Vidjećemo Posušje, i oni su prošle sezone bili pri dnu, sve dok nisu doveli Ćorića. Plus neko vrijeme neće igrati na svom stadionu.Suvorov je napisao/la: ↑03 avg 2024, 19:55Ko ce ispasti ako ce ovi ostati u ligi.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 19:35Ako je suditi po ovih 45 minuta, ne piše se dobro ni jednima ni drugima ove sezone. Moraju se pojačati ako misle ostati u ligi.![]()
Projektovano je da ispadu Gosk, Radnik, Igman, a Vico je uveo jedno play out mjesto da bi nekako spasio Slobodu i hibridni teren.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 03 avg 2024, 20:17, ukupno mijenjano 2 puta.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
dubioza144 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 20:01Da je Adzem malo manje visio na tiktoku mozda bi Gosk napravio i neku smislenu akciju![]()

Lajva Adzem non stop,i gifter opasan 30 level :

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
De kad si me citiro reci ko fali vama veceras,klupa nije obecavajuca prema ofanzivno Zubanovic i ovaj Makedonac,jel od ove djece neko još ofanzivac?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Imam osjecaj da ce igman prije u europu nego ispastSuvorov je napisao/la: ↑03 avg 2024, 19:55Ko ce ispasti ako ce ovi ostati u ligi.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 19:35Ako je suditi po ovih 45 minuta, ne piše se dobro ni jednima ni drugima ove sezone. Moraju se pojačati ako misle ostati u ligi.![]()
Projektovano je da ispadu Gosk, Radnik, Igman, a Vico je uveo jedno play out mjesto da bi nekako spasio Slobodu i hibridni teren.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mislim da odavno nije vidjena losija utakmica..ne samo u BiH nego opcenito. 3:2 sutevi, 65 minuta
Izbacuj i jedne i druge odma. Gori sam ja sto ovo gledam

-
- Kontakt:
Fale Odinaka, Markovic, Radinovic, Karjasevic
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovo ko god gleda samo ceka VAR da reagujetutankamon1905 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 20:09Mislim da odavno nije vidjena losija utakmica..ne samo u BiH nego opcenito. 3:2 sutevi, 65 minutaIzbacuj i jedne i druge odma. Gori sam ja sto ovo gledam

Hvala19vendetta87 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 20:10Fale Odinaka, Markovic, Radinovic, Karjasevic

Sto ovo nema Pjanica u prvoj postavi, nisu jos gotovi papiri ? 

- TurkishAirlines
Za Adema Ljajica cekaju dvojnu licencu da izganjaju. Nije to jos zavrsena prica
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Kako mislis dvojnu licencu ?TurkishAirlines je napisao/la: ↑03 avg 2024, 20:18Za Adema Ljajica cekaju dvojnu licencu da izganjaju. Nije to jos zavrsena prica
To ko biva da more igrati i za Pazar i za Zeljkana ?
Neko od ovih sto navijaju za velez je spominjao prije 3 mjeseca mozda da ce arena postavit "listing" ili kako se vec pise o gledanosti utakmica tj klubova nase lige.
Je li se to desilo, ima li se gdje pogledat ?
Je li se to desilo, ima li se gdje pogledat ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Neiskustvo mladog Karica,neznam kako je ovako postavio zivi a citavu stranu svoju otvorio
Jel ono on bio u Mancesteru na nekim probama

Jel ono on bio u Mancesteru na nekim probama

Fali Odinaka, zbog kartona iz prošle sezone i Karjašević.
Fočo je ofanzivac, ostalo tanko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ganjamo napadaca, mozda i jos nekog veznjaka ili krilo ako naleti.miky_hz je napisao/la: ↑03 avg 2024, 20:12HvalaI to svi defanzivci,treba vam prema naprijed jos bar 2 igraca za širinu vjerujem da se ganja to.
Velika je to procedura oko papira, eno Mudražija vec 20 dana ceka, ali jos nista

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Težak poraz za GOŠK, ovakvi domaći porazi će se skupo plaćati na kraju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: HariTz, mosarajvosa83 i 17 gostiju.