Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cudno, kad izgube, pokusavaju omalozavat i protivnika i komplet ligu samo da umanje bol zbog poraza
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JajanizPjedoja
- Kontakt:
Ovaj željo sve će hebati
Mjzim Jemzu i Bjacu cigana. Hvala Željku Pejvanu.
A sta ces objasnjavati ovo, on kad vidi pun zapad prema sjeveru na lavoru to je kod njih 30 hiljada. Da dodsm da je to europska tekma. U situaciji u kojoj smo mi, nijedan klub u BiH ne bi imso ovu brojku. Sad govorim kroz sezonu proslu a i ovu ce biti isto i ne znam sta ko ima osporiti te stvari a vi pogotovo ne jer kad se borite za europu tj vase cetvrto mjesto, bude vas u vrh glave 4000 ako ne pada kisa.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2024, 11:3913200, odbijes 1000-1500 sektor gdje su gostujuci i praznine prema SI na to dodas pun istok i dobijes 11500-12. Pitaj rodjaka ako meni ne vjerujes![]()
Kaze jug pun a ne navijaju svi, znaci ljudi pretpostavljam odrasli ljudi se bave ovim stvarima i raspravama i to za klub koji nije njihov.
-
- Kontakt:
Željezničar - Široki Brijeg 0:1
A oni o svemu osim o tom.
Nižerazredni premijerligaš iz bulevara
A oni o svemu osim o tom.
Nižerazredni premijerligaš iz bulevara
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- feniksptica
- Kontakt:
O svemu mogu pricat samo o rezultatu sinoc nesto nece
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:27Mi pogrešno malo na ovim prostorima shvatamo pojam navijac.
Previše brinemo o finansijama svog kluba, pokusavamo bit realni.
Čovječe, navijacevo je da prati utakmice da podršku i vjeruje i protiv Reala kad se igra ako treba.
Te proracune, čvrsto stajanje na nogama okaci macku o klin.
I opet ste napravili mit o golmanima kako dobro brane na Grbavici, prvi ti pa ostali. Covjek je branio sto je islo u njega po sredini..par put je suteve odbijao u sredu sto je nesto najgore. Sasvim prosječan golman, kojeg ste vi svojom losom realizacijom ucini boljim
Jeste u Austriji kad nemas posla s lopovima, tipa Baljak recimo kod vas (ako se uopce sjecas)
Jesu li HZ tada trebale lagano ici na utakmice i ne brinuti ni o cemu i samo vjerovati, dok ti ovamo igraci nemaju da jedu zbog majmuna kao Baljak?
Navijaci su prije svega korektivni faktor, oni iskreni naravno. Kad se radi fino i posteno u klubu i za klub, pravi navijaci ce to prepoznati.
Pretpostavljam da se ti sjecas FK Sarajeva od 2015. i Tana, ali nije bas tako uvijek bilo i da HZ nisu intervenisale tada, bojtkotima i sl. da su samo sjedile i vjerovale, mozda Sarajeva ne bi bilo, ili bi bilo FK Sarajevo Royal.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 04 avg 2024, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Zabi nam ga Cavar, a ja sam htio njeg da dovedemo i da igra s Jaberom u paru
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sve tačno.killafrommanilla je napisao/la: ↑04 avg 2024, 11:58feniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:27Mi pogrešno malo na ovim prostorima shvatamo pojam navijac.
Čovječe, navijacevo je da prati utakmice da podršku i vjeruje i protiv Reala kad se igra ako treba.
I opet ste napravili mit o golmanima kako dobro brane na Grbavici, prvi ti pa ostali. Covjek je branio sto je islo u njega po sredini..par put je suteve odbijao u sredu sto je nesto najgore. Sasvim prosječan golman, kojeg ste vi svojom losom realizacijom ucini boljim
Jeste u Austriji kad nemas posla s lopovima, tipa Baljak recimo kod vas (ako se uopce sjecas)
Jesu li HZ tada trebale lagano ici na utakmice i ne brinuti ni o cemu i samo vjerovati, dok ti ovamo igraci nemaju da jedu zbog majmuna kao Baljak?
Navijaci su prije svega korektivni faktor, oni iskreni naravno. Kad se radi fino i posteno u klubu i za klub, pravi navijaci ce to prepoznati.
Pretpostavljam da se ti sjecas FK Sarajeva od 2015. i Tana, ali nije bas tako uvijek bilo i da HZ nisu intervenisale tada, bojtkotima i sl. da su samo sjedile i vjerovale, mozda Sarajeva ne bi bilo, ili bi bilo FK Sarajevo Royal.
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
E da se Bogdom sjecam samo od 2015. Znacilo bi da sam mlađi, ali kurko.killafrommanilla je napisao/la: ↑04 avg 2024, 11:58feniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:27Mi pogrešno malo na ovim prostorima shvatamo pojam navijac.
Sve ja to kontam, kad voda dodje do grla, kad krene strmoglavi pad navijaci su tu.
Trenutno ok mozda nije kod svih idealna situacija, ali nije ni toliko losa da navijaci moraju reagovat i mijesat se.
A mi se ubismo razglabajuci ko ima koliko platu, ko je placen vise nego vrijedi, ko manje.
Vode se rasprave o cijenama na TM.
Onda se vode rasprave kad se igrac proda kome idu pare, klubu menadzeru il nekom trecem. Da l se peru pare.
Ubismo se racunajuci koliko uprava daje para, koliko sponzor daje para. Vodimo racuna mi o zaradi kluba od ulaznica, koliko ima klub zarade od prodaje dresova.
Znaci, to su sve za navijaca relativno nebitne stavke.
Tvoje je da kupis clansku, odes na sto vise utakmica mozes. Kupis dres pa eto svake 2-3 godine.
I zahtjevas od kluba pobjede, dobre igrace i lijepu igru. Kako ce to oni i od kojih para dalje je na njima jer si ti svoje "obaveze" ko navijac ispunio i to je to, dalje imas samo zahtjeve.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jos 5k ostalo ispred stadiona kazu mitomani
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
A jug ne spominješ? Praznine na jugu sa obje strane i to je manje od 11500. Pitaj nekoga drugog ako ne znaš. Al' navikli smo na ove procjene sa vašeg stadiona. Prvo kolo i odmah napuhana posjeta.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2024, 11:3913200, odbijes 1000-1500 sektor gdje su gostujuci i praznine prema SI na to dodas pun istok i dobijes 11500-12. Pitaj rodjaka ako meni ne vjerujes![]()
Je li sa ovom parolom o Dzematu i IZ ulazi u klub kao sponzor ?
Mix politickih i duhovnih Institucija, od Opstine do Dzemata...
Mix politickih i duhovnih Institucija, od Opstine do Dzemata...
-
- Kontakt:
Znaju li ove jugobalije narocito iz nasih redova sta znaci rijec dzemat ?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Na jz je bilo raje kao sto uvijek bude, tacno onoliko da popuni te praznine. Sto znaci da je jug bio pun.Morpheus je napisao/la: ↑04 avg 2024, 12:37A jug ne spominješ? Praznine na jugu sa obje strane i to je manje od 11500. Pitaj nekoga drugog ako ne znaš. Al' navikli smo na ove procjene sa vašeg stadiona. Prvo kolo i odmah napuhana posjeta.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2024, 11:3913200, odbijes 1000-1500 sektor gdje su gostujuci i praznine prema SI na to dodas pun istok i dobijes 11500-12. Pitaj rodjaka ako meni ne vjerujes![]()
Ta spinovanja prolaze sa ovim vasim podanicima, sa nama u raspravu argumentovanu ne mozete

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Aha znači pun jug, isto kao i sjever. Hajde superKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2024, 12:45Na jz je bilo raje kao sto uvijek bude, tacno onoliko da popuni te praznine. Sto znaci da je jug bio pun.
Ta spinovanja prolaze sa ovim vasim podanicima, sa nama u raspravu argumentovanu ne mozete![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
To niko nije rekao za sjever, ovo vam je sad vec druga faza koja se zove konfuzija iz nemoci pa namecete svoje laziMorpheus je napisao/la: ↑04 avg 2024, 12:49Aha znači pun jug, isto kao i sjever. Hajde superKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2024, 12:45Na jz je bilo raje kao sto uvijek bude, tacno onoliko da popuni te praznine. Sto znaci da je jug bio pun.
Ta spinovanja prolaze sa ovim vasim podanicima, sa nama u raspravu argumentovanu ne mozete![]()
![]()

Mogao bi malo bolje gledati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2024, 12:51To niko nije rekao za sjever, ovo vam je sad vec druga faza koja se zove konfuzija iz nemoci pa namecete svoje lazi![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
E tako, sljedeci put kad krenes u “argumentovanu raspravu”, zatvori usta i bolje se pripremiMorpheus je napisao/la: ↑04 avg 2024, 13:03Mogao bi malo bolje gledati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2024, 12:51To niko nije rekao za sjever, ovo vam je sad vec druga faza koja se zove konfuzija iz nemoci pa namecete svoje lazi![]()
Sljedeći put dobro otvori oči.

-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎