FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam znao da je Eldin Cengic dobio posao kod nas.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mene je naveo, 100KM kec, iako je kod mene samo @1.55 bila. Super ponuda @1.65
Idzmo večeras aBd startati pobjedom, i tako najaviti borbu za titulu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
ovaj degen je od onog cengica mali, ako se sjecam dobro gurao ga je da prenosi utakmice, pa onda da bude novinar, pa ga gurao za sff da bude kao voditelj. u svakom poslu je bio fula teska, nista nije uspio. Ne znam odakle info da ne kod nas upao, al ako je istina licno cu se pobrinut da napravim skandal od ovoga, ovo je onda preko veze, ako Mirvic nije dio toga, pobrinut cu se da sazna s kim ima posla
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Ja jesam pa me iskustvo uci i prijasnje stanje u mom klubu da ovo napisem. Dovoljno je jednog Hosica da ubacis da ti sve legende ulete u klub od Turkovica,Avdica itd sve strucna i osposobljena lica,necemo se vracati kako su te igracina,gradska djeca do nedavno pljuvali sve sto ima veze sa klubom a sad kad su im haveri u klubu ni rijeci. Imas ovdje njihovih havera koji ce te popljuvat i branit ih zivotom nego su se prikrili malo.bordobijeli je napisao/la: ↑04 avg 2024, 13:16Nisam iz Sarajeva, al dugo gluplji rezon nisam pročitao. Ne treba generalno gledati stvari svugdje ima dobrih ljudi a i klošara.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 12:53Zato djecu iz Sarajeva posto imaju klosare roditelje ne dovoditi samo djecu iz drugih gradova,sela,nikad nista niti ce biti od sarajlija opersani od sporta,daj sishu,drogu,alkohol,zene grad koji nema jednog sportistu da je neko ime. Sve trenere strance al nema nista od toga nego eto mastam,cim je tu Skoro i slicni strucnjaci znas koliko je sati,sad kad i Torlaka i ostale strucnjake iz Hrasnice nahvataju ima da procjetamoajdohordas je napisao/la: ↑04 avg 2024, 12:21Prije dva mjeseca sam čuo od nekih ljudi koji su direktno povezani sa bivsim treenerom iz akademije u eri Rožmana da je stanje haotično što se tiče OP.
Pritisak roditelja je ogroman, djeca se ponašaju bahato, ne možeš im ništa a na poluvremenu skoro pa da cigarete zapale u svlačionici.
Nema radne etike a svi se uslovi imaju...
To su bile njegove riječi tada, samo sto nisam mislio da je bas bukvalno takvo stanje al eto izgleda da jest.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 04 avg 2024, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Pa reci mi dvoje ljudi, eto dvoje, da su tu zbog svojih kvaliteta i da dobro rade svoj posao u administraciji kluba?
To je kod nas postalo normalno da se razni sljam, i u najbolju ruku duboka prosjecnost, zaposli iu klubu i tu "radi" ( tipa BH telekom).
To je kod nas postalo normalno da se razni sljam, i u najbolju ruku duboka prosjecnost, zaposli iu klubu i tu "radi" ( tipa BH telekom).
- FKS -
On je poslao to na TM. da je napustio Slobodu i da je sada kod nas ko "development coach"plisek je napisao/la: ↑04 avg 2024, 13:31ovaj degen je od onog cengica mali, ako se sjecam dobro gurao ga je da prenosi utakmice, pa onda da bude novinar, pa ga gurao za sff da bude kao voditelj. u svakom poslu je bio fula teska, nista nije uspio. Ne znam odakle info da ne kod nas upao, al ako je istina licno cu se pobrinut da napravim skandal od ovoga, ovo je onda preko veze, ako Mirvic nije dio toga, pobrinut cu se da sazna s kim ima posla
-
- Kontakt:
Pa imaš gazda u klubu Tama i Mirvića nije klub državna firma oni zaposle koga hoće i smjene isto tako. Navijači mogu praviti pritisak da se neko smjeni al to ne znači da ce doći neko bolji.
Life coach i ovo bara bara po besmislenosti.BigZlatan je napisao/la: ↑04 avg 2024, 13:52On je poslao to na TM. da je napustio Slobodu i da je sada kod nas ko "development coach"plisek je napisao/la: ↑04 avg 2024, 13:31ovaj degen je od onog cengica mali, ako se sjecam dobro gurao ga je da prenosi utakmice, pa onda da bude novinar, pa ga gurao za sff da bude kao voditelj. u svakom poslu je bio fula teska, nista nije uspio. Ne znam odakle info da ne kod nas upao, al ako je istina licno cu se pobrinut da napravim skandal od ovoga, ovo je onda preko veze, ako Mirvic nije dio toga, pobrinut cu se da sazna s kim ima posla
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jel se zna tacno dan i satnica utakmice treceg gola protiv GOŠK-a na Hasetu?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Fk Sloboda danas stiže u Sarajevo oko 17h a veceras utakmica, ako nam poslije takvog putovanja po onim rupama na magistralnom putu pruze otpor e jbg...
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- feniksptica
- Kontakt:
Izgradilo se oko Kladnja ko Real Madrid.
Brate treba im 2h30min do stadiona.
Mi njih trebamo dobit daa su avionom došli a ovo nam nije nikakva olakšavajuća okolnost
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Samo bivse igrace gurati ! Kako ono kazu "Kad izgubis identitet, izgubio si sve." ?!
'ta ce nam Domzalizacija, sad imamo Mahalizaciju.
'ta ce nam Domzalizacija, sad imamo Mahalizaciju.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Evo Dudic opet spominje penale i kako je sa Velezom izbacio AEK na penale,spominje i kako je ispao od Celika na penale al bije rekao da su drugoligasi,kaze Radnicki imao 30 suteva na gol i da dobro igraju jos nije spomenuo vise sile al i to ce uskoro
-
- Kontakt:
Ubleha.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 14:58Evo Dudic opet spominje penale i kako je sa Velezom izbacio AEK na penale,spominje i kako je ispao od Celika na penale al bije rekao da su drugoligasi,kaze Radnicki imao 30 suteva na gol i da dobro igraju jos nije spomenuo vise sile al i to ce uskoro
Slijedeća destinacija Igman.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 04 avg 2024, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Eno imaju jadikovke njegove na drugom portalu,odma me vrati kad je kukao ovdje i vazda opravdanja trazio umjesto muski da prihvatijurisicduska je napisao/la: ↑04 avg 2024, 15:14Ubleha.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 14:58Evo Dudic opet spominje penale i kako je sa Velezom izbacio AEK na penale,spominje i kako je ispao od Celika na penale al bije rekao da su drugoligasi,kaze Radnicki imao 30 suteva na gol i da dobro igraju jos nije spomenuo vise sile al i to ce uskoro
Slijedeća destinacija Igman.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Dudic konstantno vrti jedne te iste price , zivi od prošlosti da nije trener za velike ekipe koje igraju pod pritiskom dokazo je u Sarajevu .
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, OzmoodPinglewood, pjankesarajevo, rimljanin90, sekac, tuitamo, Vanja8 i 68 gostiju.