Nemoj da se posvećuje , ne treba nam još mitomana i antivaksera. A što se tiče bubanja loptice, prekucao sve

Nemoj da se posvećuje , ne treba nam još mitomana i antivaksera. A što se tiče bubanja loptice, prekucao sve
Odlucio izaci vani i ne gledati mec jer sam ocekivao da to Carlitos lako rijesi. Ocigledno je trema odradila svoje. Nemam drugo objasnjenje.
Ja bih rekao Carlos. Mislim da će se Novak dosta isprazniti nakon ovih igara. Mada USO je zajeban, mislim da će tu u finalu osvanuti neko "iznenađenje" tipa Siner, Medo i slično.
A ti se kao sjecas Arsenala u finalu LP?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:07Teže mi je ovo palo nego Nigerija na WC i poraz Arsenala u finalu LPVensanKasel je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:06Jarena šta ti je , nikad nisi pisao ovakve komentareda tebe nije vlaška magija potrefila
![]()
![]()
Ni Sinner ni Medo ne bi bili iznenadjenje u finalu.
Ma stavio sam pod navodnike, iznenađenje u smislu da se eto kao očekuje finale Carlos-Novak, pa je sve drugo iznenađenje if you know what i mean
Pokazatelj koliko igračima znače OI. Slomio se psihički. Međutim, bez teške muke nema velikih šampiona...
SamodapotvrdimSamoDaKazeem je napisao/la: ↑04 avg 2024, 18:11Dokle ide taj nacionalizam i u šta se ljudi pretvore to je strašno.
Nacionalisti nabijem vas na qurac koji god da ste![]()
Pa tako nekako.Mozda je Alcaraz odradio nesto lose u pripremama,prije svega i kod prvog i kod drugog servisa stajao je kao Medo 3 metra iza,patio je retern,morao je bolje ubacivati prvi servis,ali opet pitanje je da li bi mogao uraditi nesto vise protiv ovakovog Nole.Unofficialpage je napisao/la: ↑04 avg 2024, 18:26Svi smo mislili da je to to, kraj za Novaka i da ne može pratiti ovaj nivo tenisa. Ali, samo je pokazao da mu nije bio bitan nijedan turnir do OI, cijelu sezonu je potredio ovome. Odigrao je jako blizu svojim najvećim mogućnostima, ako i ima još nešto u sebi to je baš malo. Carlos nije odigrao loše, nimalo ali nije imao šanse da prati ovaj nivo Novaka.
Novak je samo jedno pokazao a to je da je najbolji ikad. Ovdje je stavio tačku na i. Današnjeg Novaka je samo Rafa mogao dobiti iz najboljih dana ali na šljaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.