Eto bolji su Maguere, Lendelof, Varane, Evans , Martinez, ovaj YORK sto ga levatima uvalise za 65 milliona...ili mozda one levatine iz Arsenala Gabriel, Saliba, Timiasu...De Ligt je sampion (Ajax, Juventus, Bayern) i ako ovu luzeri iz Arsenala zele da ozbiljno konkurisu treba da iskoriste sansu i ulete sa jedno 80 milliona za njega, i 60 za Komana, a ne da uzimaju kojekakve picopjevce Martinela, , Havertz... i slicnu gologuziju jer sa njima je plasaman u ligu sampiona (2-4 mjesto) grupna faza, plus eventualno jedno kolo domet za sledecih 100 godina.
Manchester United FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Dilah je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:11Eto bolji su Maguere, Lendelof, Varane, Evans , Martinez, ovaj YORK sto ga levatima uvalise za 65 milliona...ili mozda one levatine iz Arsenala Gabriel, Saliba, Timiasu...De Ligt je sampion (Ajax, Juventus, Bayern) i ako ovu luzeri iz Arsenala zele da ozbiljno konkurisu treba da iskoriste sansu i ulete sa jedno 80 milliona za njega, i 60 za Komana, a ne da uzimaju kojekakve picopjevce Martinela, , Havertz... i slicnu gologuziju jer sa njima je plasaman u ligu sampiona (2-4 mjesto) grupna faza, plus eventualno jedno kolo domet za sledecih 100 godina.

Moras promijeniti ili dr ili terapiju

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

Šizofrena cijepanja djecko

Tako mlad a vec obolio

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Heehe, ja mislio da se “pobijem” sa nekim dostojnim, kad ono budala i balavac tipa “uzmi tablete” 

Mrś u PM 

da budemo na same page 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- VivaLaStella
- Kontakt:

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Odustali od ovog. Ako nikog ne prodaju od veznjaka, mislim da će Rabiot doći i to je to
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I onda smo ga popusili, morali smo barem dva veznjaka dovestiVivaLaStella je napisao/la: ↑05 avg 2024, 21:41
Odustali od ovog. Ako nikog ne prodaju od veznjaka, mislim da će Rabiot doći i to je to
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- VivaLaStella
- Kontakt:
Najgore je što ne možeš nikog prodat. Eriksena se ni džaba ne možeš riješiti, McTominaya... mada ima od njega neke koristi, ne bih ga ni ja dao za manje od 30 miliona ako ćeš iskrenorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 12:12I onda smo ga popusili, morali smo barem dva veznjaka dovestiVivaLaStella je napisao/la: ↑05 avg 2024, 21:41
Svi smo računali na te arapske pare za Casemira.. na kraju ništa, i izgleda da ih je to najviše i poremetilo. Računalo se i na sigurnih 40 miliona za Sancha, na kraju i on ostade..
Početak prelaznog roka iz snova, a sad smo zakočili na svakom frontu.. još odmah ove neke povrede.. Sluti opet na neki deadline day panic buy i tešku patnju do zimskog roka
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Prosle uprave su napravile greske,tesko je to ispraviti.
Parameter kada su kupovali, cijena i ugovor su postavljeni na max.jer je to Man United.
Drugi los parametar United nema sistem igre, igrac ne pokazuje svoj pravi talenat i onda je tesko uzeti dobar novac za igraca i uz sve to oni ne znaju postaviti realnu cijenu igraca.
Kupovali kao ludjaci,prodavali za mizernu lovu.
Sancho ce sigurno u bilo kojoj ligi osim Engleske,pokazati ono sto je radio u Njemackoj godinama i ja ga ne bi prodao ispod 50m€ pa taman ostao.
Casemiro ulazi u godine,ima ugovor do 2026 i mozda ce iz Saudije cekati da istekne a novac bi ojacao klub.
Sve ostale prodaje su teske najvise radi ugovora koje igraci imaju.
Nije lose ovo sa Interom,Dumfries je bolji sa loptom u nogama od VBisake
Parameter kada su kupovali, cijena i ugovor su postavljeni na max.jer je to Man United.
Drugi los parametar United nema sistem igre, igrac ne pokazuje svoj pravi talenat i onda je tesko uzeti dobar novac za igraca i uz sve to oni ne znaju postaviti realnu cijenu igraca.
Kupovali kao ludjaci,prodavali za mizernu lovu.
Sancho ce sigurno u bilo kojoj ligi osim Engleske,pokazati ono sto je radio u Njemackoj godinama i ja ga ne bi prodao ispod 50m€ pa taman ostao.
Casemiro ulazi u godine,ima ugovor do 2026 i mozda ce iz Saudije cekati da istekne a novac bi ojacao klub.
Sve ostale prodaje su teske najvise radi ugovora koje igraci imaju.
Nije lose ovo sa Interom,Dumfries je bolji sa loptom u nogama od VBisake
- VivaLaStella
- Kontakt:
Propali pregovori između Wan Bissake i West Hama 
Ne znam šta je sa Interom i oni su bili zagrijani pa se ušutili.. Uglavnom, ništa od novog beka, a i blizu su da se povuku iz utrke za De Ligta.
10/10 početak prelaznog roka, na kraju će završiti ko 2/10
Jedini spaćan igrač što smo doveli je već out 3 mjeseca

Ne znam šta je sa Interom i oni su bili zagrijani pa se ušutili.. Uglavnom, ništa od novog beka, a i blizu su da se povuku iz utrke za De Ligta.
10/10 početak prelaznog roka, na kraju će završiti ko 2/10
Jedini spaćan igrač što smo doveli je već out 3 mjeseca
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- VivaLaStella
- Kontakt:

L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
De Light je sigurica. Zbog financijskog fair playa, drugi transfer će da ovisi o završetku deala AWB-a u WHU. I to bi isto trebalo biti završeno isto ponedjeljak/utorak. **** informacije je Romano, tako da mislim da je to to.
Od ostalog, nakon tekme ETH nahvalio Casemira i rekao da ga očekuje narednu sezonu. Moja želja - udaja Sancha + Ugarte i da to bude top. Nadam se da nema nikakve istine u tome da ponovo pokušavamo dovesti ono precijenjeno **** De Jonga iz Barce. Frajer nas odbio barem pet puta do sada, oborio dogovoren transfer i mi opet… da je Messi, ma ****. Čovjek neće kod nas i gotovo.
Od ostalog, nakon tekme ETH nahvalio Casemira i rekao da ga očekuje narednu sezonu. Moja želja - udaja Sancha + Ugarte i da to bude top. Nadam se da nema nikakve istine u tome da ponovo pokušavamo dovesti ono precijenjeno **** De Jonga iz Barce. Frajer nas odbio barem pet puta do sada, oborio dogovoren transfer i mi opet… da je Messi, ma ****. Čovjek neće kod nas i gotovo.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma sada to vode drugi ljudi, a ne oni koje je De Jong odbio 20 puta.. Ja mislim da je to samo informativni razgovor sa potencijalnim pojačanjem, s obzirom da je Ugarte i dalje najveća želja uprave.
Samo još da se Sancha riješimo i dovedemo Ugartea i Amrabata/Rabiota.. Sancho MORA otići, a ne da to bude Pellistri ili neko treći.
Samo još da se Sancha riješimo i dovedemo Ugartea i Amrabata/Rabiota.. Sancho MORA otići, a ne da to bude Pellistri ili neko treći.
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Nakon dolaska De Ligta mora i jedan stoper otići, mislim da je Lindelof najizglednija opcija i možda i tu možemo uzeti 15ak mil. Pored njih tu su još Mctominay i Sancho za koje možemo uzeti neke pare. Scott je skoro otišao, ali izgleda da su propali pregovori sa Fulhamom, Utd traži 30 mil funti što nije loše uopšte, treba možda pristati na 25+5 neku ponudu. Sancho je najgora opcija jer je preplaćeno smeće. Može se sigurno uzeti za njega 40ak mil jer je mlad, ali ovo smeće da ima ovakvu platu, to možda može samo PSG po.pušiti ili Saudija.
Trenutno vidim da jedino ova trojica još mogu otići, obzirom da se Casemiro malo i dozvao i da očigledno nema kupca za njega. Pellistri također treba otići bilo gdje, a sa Antonyem smo nažalost još jednu godinu zaglavili. Ugarte je sigurno iduća stanica gdje će gledati da završe posao i mislim ako ode Scott da nam tu treba još jedan veznjak.
Vidjet ćemo u petak kako ćemo izgledati, jer od prve utakmice Ten Hag više nema izgovora. Mora popraviti igru i donositi rezultate.
Trenutno vidim da jedino ova trojica još mogu otići, obzirom da se Casemiro malo i dozvao i da očigledno nema kupca za njega. Pellistri također treba otići bilo gdje, a sa Antonyem smo nažalost još jednu godinu zaglavili. Ugarte je sigurno iduća stanica gdje će gledati da završe posao i mislim ako ode Scott da nam tu treba još jedan veznjak.
Vidjet ćemo u petak kako ćemo izgledati, jer od prve utakmice Ten Hag više nema izgovora. Mora popraviti igru i donositi rezultate.
4-4-2 smo igrali pred kraj i dobri su rezultati bili, a kup smo uzeli sa tim "Fergiejevim" sistemom. Ne znam sto se odustalo od njega.
Martinez mora igrati štopera, a Evans kad je već tu mora bit rezerva rezervine rezerve.
Martinez mora igrati štopera, a Evans kad je već tu mora bit rezerva rezervine rezerve.
Glory Glory Man United
Dobar prelazni rok,isplaniran i uradjen.
Ne vidim da smo bacali novac kao prije,kako ste napisali prodati njih par i dovesti igrace bolje kvalitete.
Pa vide igraci da se napravila ekipa strucnih ljudi,sada bi mnogi u United i vremenom ce htjeti eh ne treba da moze.
Mislim da bolji dani dolaze,samo da su igraci zdravi i da TH to uspije postaviti kako treba.
Nadam se da necu citati u oktobru o njegovom otkazu.
Ne vidim da smo bacali novac kao prije,kako ste napisali prodati njih par i dovesti igrace bolje kvalitete.
Pa vide igraci da se napravila ekipa strucnih ljudi,sada bi mnogi u United i vremenom ce htjeti eh ne treba da moze.
Mislim da bolji dani dolaze,samo da su igraci zdravi i da TH to uspije postaviti kako treba.
Nadam se da necu citati u oktobru o njegovom otkazu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Shaw se opet povrijedio 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.