Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nevjerovatno kako se kace na trolla, tuzno 

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 05 avg 2024, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Klošaru jedan...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Golman sve zivo skidao, trebalo 3:1 da bude i ovaj prica o nekakvom vracanju bodova.donDondon je napisao/la: ↑05 avg 2024, 10:25niste vi nista prodali,niti ste u stanju to uraditi a i nece od vas niko nista ni kupitiOrvel je napisao/la: ↑05 avg 2024, 10:23cak i kad izgubimo, prodali smodonDondon je napisao/la: ↑05 avg 2024, 08:47Nazalost ono sto je vecina ovdje na forumu i drustvenim mrezama spominjama to se i obistinilo.
Pocelo je vracanje bodova od prvog kola,
Nakon Sto je Siroki prosle sezone nekoliko kola prije kraja prvi pruzio Zelji ruku spasa(u onoj utakmici sto smo se svi smijali kad je zeljjo dobio 1-0),sada je doslo na naplatu.
navijaci Zeljeznicara ne trebaju da se sikiraju,da je sve bilo posteno i fair play ,Zeljo bi utakmicu u subotu dobio lagano,onaj Siroki je nikakva ekipa ali dugovi se moraju vracati![]()
ovo je samo vracanje duga,vidjet ces kad budete gostovali Gosku
- feniksptica
- Kontakt:
Haj pogledaj opet malo bolje te suteve i odbrane golmana. Sve po sredini gola bilo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Covjek misli na cijelu sinocnju ekipu, ne samo na prvih 11. I da, nije bilo 7, nego 8 u23.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I Sarajevo imalo mozda i vise od Slobode. sta sada?
-
- Kontakt:
Ovaj je crko odavno,tesko da ce on to skontati.jurisicduska je napisao/la: ↑05 avg 2024, 10:10To je napisao računovođa VirtualMeraak1921 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 09:34Dobili drugoligasa i evo ihhhh vec titulaa se najavljuje , kaze nece ih niko skinuti do kraja sa prve pozicije HAHAHAHAHAHAHA, next ce vec biti u rupe i tišu
Ovako je i prosle godine bilo podrazumijeva se da idu na titulu, pa na koljena Vici za 4 mjesto.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Ne zanima me Sarajevo, nije to ni bila poenta. Poenta je da ti ismijavas kako neko nema toliko u23 igraca, a bilo ih je i vise. Na kraju ispadas smijesan.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tesko je i vama u zivotu punom iluzija, al haj eto vas tamo.feniksptica je napisao/la: ↑05 avg 2024, 10:47Haj pogledaj opet malo bolje te suteve i odbrane golmana. Sve po sredini gola bilo.
-
- Kontakt:
On je zelio da ujedini HZ i Manijake,tesko ga je primjetiti jer su kone ovdje svi isti level kao i ovaj strucnjak.mma_hz je napisao/la: ↑05 avg 2024, 10:36A majku hebo jes glup ovaj momak,kako ga ranije nisam primjetio.Morpheus je napisao/la: ↑05 avg 2024, 10:34Nije se atletska izlizala, nego se skinula većim dijelom.Orden43 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 22:49Koliko je zivotinja uletilo na teren ove godine na Kosevo mogu komotno zoo vrt otvorit premjestit ga sa Pionirske doline, a realno stadion za toga i jest od doba Tite nista se nije uradilo na njemu, pogledajte ljudi ovu atletsku stazu pa izlizala se sva nije renovirana 20 godina, jos oko tunela za igrace ogradjeno 100 sjedecih mjesta mogli bi kupiti rasklopni tunel nije skup, a ova šipke sa žicom isto ko da smo u Spaniji u favelama hebo te![]()
Kakav lik. Inače pišeš glupe postove, ali sad si sam sebe nadmašio.
-
- Kontakt:
Tek sada pogleda izvjestaj Sarajevo Sloboda i svaka cast onom Djordjevicu gdje je isao na sut kad se odbila ona lopta
Da je Slobodin igrac dzon postavio clanak zglob sve bi mu otislo u pizdu materinu

- feniksptica
- Kontakt:
Ma sumnjiv pravo posto...sve se brinem da nije plavi. Znam da oni idu na krampone samoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 avg 2024, 11:10Tek sada pogleda izvjestaj Sarajevo Sloboda i svaka cast onom Djordjevicu gdje je isao na sut kad se odbila ona loptaDa je Slobodin igrac dzon postavio clanak zglob sve bi mu otislo u pizdu materinu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Grbavica ubjedljivo najposjecenija..
Na stranu sve, ali kako je 18k sa evrope odlucilo da ne dodje sinoc, jer nema validnog razloga, lijepo vrijeme,pocetak lige?
Na stranu sve, ali kako je 18k sa evrope odlucilo da ne dodje sinoc, jer nema validnog razloga, lijepo vrijeme,pocetak lige?
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Nije dovoljno atraktivan protivnik, jer kod pitara se očito ide gledat protivničku momčad a ne navijat za svoje

Nekom je 12 milja nesto,a nekom 27 milja.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel možda ovdje neko zna gdje je naš bivši igrac Amoah
SIPA se isto pitasvrakino1921 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:01Jel možda ovdje neko zna gdje je naš bivši igrac Amoah

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- svrakino1921
- Kontakt:

FK Željezničar će sutra odigrati revijalnu utakmicu protiv Olimpika. Susret se igra od 19:30 sati na stadionu Otoka.
Utakmica će ozvaničiti završetak radova na rekonstrukciji terena stadiona Otoka na koji je postavljena umjetna trava po standardima FIFA-e, te na postavci reflektora.
Također, bit će ozvaničen početak rada Fudbalskog kluba Olimpik Novi Grad koji nastavlja tradiciju Olimpika, nekadašnjeg premijerligaša i osvajača Kupa Bosne i Hercegovine....
Eeeee
Ovo je jako blizu gdje ja živim
Ovdje ja i šetam
Tako da idem na ovu utakmicu
Jaooo LJEPOTE
Pjeohe na utakmicu
Pjeohe sa utakmice kući - a bit ce mrak kad se budem vracao a u svom sam naselju
Uuuuuuuuu - aaaaaaaa - Svrakindolac
- svrakino1921
- Kontakt:
Javim ti moj brate iz Olova koji si bordo bojeNazorUso je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:11SIPA se isto pitasvrakino1921 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:01Jel možda ovdje neko zna gdje je naš bivši igrac Amoahnego kad cemo na kafu ?
Da te pocastim
Kako na aerodromu
Od kako si ti došao obaraju se rekordi
Olovo je Olovo - nikad chetnik nije ušao u njega i čist zrak
I da te pitam za Ajdinoviće - kažu pravo dobro - All-inclusive resort - cekas vrelu pitu - jedeš i piješ koliko hoces - ima bazeni
- samo mi reci gdje je to - Jel prema Lukama ili ovamo niz Krivaju prema mojim Milaaankovićima
Samo to Olovski bordo brate