Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne znam kako proračun Sarajeva pomaže u tom da si ispodprosječna ekipa za bh standarde.
Da su Zrinjski Borac Velež Široki Sarajevo bolji od vas pa sad i Posušje i Sloga i Igman u par grama.
Jadne li su utjehe koje tražite u drugim klubovima.
A ovo da ne možete platit dobrog igrača je više izlizana priča. Možete i plaćate.
Da su Zrinjski Borac Velež Široki Sarajevo bolji od vas pa sad i Posušje i Sloga i Igman u par grama.
Jadne li su utjehe koje tražite u drugim klubovima.
A ovo da ne možete platit dobrog igrača je više izlizana priča. Možete i plaćate.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 04 avg 2024, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Kralju, pristupaš im previše ozbiljno, a to ti je čisto gubljenje vremena.
Samo kratko i jasno. Kao na primjer,
33+20=
Samo kratko i jasno. Kao na primjer,
33+20=

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakva ironija.
Rece lik kojem je 9 od 10 postova vezano za Zelju, dok im Zrinjski i Borac bjeze po 30 bodova svake sezone

-
- Kontakt:
Upravu je Virtual kratko i jasno :
Ispodprosječni klub čak i za bh okvire.
Je li samo muslimani i džematlije navijaju za Željezničar?
Molim ozbiljan odgovor.
Let3, samo se ti tješi. Šta ćeš da Sarajevo bude prvak vi bi se kolektivno vješali na Grbavici, jedino o tom brinete, koliko mi trošimo i koji smo. Jer znate da vi niste nikakav faktor pa vam jedino ostaje pratiti druge klubove.
Luzeri iz bulevara
Ispodprosječni klub čak i za bh okvire.
Je li samo muslimani i džematlije navijaju za Željezničar?
Molim ozbiljan odgovor.
Let3, samo se ti tješi. Šta ćeš da Sarajevo bude prvak vi bi se kolektivno vješali na Grbavici, jedino o tom brinete, koliko mi trošimo i koji smo. Jer znate da vi niste nikakav faktor pa vam jedino ostaje pratiti druge klubove.
Luzeri iz bulevara
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Cuj mi samo o tome brinemo a on pokrene tu temu hahahahha ljudi ti odgovaraju na ono sto ti pises.
I tek je prvo kolo kralju a ti si nas vec smjestio gdje pripadamo. Npr ako vas uzme sloboda veceras to znsci da ste vi za prve lige federacije uprkos ovoj virtualovoj racunici?
I tek je prvo kolo kralju a ti si nas vec smjestio gdje pripadamo. Npr ako vas uzme sloboda veceras to znsci da ste vi za prve lige federacije uprkos ovoj virtualovoj racunici?
Duskice pa ti jucer rece da manje od 10 ljudi komentarise loseg Zelju, zato si ti za trojicu bar.jurisicduska je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:16Zato imaju tribinu u službi stranke. Ne daje niko bez razloga pare.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:05Nadam se da ce drzava prestati da daje pare klubu kojeg nema nigdje 12 godina,klub koji svakih 6 godina ode u evropu,treba ukinuti bilo kakvu pomoc,samo kod nas daju pare na osnovu nicega.OsmaDolazi je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:01Kakvi amateri. Sa 4. najvecim buđetom u ligi ce se boriti za opstanak.
I kome to drzava treba pomoc ? Davat pare klubu ciji je vlasnik multimilioner a oni se bore godinama za 4. mjesto i Evropu gdje ispadaju od torpeda i spartaka.
Znaci uspjeh je bacit tolike pare, prodat se da bi bio 4 i bolji od gradskog rivala. Aferim.
Mi smo u kanalu i nista nam skoro ne funckionise kako treba, to svako realan vidi ali koliki vi potencijal imate a koliko ste odmakli, lose Duskice bas lose.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Najjaci u drzavi ali u k.urcu. Par hiljada na tribini, navija ih 300Orvel je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:33Ove kitice vidim konstantno ulaze u podforum Zeljeznicar i citaju sta se tamo pise i onda dodju ovdje ispoljavati svoje gluposti. Smijesno im kao sto mi imamo los tim jer ne mozemo platiti dobrog igraca a nije im smijesno sto oni imaju DALEKO najveci budzet u ligi koji se broji u desetinama miliona i 2 godine u nazad su bili cetvrti i odigrali su 6 utakmica u eueopi. Niste relevantni za takvu raspravu. Al sad bi trebao iskociti neki pacenik i reci "argumenti" ili "cinjenice" bez da napise ista relevantno za temu.
Ovo je po mom misljenju presmijesno jer radikalizacija vjerska koja je nus pojava politike i ispoljava se u sportu a posljedice trpi nas klub mi je apsurdna. Nece se to smiriti jer nasa politika je vec godinama pocela prepisivati od Vucica a mi smo podlozno tlo za takve stvari, nazalost to nas i unistava vec godinama. Otjerali smo sve ljude iz fudbala iz kluba i sad su tu u sjeni sve velike glave koje znaju sve, a najbolie od svega se znaju utaliti. I to je nas kancer i nema tu price, realnost u kojoj zivimo i s kojom se ja ne slazem. Ja zelim ici na utakmice zbog Zelje a ne zbog vjere, stranke ili neke dobiti, takvih je 90% ljudi ali ovih 10% koji imaju moc misli drugacije i to svako realan vidi. Svaka cast na svemu, najjaci u drzavi nema sumnje ali kad se to pocne prelivati u funkcionisanje kluba onda je to problem, a to se desilo prije nekoliko godina i sad imamo posljedice svega toga. Moje mislienje, naravno da ima i suprotnih misljenja ovome.
1946-1987
- KONTRASVIH
- Kontakt:

Al sta kaze jedan “nisu mogli napuniti jug”
Strasno kakva konfuzija i koja nemoc

12 000

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- feniksptica
- Kontakt:
Nemocnici, sram vas bilo
Ako lazu 12 onda im vjerujte
Ako lazu 12 onda im vjerujte
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Čuj 12000
niti jedna tribina nije bila skroz puna pogledajte samo praznine oko gostujućih navijača i krajeve juga kao da je kapacitet 20.000,kakav jad i čemer

Večeras igra najveći bosanskohercegovački klub!
-
- Kontakt:
Tetrijebe dzabe pun jug kada je 70 posto simpatizera na njemu koji ne navijaju. Nebi ti bio u kozi kad vam 2000 hordasa na Grbavici zapjeva kad sa sjevera pjesmu cujes ti prece vam pola djece navijat za SarajevoKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2024, 11:10![]()
![]()
Strasno kakva konfuzija i koja nemoc![]()
12 000![]()

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 04 avg 2024, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
Neka brate,ne budi surov.To je sve sto im je ostalo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Od svih incesta ovdje ti si mi najdrazi

NEMA NAZAD
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kako se podanicki bore, postalo malo neugodno za citati 

Sa zelenog polja tvoga nema ništa za drugoga
hajmo plavi ko vam brani da sve bude kao lani

-
- Kontakt:
Jug nije bio pun i samo je sredina navijala ali napravit ce par slika kad svi ustanu i dignu ruke i kazu pun jug TM.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 avg 2024, 11:21Tetrijebe dzabe pun jug kada je 70 posto simpatizera na njemu koji ne navijaju. Nebi ti bio u kozi kad vam 2000 hordasa na Grbavici zapjeva kad sa sjevera pjesmu cujes ti prece vam pola djece navijat za SarajevoKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2024, 11:10![]()
![]()
Strasno kakva konfuzija i koja nemoc![]()
12 000![]()
![]()
Onda ce postaviti sliku sa polupraznog sjevera gdje kop 1500 HZ jer je velika tribina i pokusat ce nesto ismijavati i uporedjivati ta dva kopa veceras ili sutra. Jos postave nasu sliku pred pocetak utakmice. Vec je to sve vidjeno sto puta.
A svaka cast i njima na brojci i bezveze neki nasi traze mane. Tako i njihovi bez potrebe traze mane kod nas. Umjesto da se nekad i pohvali i pokaze obostrani respekt
- KONTRASVIH
- Kontakt:
13200, odbijes 1000-1500 sektor gdje su gostujuci i praznine prema SI na to dodas pun istok i dobijes 11500-12. Pitaj rodjaka ako meni ne vjerujes

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 04 avg 2024, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
feniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:27Mi pogrešno malo na ovim prostorima shvatamo pojam navijac.
Previše brinemo o finansijama svog kluba, pokusavamo bit realni.
Čovječe, navijacevo je da prati utakmice da podršku i vjeruje i protiv Reala kad se igra ako treba.
Te proracune, čvrsto stajanje na nogama okaci macku o klin.
I opet ste napravili mit o golmanima kako dobro brane na Grbavici, prvi ti pa ostali. Covjek je branio sto je islo u njega po sredini..par put je suteve odbijao u sredu sto je nesto najgore. Sasvim prosječan golman, kojeg ste vi svojom losom realizacijom ucini boljim

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
De vidit cemo mi krajeve sjevera veceras, koliko si dosadan vise hebo te tribina i navijaci Zelje svi, a kao da je i bitno koliko ima navijaca kad nam je fudbal u qurcu
Crni Cerak 🐦⬛
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.