Nemoj tako ipak ljudi volontiraju

evo jos jedan propust

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nemoj tako ipak ljudi volontiraju
Cisto sumnjam da ce, nekako mi Zekic izgleda previse ozbiljno da bi to dopustio.
Hvala druze. Samo nek bude sudjenje regularno, posto nas je Bandic znao dobro kasapit.
I kod mene je drug volontirao ( 500 km plata i to nije dobijao haha ) pa je to izgledalo profesionalnije.
Da je on Husarin druze to bi bilo odlicno po njega
Ovakav razvoj situacije njegove karijere je iskljucivo krivica njegovih menadzera, koji u presudnim momentima nisu stali iza njega.
Istog sam mišljenja, u uvijek se nadam pozitivnom rezultatu ali realno puno su jači od nas.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 avg 2024, 18:42Cisto sumnjam da ce, nekako mi Zekic izgleda previse ozbiljno da bi to dopustio.
Al opet psiha je cudna stvar.
Iskreno se nadam pozitivnom rezultatu aBd.
A de mi objasni kako nisu stali iza njega i koja je njihova krivica? Ozbiljno pitam.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 avg 2024, 22:14Ovakav razvoj situacije njegove karijere je iskljucivo krivica njegovih menadzera, koji u presudnim momentima nisu stali iza njega.
I onda normalan slijed dogadjaja je da igrac nakon takvih stvari padne psihički i da izgubi bilo kakvu volju za fudbal.
Sjetim se samo one sezone prije ispadanja, kad smo odlicno otvorili sezonu.
Mislim da su on i Jusic tad tandem bili, gdje smo u 5 kola mozda samo 2 gola primili.
I onda Devedzic iz cista mira bude izbacen iz svih kombinacija, bez ikakvog razloga.
Pa onda sezona poslije sta je sve prolazio od pojedinih ljudi u klubu.
Sve ovo pisem jer znam tacno detalje sta se desavalo.
Dobro je ikako ostao u fudbalu sta mu se tad radilo.
Iskreno se nadam da ce se vratit u formu, jer momak ima definitivno sve fizicke predispozicije koje treba imat jedan stoper.
Ljudi su ti dobro rekli, nikakve samo sto ti nisi skontao poentu. Prije ce u Lukavcu igrati nego ovdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.