Otvori pp i iste sekunde ti pisem kunem se.BIZMARK66 je napisao/la: ↑02 avg 2024, 00:14Ostavi podatke kad si mangup pa ces saznati debilcicu malisanjinusto je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:24Ne izruguj se bolesnoj zeni, idiote nenormalni. Da mi je saznati ko si **** bi ti majku kroz majku.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Evo ja nemam pojma ciji je UO, eto nije senadov, ako ti je to lakse cuti al nek direktorica ide jer vidim da nema pojma o sportu i vodjenju kluba, zalutala je ovdje i pogodna je za talove i zato je jos uvijek tu.
Naravno da i ona treba letit, a daleko od toga da je jedina. UO nije Senadov i veze nema sa njim. On potencira se nesto sto je fikcija.
Zadnja izmjena: Bumbaclat, dana/u 02 avg 2024, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Lažeš.MocMahale444 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 21:19Sta ce nam pojacanje kad Gibroni i ti tvrdite da smo kupovali utakmice![]()
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Da, lazeš.MocMahale444 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 21:36Pabloni nemoj zezati zar nije to pisao Gibroni a ti napisao da nam Dino nije potreban jer smo kupili tekme da ostanemo.Pablo11 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 21:34Mozes spinovati do sutra, ja sam ti napisao da postavis gdje sam osporio trofej bilo kakav u nasoj historiji.MocMahale444 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 21:19Sta ce nam pojacanje kad Gibroni i ti tvrdite da smo kupovali utakmice![]()
Jel lazem?
Carapice mars tamo dronjak jedan, doveo si Haracica a nisi mogao Adema.
Mozes ti i Crnogorac izvrtati rijeci do sutra
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- WeekendOffender
- Kontakt:
Djelim isto misljenje, evropa bi ko titula bila sa ovom ekipom, ulazak u sezonu bez novog napadaca je skroz los potez al nadam se da ce dovesti ovog iz Estonije i da ce mu period adaptacije biti sto brzi. Realno je da cemo varirati izmedju 4. i 7. mjesta u sezoni.Railwayman30 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 09:53Da se izbace 2,3 juniora koja bi sljedece sezone bili okosnica i pitali se nesto. U ovoj ekipi ja trenutno ne vidim lidera. Tipa-Muharemovic-Cocalic-Stilic-Biscevic. Nekoga "naseg" koji je ikona kluba. Takvog nazalost nema.
Nije ova ekipa za Evrope. Ocekujem 5 mjesto i ne brukanje.
Eh to bih najvise volio,pa sljedece sezone pokusati nesto vise.
Jedino ako ih ne krene sreca,ili im Coric usadi ratnicku narav,pa polude.
Nadam se da cemo kroz sezonu dobiti barem 1 igraca iz nase omladinske skole koji moze ciniti okosnicu tima i biti vazan prvotimac za svoje godine, odavno nismo stavili nikog u izlog.
Cekam da pocne, pa da zagalamim

Curva Sud
Prvo da je Siroki dobiti i rahat smo sto bi se reklo
Onda hladne glave osamucenom Velezu u Mostar
Onda hladne glave osamucenom Velezu u Mostar
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nije jedina. Dosta smeca se skupilo u proteklih nekoliko godina i svako bi da vodi neku rijec a ovdje na forumu cure informacije koje bi trebali imati samo ljudi iz vrha kluba. Ne zanima me ciji je UO, ti mi licis na senadovog advokata, ne znam sta ti znaci ako ga neko pljuje?
Shvatite i vratite se u realnost prije nekih 10ak godina, mi navijamo za Zelju i zbog njega idemo na tekme. Ako je neko nesposoban onda ne treba biti u klubu pa da je ne znam ti ciji ali jok, vama je bitno ko je senadov a ko amarov.
Nemoj shvatiti kao licno ovo, samo zelim pokusati da se manje pise o tome a vise o Zelji i trenutnoj situaciji al dzaba
Nismo se razumjeli. Pa mi se 100% slazemo, mene Amar-Miske ne interesuje. Nebitno totalno, zavrsena prica, nece nijedan od njih u klub, a tako je i najbolje. Samo sto je mnogima, na obje strane, to jako tesko prihvatiti.Orvel je napisao/la: ↑02 avg 2024, 01:08Nije jedina. Dosta smeca se skupilo u proteklih nekoliko godina i svako bi da vodi neku rijec a ovdje na forumu cure informacije koje bi trebali imati samo ljudi iz vrha kluba. Ne zanima me ciji je UO, ti mi licis na senadovog advokata, ne znam sta ti znaci ako ga neko pljuje?
Shvatite i vratite se u realnost prije nekih 10ak godina, mi navijamo za Zelju i zbog njega idemo na tekme. Ako je neko nesposoban onda ne treba biti u klubu pa da je ne znam ti ciji ali jok, vama je bitno ko je senadov a ko amarov.
Nemoj shvatiti kao licno ovo, samo zelim pokusati da se manje pise o tome a vise o Zelji i trenutnoj situaciji al dzaba

Zadnja izmjena: Bumbaclat, dana/u 02 avg 2024, 01:19, ukupno mijenjano 2 puta.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Napomenuh i ja da me uopšte ne čudi sve ovo sa obzirom kako se odnosilo prema Al-Jaberu. Ono što mi ne ide u glavu ali nikako je činjenica da su se mogli trpiti razni egzibitori, pa čak iako su odigrali išta ili ništa, uredno su im se isplaćivale obaveze, a sad kao ne može se ništa uraditi po pitanju momka koji je po svemu prikazanom talenat. Eh to mi je do te mjere nevjerovatno da bih sad iste sekunde krenuo lupat glavom od zid ko budala neka.Virtu4l je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:44MrAmarOsim je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:22Postoji statistika svih igrača omladinske lige Austrije, da li je zvanična stranica saveza ili nešto drugo nisam siguran. Uglavnom od u15 je odigrao oko 130 utakmica te zabio nekih 80ak golova. Sa obzirom da u statistici stoji da mu je prosječna minutaža po utakmicama bila oko 50 minuta, nimalo loša statistika, dapače. Uz to je još upisao nastupe i za u16, u17, i u18 reprezentacije Austrije. Sasvim logična odluka je da dovedeš igrača koji je mladi reprezentativac države koja je igrala četvrtfinale Eura prije otprilike mjesec dana. A na kraju krajeva, čak iako ne odigra odmah odlično ili dobro, momak će u iduću sezonu ući sa 19 godina, gdje uz dobar rad SSa može se razvijati kao igrač. Opet, čak iako nikako ne uspije se izboriti i pokazati nešto, niti prvi niti zadnji mladi igrač koji se nije uspio izboriti. Povrh toga, sigurno neće biti plaćen kao što su Krpić, evo ovaj Sorga, možda je tu negdje sa Zubanovićem, a iako ne bude ništa od njega, nije preveliki trošak, a ako bude dobitak je veliki.
Ja se nadam da će još jednom razmisliti i pokušati ga dovesti, ali ako ga ne dovedu, ni prvi ni zadnji mladi igrač koji obećava, a da ne završi kod nas. Ko što Virto reče, rijetko ko kod nas ima ikakvog pojma oko rada sa mladim igračima.
Evo recimo ima ovaj članak sa portala BVZ gdje piše da je Greuter Furth pokazao interes za njega,
https://www.bvz.at/sport/sportmix/nachw ... -428077245
Naravno da im ne vjerujem, ti ljudi nikad nisu izbacili igrača iz omladinskog pogona, ti ljudi nikad nisu prodali igrača, a poslije svega što se dešavalo sa Jaberom, ne postoji niti jedan razlog da im vjerujem da znaju prepoznati talenat, pružiti mu šansu i razviti ga.
@upoha
Momak na jedinoj primpremnoj utakmici koju je odigrao, protiv igrača bez ugovora, odigrao vrlo solidno, te uz to imao asistenciju i zabio gol.
Za kraj, eto nek smo mi glupi, a ljudi u klubu pametni, ali svojim radom sa mladim igračima u prethodnom periodu, nikako ne daju nadu da će se krenuti bolje raditi. Prošle sezone bruka sa Musićem koji minute nije odigrao, a na pripremnim utakmicama nije bio nikako lošiji od Galića, što i nije pretjerano teško ali eto. Zatim bruka sa Al-Jabarom, te na kraju i ovaj potez. Ukratko rečeno, nadam se najboljem, ali realnost bi mogla biti bolna.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Oni koji idu jednom godisnje na utakmicu poput tebe kupuju karte. A gospoda ima godisnje balavac maliPablo11 je napisao/la: ↑02 avg 2024, 00:21Sta balavci kupuju karte ?
- MocMahale444
Sram te bilo.GIBRA je napisao/la: ↑02 avg 2024, 00:43Lažeš.MocMahale444 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 21:19Sta ce nam pojacanje kad Gibroni i ti tvrdite da smo kupovali utakmice![]()
Lazes a tako mlad, gdje ce ti dusa… u pakao zna se

Jesu te napljuvali ljudi jer nisi imao dokaze za amara?
Mojne Gibroni kralju magle.
Ti i crnogorac ste bas skladni jedno za drugo, koliko ti mrzis amara, toliko on mrzi senada.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dobro,prilozi nam godisnju da vidimo.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Zapravo je odigrao dvije tekme, prvu protiv sindikalaca i bio najbolji, a onda je usao u drugom poluvremenu protiv Igmana i opet, po meni, bio najbolji u tom losem sastavu. To je bilo pred polazak na Zlatibor, nakon toga mu se gubi svaki trag i vise nije ni igrao za nas.MrAmarOsim je napisao/la: ↑02 avg 2024, 01:13Napomenuh i ja da me uopšte ne čudi sve ovo sa obzirom kako se odnosilo prema Al-Jaberu. Ono što mi ne ide u glavu ali nikako je činjenica da su se mogli trpiti razni egzibitori, pa čak iako su odigrali išta ili ništa, uredno su im se isplaćivale obaveze, a sad kao ne može se ništa uraditi po pitanju momka koji je po svemu prikazanom talenat. Eh to mi je do te mjere nevjerovatno da bih sad iste sekunde krenuo lupat glavom od zid ko budala neka.Virtu4l je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:44MrAmarOsim je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:22Postoji statistika svih igrača omladinske lige Austrije, da li je zvanična stranica saveza ili nešto drugo nisam siguran. Uglavnom od u15 je odigrao oko 130 utakmica te zabio nekih 80ak golova. Sa obzirom da u statistici stoji da mu je prosječna minutaža po utakmicama bila oko 50 minuta, nimalo loša statistika, dapače. Uz to je još upisao nastupe i za u16, u17, i u18 reprezentacije Austrije. Sasvim logična odluka je da dovedeš igrača koji je mladi reprezentativac države koja je igrala četvrtfinale Eura prije otprilike mjesec dana. A na kraju krajeva, čak iako ne odigra odmah odlično ili dobro, momak će u iduću sezonu ući sa 19 godina, gdje uz dobar rad SSa može se razvijati kao igrač. Opet, čak iako nikako ne uspije se izboriti i pokazati nešto, niti prvi niti zadnji mladi igrač koji se nije uspio izboriti. Povrh toga, sigurno neće biti plaćen kao što su Krpić, evo ovaj Sorga, možda je tu negdje sa Zubanovićem, a iako ne bude ništa od njega, nije preveliki trošak, a ako bude dobitak je veliki.
Ja se nadam da će još jednom razmisliti i pokušati ga dovesti, ali ako ga ne dovedu, ni prvi ni zadnji mladi igrač koji obećava, a da ne završi kod nas. Ko što Virto reče, rijetko ko kod nas ima ikakvog pojma oko rada sa mladim igračima.
Evo recimo ima ovaj članak sa portala BVZ gdje piše da je Greuter Furth pokazao interes za njega,
https://www.bvz.at/sport/sportmix/nachw ... -428077245
Naravno da im ne vjerujem, ti ljudi nikad nisu izbacili igrača iz omladinskog pogona, ti ljudi nikad nisu prodali igrača, a poslije svega što se dešavalo sa Jaberom, ne postoji niti jedan razlog da im vjerujem da znaju prepoznati talenat, pružiti mu šansu i razviti ga.
@upoha
Momak na jedinoj primpremnoj utakmici koju je odigrao, protiv igrača bez ugovora, odigrao vrlo solidno, te uz to imao asistenciju i zabio gol.
Za kraj, eto nek smo mi glupi, a ljudi u klubu pametni, ali svojim radom sa mladim igračima u prethodnom periodu, nikako ne daju nadu da će se krenuti bolje raditi. Prošle sezone bruka sa Musićem koji minute nije odigrao, a na pripremnim utakmicama nije bio nikako lošiji od Galića, što i nije pretjerano teško ali eto. Zatim bruka sa Al-Jabarom, te na kraju i ovaj potez. Ukratko rečeno, nadam se najboljem, ali realnost bi mogla biti bolna.
Fula po meni i to zesca, vise nego solidan omladinac koji lici na profesionalnog igraca. Mozda je i do njega, zaista ne znam sta se desilo i zasto nije ostao sa nama. Ono sto sam primjetio jeste da Lausevica koji je klasicni spic guramo na krilo, a na toj poziciji je igrao Zuban

Direktorica i Bekric nece otići zadugo jer su sebe zaštili dugogodišnjim ugovorom nakon prošlogodišnjih euro nastupa, i morala bi im se ogromna cifra platiti za raskid ugovora... nisu oni bas toliki levati...
A htjelo ih se nabiti nogom sad ovo ljeto i jedno i drugo ali nije isplativo jednostavno...
A htjelo ih se nabiti nogom sad ovo ljeto i jedno i drugo ali nije isplativo jednostavno...
- MocMahale444
Nece otici zadugo a primat ce uredno platu dok za klub nece uraditi NIŠTA! 0
Aferim, eh to je dil jarane.
Aferim, eh to je dil jarane.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Al ga radi Rahimic, gori nego s Bekricem.
- dubioza144
- Kontakt:
To nam mozzart vise nije sponzor, haram je i jedna kladionica kamoli dvije 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Moze im se promijeniti radno mjesto. Od toga nisu zasticeni. Bekricu dati da radi nesto u omladinskom pogonu, a direktorici dati zoger, mada ja ne vidim da oni trenutno imaju nekog uticaja kod donosenja bilo kakvih odluka. Ako su napravili nesto lose i stetno, a to se moze dokazati, onda se i zakonski moze krenuti u postupak smjene. Meni djeluje da se na njih bespotrebno skrece paznja. Doveden je novi sportski direktor sa bezbroj veza i poznanstava. Nista bolji posao nije odradio nego Bekric kada je obnasao njegovu pozicuju. Likovi ne znaju napadaca dovesti. Meni je to za nepovjerovati. Ovaj Estonac danas da potpise nece zaigrati za dva mjeseca, a vala pitanje je i koji je kalibar. Nije mi jasno kako njega iskopase.Kompromis je napisao/la: ↑02 avg 2024, 05:55Direktorica i Bekric nece otići zadugo jer su sebe zaštili dugogodišnjim ugovorom nakon prošlogodišnjih euro nastupa, i morala bi im se ogromna cifra platiti za raskid ugovora... nisu oni bas toliki levati...
Pročepit će negdje.
- gegenpressing
- Kontakt:
Ja mislim da bi taj austrijanac trebao biti na dvojnoj registraciji sa Stupčanicom,to je zadnje što sam upratio.MrAmarOsim je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:22Postoji statistika svih igrača omladinske lige Austrije, da li je zvanična stranica saveza ili nešto drugo nisam siguran. Uglavnom od u15 je odigrao oko 130 utakmica te zabio nekih 80ak golova. Sa obzirom da u statistici stoji da mu je prosječna minutaža po utakmicama bila oko 50 minuta, nimalo loša statistika, dapače. Uz to je još upisao nastupe i za u16, u17, i u18 reprezentacije Austrije. Sasvim logična odluka je da dovedeš igrača koji je mladi reprezentativac države koja je igrala četvrtfinale Eura prije otprilike mjesec dana. A na kraju krajeva, čak iako ne odigra odmah odlično ili dobro, momak će u iduću sezonu ući sa 19 godina, gdje uz dobar rad SSa može se razvijati kao igrač. Opet, čak iako nikako ne uspije se izboriti i pokazati nešto, niti prvi niti zadnji mladi igrač koji se nije uspio izboriti. Povrh toga, sigurno neće biti plaćen kao što su Krpić, evo ovaj Sorga, možda je tu negdje sa Zubanovićem, a iako ne bude ništa od njega, nije preveliki trošak, a ako bude dobitak je veliki.
Brohra ribo se...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, avalPacidoroP, b00t, bablaz1, benko21, DobriBosnjanin, Gomis99, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, knoa, Maestro^^, mamonelafo, Napaceni87, NebeskaSila96, Orvel, Pablo11, perodeformero, StevieG8, Tarapi, Vanja8 i 228 gostiju.