Znaci izmisljaju ili po nalogu ili jer su mahalasi pa da se nesto desava s obzirom da niko nista konkretno da kaze.MojaMalenkost je napisao/la: ↑02 avg 2024, 22:30Zato sto izmisljaju. Samo je jedan razlog zbog cega ona njima smeta.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Bas nesto ne mogu docekati da pocne i da vidim na cemu smo u ligaskoj tekmi. Znam da je sve i dalje vjerovatno bezveze ali nekako me ova euforija koju sam sebi stvorim tjera da mislim da ce se boriti za svaku loptu, duel, da se nece predavati kao prosle godine.
Pozelio sam onu guzvu ispred stadiona, u kaficima, na tribinama a danas na treningu se sve lagano vratilo.
Ne mozemo biti losi kao prosle godine da nam se sve tako poklopi da ga hebes. Al kako god, standardnih 7-8k ce uvijek biti tu..
PODRSKA STRUCNOM STABU I IGRACIMA UVIJEK DOK NE DOKAZU SUPROTNO! IDEMO JAKO PLAVIIII
Pozelio sam onu guzvu ispred stadiona, u kaficima, na tribinama a danas na treningu se sve lagano vratilo.
Ne mozemo biti losi kao prosle godine da nam se sve tako poklopi da ga hebes. Al kako god, standardnih 7-8k ce uvijek biti tu..
PODRSKA STRUCNOM STABU I IGRACIMA UVIJEK DOK NE DOKAZU SUPROTNO! IDEMO JAKO PLAVIIII
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
IGRAJTE SRCEM, SARAJEVSKI PLAVI!
Nek nam je sretno. Valja docekati veceras tekmu, pa da vidimo na sta ce to sve liciti.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- dubioza144
- Kontakt:
Samo je pitanje koliko razlike 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- gegenpressing
- Kontakt:
Izgjeda da Odinaka nema pravo nastupa,prenio žute iz prve federalne,ko ima pristup Cometu nek provjeri.
Brohra ribo se...
Ali realno mislim da ne bi ni bio u kombinaciji za prvih 11 pored Galica. Mozda kao izmjena, ali mislim da ce nam izmjene biti potrebnije na drugim dijelovima terena tako da to nije toliki minus za prvo kolo po mom misljenju.
- Meraak1921
- Kontakt:
Vezni red nam je samo fakat predobar, ostalo tankoo da ne kazem lose .. Uz pun stadion ocekujem nekih 1:0
A dobar je i siroki. Imaju i trenera koji zna igrati protiv nas, nisu losa ekipa ali opet nepoznanica kao i mi.
Mislim da ce se nastaviti tradicija lijepih i atraktivnih utakmica izmedju nas, a nadam se da cemo mi slaviti na kraju
Mislim da ce se nastaviti tradicija lijepih i atraktivnih utakmica izmedju nas, a nadam se da cemo mi slaviti na kraju
- feniksptica
- Kontakt:
gegenpressing je napisao/la: ↑03 avg 2024, 08:54Izgjeda da Odinaka nema pravo nastupa,prenio žute iz prve federalne,ko ima pristup Cometu nek provjeri.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Mozda se ne pise jer ne treba sve javno da ide. Nije da se ne cita ovaj forum.Argentina je napisao/la: ↑03 avg 2024, 01:15Znaci izmisljaju ili po nalogu ili jer su mahalasi pa da se nesto desava s obzirom da niko nista konkretno da kaze.MojaMalenkost je napisao/la: ↑02 avg 2024, 22:30Zato sto izmisljaju. Samo je jedan razlog zbog cega ona njima smeta.
Za sponzora ne znam, al znam da je bezobrazna i da (je) uzima(la) % od sponzora koje je kao dovela, a to joj je u opisu radnog mjesta i posla. Ne bi me cudilo da je zaista to uradila.
Ovdje se slazem sa virtualom, dok se ne rijesimo takvih gmizavaca necemo predaleko. Nje, Rumenog, Caje, Curica. Svi do jednog su katastrofa.
Ja sam napisao za direktoricu da je otjerala sponzora i jeste. Iskljucivo zbog svog bezobrazluka. Treba da ide i tacka. Najbolje da klub izadje sa saopstenjem kako nam je otjerala sponzora. Jasta ce
-
- Kontakt:
Jeste, svojim **** je otjerala izuzetno moćnog sponzora. Plus, na svoju ruku je potpisala partnerstvo sa Mattonijem koji nam na stadionu toči knjaz miloš.
Pravno formalno bi napravili samoubistvo njenim otpuštanjem. Užas.
Željezničar za život cijeli!
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Edis K. omogućio njoj, ona omogućila Bekriću, a klub ispašta u oba slučaja.
Omogućiti ženi četiri godine rada, a znaš da ne radi kako treba je mogao samo neko ko je glup ili zlonamjeran.
Moralić i još xy firmi koji su htjeli uletiti sa 20, 30, 50, 80k i to u periodima kad nam je marka bila tepsija. I to je uništila.
Idemo dobiti Široki pa ćemo onda pričati o drugim temama.
Omogućiti ženi četiri godine rada, a znaš da ne radi kako treba je mogao samo neko ko je glup ili zlonamjeran.
Moralić i još xy firmi koji su htjeli uletiti sa 20, 30, 50, 80k i to u periodima kad nam je marka bila tepsija. I to je uništila.
Idemo dobiti Široki pa ćemo onda pričati o drugim temama.
Zadnja izmjena: muharemovicdzelo, dana/u 03 avg 2024, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Stvarno ne kontam ove ljude koji prizivaju Odinaku ili nekog drugog na desnom beku. Galić je naš najbolji i najborbeniji igrač zadnje dvije sezone i njegova pozicija je zadnja u timu koja bi trebala biti upitna.
Galić može izgubiti mjesto jedino ako Cafu uskrsne i pojača nas. Neupitan, najbolji, najborbeniji…Blackwargreymon je napisao/la: ↑02 avg 2024, 21:03Jel Galic i dalje startni bek ili je ovaj Nigerijac preuzeo mjesto?
Ma vidi, Odinaka je stvarno kvalitetan bio u Stupcanici. Ako bude takav i kod nas, moguce je da imamo najboljeg desnog beka u ligi. Ali i meni je cudno da je doveden tako dobar igrac na poziciju gdje vec imas jednog iskusnog, brzog i borbenog igraca. Galic doduse ima dosta slabiji centarsut i neprecizniji sut od Odinake ali po mom misljenju imamo tu poziciju odlicno pokrivenu sa njima dvojicom. Da li ce se uspjeti ugurati obojica u tim nekim rotacijama, ne znam. Znao je Galic odigrati lose ali ne toliko koliko ga pljuju pojedini forumasi.
Sretno Ćoriću i ekipi
Po 3 boda i Evropu
FŽ!

Po 3 boda i Evropu
FŽ!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Sretno! Jedva cekam tekmu. 

- MrAmarOsim
- Kontakt:
Borbenost vazda svako može imati. I mene da stave da igram bio bi borben. On kao bek u karijeri ima 1 asistenciju, slovima JEDNU. Pa da je ne znam ti kakav očaj od beka mora imati više od jedne asistencije u karijeri. Siniša Stevanović koji je oličje borbenosti i ne znanja sa loptom je imao 10 asistencija u Želji.
Ali nejse veća je tema pred nama. Tribine napuniti, nadati se pobjedi i dobrom otvaranju sezone. Vidimo se na Grbavici.
Ali nejse veća je tema pred nama. Tribine napuniti, nadati se pobjedi i dobrom otvaranju sezone. Vidimo se na Grbavici.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Amidzaa, Argentina, AVNOJ, Azzuri, b00t, bablaz1, benko21, Hrasno15, knoa, mamonelafo, mma_hz, MokraKifla, Morgen19, Napaceni87, PeppermintSA, perodeformero, Rauber33, Skojevska, WeekendOffender i 221 gost.