Ja sam rekao i istina je da mi nije bio cilj povratak u Slobodu pa cak i PL je bila B opcija jer je finansijski dobro bilo na Kipru, dobar fudbal i organizacija po njegovom misljenju, to su njegove rijeci.
Dugo je trajala pauza na Kipru, on se nadao povratku tamo i eto na kraju zavrsio gdje je zavrsio.
On je svu ovu pauzu proveo vucarajuci se sa djevojkom u koju je ocito prezaljubljen pa samo uz njene guzove trckarao, a u teretani radio na sebi tim intezitetom da i moj matori otac bi bolje trenirao.
Sjetite se one sezone koje smo ispali, pomno sam pratio njihove treninge i medju rijetkim mi je zapao Kenim koji jednu obicni vjezbu ne zna pravilno izvoditi, tako smotano izgleda, nevjesto, i tad sam posao ovdje da nema od njega hljeba. Previse je mekan i previse dobar, njezan, blag za stopera, bez truna drskosti. A ima konstituciji vrhunsku i steta sto nista ostalo nema da to isprati.
E zato pitam gore zasto to menadzeri nisu stali uz njega? Jednostavno nema od njega habera. Barem NE za sada.