Desetaru nase drage domovine stavi ti nesto u dzep nije zgoreg vidis kakva su vremena doslasvrakino1921 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:12
Pjeohe sa utakmice kući - a bit ce mrak kad se budem vracao
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
valjda cemo jednu posteno izgubiti u ovoj sezoni, aove sto dobijemo su svakako kupljene i tako toOdmoziba je napisao/la: ↑05 avg 2024, 11:02Tesko je i vama u zivotu punom iluzija, al haj eto vas tamo.feniksptica je napisao/la: ↑05 avg 2024, 10:47Haj pogledaj opet malo bolje te suteve i odbrane golmana. Sve po sredini gola bilo.
A valjda on treba potegnut a ne ti ako mu je slatka je bemu.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:20Javim ti moj brate iz Olova koji si bordo bojeNazorUso je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:11SIPA se isto pitasvrakino1921 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:01Jel možda ovdje neko zna gdje je naš bivši igrac Amoahnego kad cemo na kafu ?
Da te pocastim
Kako na aerodromu
Od kako si ti došao obaraju se rekordi
Olovo je Olovo - nikad chetnik nije ušao u njega i čist zrak
I da te pitam za Ajdinoviće - kažu pravo dobro - All-inclusive resort - cekas vrelu pitu - jedeš i piješ koliko hoces - ima bazeni
- samo mi reci gdje je to - Jel prema Lukama ili ovamo niz Krivaju prema mojim Milaaankovićima
Samo to Olovski bordo brate
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ja castim, pusti brata svrakinomma_hz je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:29A valjda on treba potegnut a ne ti ako mu je slatka je bemu.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:20Javim ti moj brate iz Olova koji si bordo boje
Da te pocastim
Kako na aerodromu
I da te pitam za Ajdinoviće - kažu pravo dobro - All-inclusive resort - cekas vrelu pitu - jedeš i piješ koliko hoces - ima bazeni
- samo mi reci gdje je to - Jel prema Lukama ili ovamo niz Krivaju prema mojim Milaaankovićima
Samo to Olovski bordo brate

Tako je moj olovni brate.
Ajdinovici au ti brate kad ides iz Sa prema Ol, mjesto Dolovi, skrenes na desnu stranu, i imas voznje nekih 15tak minuta. Sve je kako si rekao, extra mjesto, hrane pica u neogranicenim kolocinama.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- svrakino1921
- Kontakt:
A DoloviNazorUso je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:35Ja castim, pusti brata svrakinomma_hz je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:29A valjda on treba potegnut a ne ti ako mu je slatka je bemu.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:20
Javim ti moj brate iz Olova koji si bordo boje
Da te pocastim
Kako na aerodromu
Samo to Olovski bordo bratedobar je to domacin i imsan.
Ajdinovici au ti brate kad ides iz Sa prema Ol, mjesto Dolovi, skrenes na desnu stranu, i imas voznje nekih 15tak minuta. Sve je kako si rekao, extra mjesto, hrane pica u neogranicenim kolocinama.
Znam
Blizu je to Metropole
Hvala
Javim se
Jesi dusman pravi, pa sto mu ne kazes kod tog skretanja da vazda murija stoji. Kada nas Svrakindolac fasuje kaznu bit ce belaja.NazorUso je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:35Ja castim, pusti brata svrakinomma_hz je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:29A valjda on treba potegnut a ne ti ako mu je slatka je bemu.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:20
Javim ti moj brate iz Olova koji si bordo boje
Da te pocastim
Kako na aerodromu
Samo to Olovski bordo bratedobar je to domacin i imsan.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Pazi, svrakindolac ima korjene iz Olova. Kad mu vide prezime, odma ide "prodji brate"Kamaga11 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:42Jesi dusman pravi, pa sto mu ne kazes kod tog skretanja da vazda murija stoji. Kada nas Svrakindolac fasuje kaznu bit ce belaja.NazorUso je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:35Ja castim, pusti brata svrakinodobar je to domacin i imsan.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Nemoj ofirati moze neko procitati iz Mupa ZDK, ali sam se par puta opozvao na neke prijatelje iz OlovaNazorUso je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:47Pazi, svrakindolac ima korjene iz Olova. Kad mu vide prezime, odma ide "prodji brate"Kamaga11 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:42Jesi dusman pravi, pa sto mu ne kazes kod tog skretanja da vazda murija stoji. Kada nas Svrakindolac fasuje kaznu bit ce belaja.NazorUso je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:35
Ja castim, pusti brata svrakinodobar je to domacin i imsan.
Ajdinovici au ti brate kad ides iz Sa prema Ol, mjesto Dolovi, skrenes na desnu stranu, i imas voznje nekih 15tak minuta. Sve je kako si rekao, extra mjesto, hrane pica u neogranicenim kolocinama.a radari u ZDK nisu sofisticirani, tj. sve se moze izbrisati haha

Eto vidis da nisam nista slagaoKamaga11 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:50Nemoj ofirati moze neko procitati iz Mupa ZDK, ali sam se par puta opozvao na neke prijatelje iz Olova![]()
![]()
![]()

- Shategabri
- Kontakt:
Grijesis ako mislis da je bilo 12k jer je siroki protivnik.
Fk Željezničar.
da Bog da vas doslo 100 000, a rezultat bio isti, AMIN
Kompleks zvani Zeljeznicar.
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro, sljedeća domaća vam je Igman. Vidjećemo koliko će doći.Pablo11 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:08Grijesis ako mislis da je bilo 12k jer je siroki protivnik.
Koševo Zapad
Naravno manje, jer niko ne ocekuje bodove u mostaru, ali ja komentarisem prvo kolo kako nema logike.Shategabri je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:16Dobro, sljedeća domaća vam je Igman. Vidjećemo koliko će doći.
Fk Željezničar.
Sve preko 8k protiv Igmana će biti premija. Još ako izgubimo u Mostaru... Napisao bih "kad", ali eto biću politički korektan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Uzmi u obzir da se i kod nas ispucalo na dvije evropske utakmice.Pablo11 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:18Naravno manje, jer niko ne ocekuje bodove u mostaru, ali ja komentarisem prvo kolo kako nema logike.Shategabri je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:16Dobro, sljedeća domaća vam je Igman. Vidjećemo koliko će doći.
Zato kažem da je ono odlična posjeta.
Očekivao sam manje milju-dvije.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
LIVE UPDATE19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:16Ranking najgluplje bordo karike ove sedmice:
1.holyman
2.jurisicduska
3.Pitarsam
Holyman se potrudio i ubjedljivo zauzeo prvo mjesto, duskica ga u stopu prati.
Pitarsam podbacio ovu sedmicu, ali opet dovoljno da se nađe u top 3 (zasluge iz proslosti su presudile tome).
Anex, stojko i mosarajvosa83 najveci flopovi, sumnjam da bi se nasli i u top 5, ogroman downgrade na ovoj prestiznoj listi.
Ranking najgluplje bordo karike prosle sedmice:
1.mosarajvosa83
2.Pitarsam
3.Anex
Mosarajvosa83 se konacno vratio na vrh ove prestizne liste. Imamo novo-starog prvaka!
Pitarsam se zadao posteno prosle sedmice i popeo se za jedno mjesto na listi. Trud se isplatio.
Posljednje mjesto na postolju je zauzeo Anex, veliki napredak na listi za njega.
Zanimljivo da su holyman, kao bivsi prvak, i duskica kao viceprvak su ispali sa vrha liste.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jbt ovaj meljo samo o posjeti, vi uzimajte titulu posjete a mi svake godine borba za trofej i igranje u evropi. Taman i hiljadu da nas je bilo koga boli racku.
Mislim da je najbolje da ne igramo do kraja sezone. Nek upisu odma rezultate sto smo dogovorili za citavu sezonu.Orvel je napisao/la: ↑05 avg 2024, 12:25valjda cemo jednu posteno izgubiti u ovoj sezoni, aove sto dobijemo su svakako kupljene i tako toOdmoziba je napisao/la: ↑05 avg 2024, 11:02Tesko je i vama u zivotu punom iluzija, al haj eto vas tamo.feniksptica je napisao/la: ↑05 avg 2024, 10:47
Haj pogledaj opet malo bolje te suteve i odbrane golmana. Sve po sredini gola bilo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, mosarajvosa83, supervizor i 24 gosta.