ako su napravili nesto lose i stetno, a to se moze dokazati, onda se i zakonski moze krenuti u postupak smjene. Meni djeluje da se na njih bespotrebno skrece paznja. Doveden je novi sportski direktor sa bezbroj veza i poznanstava. Nista bolji posao nije odradio nego Bekric kada je obnasao njegovu pozicuju. Likovi ne znaju napadaca dovesti. Meni je to za nepovjerovati. Ovaj Estonac danas da potpise nece zaigrati za dva mjeseca, a vala pitanje je i koji je kalibar. Nije mi jasno kako njega iskopase.
Pročepit će negdje.
HoteliMojaMalenkost je napisao/la: ↑02 avg 2024, 22:30Zato sto izmisljaju. Samo je jedan razlog zbog cega ona njima smeta.
E cuj pitanja kakav li ce biti sastav kao da imamo 29 igraca a ne skupili jedva prvih 11

Ja mislim da ce u napadu igrati Babaluk. Samo je nezogdna vezna linija mrtva trka.

Ja mislim da ce u napadu igrati Babaluk. Samo je nezogdna vezna linija mrtva trka.
-
- Kontakt:
Ili ako makedonac nije spreman vjerovatno Hiros ide na krilo, Vukoja sredina terena. To je to, vezite se polijecemo, il padamoavalPacidoroP je napisao/la: ↑02 avg 2024, 21:50Muftic
Galic-Cavnic-Karamarko-Sabic
Djoric--Al Jaber
Boljevic-Hiros-Cvjetic
----Krpa-----

-
- Kontakt:
Jel taj Babaluk nesto u rodu onom Balabuku kojeg si spominjao?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
E jesi provala19vendetta87 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 00:20Jel taj Babaluk nesto u rodu onom Balabuku kojeg si spominjao?

Naletih na ovo maloprije.
Veliki, veliki Željezničar.
Veliki, veliki Željezničar.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.