Za koji se to trofej borite?Kockoglavi je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:23Jbt ovaj meljo samo o posjeti, vi uzimajte titulu posjete a mi svake godine borba za trofej i igranje u evropi.

Za koji se to trofej borite?Kockoglavi je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:23Jbt ovaj meljo samo o posjeti, vi uzimajte titulu posjete a mi svake godine borba za trofej i igranje u evropi.
A zbog ovog mene proganja mosarajvosa19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:23LIVE UPDATE19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:16Ranking najgluplje bordo karike ove sedmice:
1.holyman
2.jurisicduska
3.Pitarsam
Holyman se potrudio i ubjedljivo zauzeo prvo mjesto, duskica ga u stopu prati.
Pitarsam podbacio ovu sedmicu, ali opet dovoljno da se nađe u top 3 (zasluge iz proslosti su presudile tome).
Anex, stojko i mosarajvosa83 najveci flopovi, sumnjam da bi se nasli i u top 5, ogroman downgrade na ovoj prestiznoj listi.
Ranking najgluplje bordo karike prosle sedmice:
1.mosarajvosa83
2.Pitarsam
3.Anex
Mosarajvosa83 se konacno vratio na vrh ove prestizne liste. Imamo novo-starog prvaka!
Pitarsam se zadao posteno prosle sedmice i popeo se za jedno mjesto na listi. Trud se isplatio.
Posljednje mjesto na postolju je zauzeo Anex, veliki napredak na listi za njega.
Zanimljivo da su holyman, kao bivsi prvak, i duskica kao viceprvak su ispali sa vrha liste.
Treba ih ubaciti da igraju samo zadnji krug prvenstva.
Pa samo im je to ostaloKockoglavi je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:23Jbt ovaj meljo samo o posjeti, vi uzimajte titulu posjete a mi svake godine borba za trofej i igranje u evropi. Taman i hiljadu da nas je bilo koga boli racku.
Konkretno prošle sezone smo se borili za kup. Svjestan sam da vi to ne slavite, ali se fakat broji u trofeje.Virtu4l je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:38Za koji se to trofej borite?Kockoglavi je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:23Jbt ovaj meljo samo o posjeti, vi uzimajte titulu posjete a mi svake godine borba za trofej i igranje u evropi.![]()
scholsey je napisao/la: ↑05 avg 2024, 14:07
Konkretno prošle sezone smo se borili za kup. Svjestan sam da vi to ne slavite, ali se fakat broji u trofeje.![]()
![]()
Ispali u četvrtfinalu, nakon brutalne krađe. Ne znam šta bi bilo da je teren bio odlučujući faktor. Možda bi osvojili, možda se još gore izofirali - fazon je da smo bili u igri.
Znam da vi ni u kom slučaju niste bili ni blizu, jer ste ispali u prvoj rundi od tadašnjeg drugoligaša.. jer ste na terenu bili lošija ekipa. Na istim tim terenima ste već duži niz godina totalno irelevantan faktor, i momak je manje-više u pravu.![]()
kad se zeljezcar borio zadnji put za nesto...Virtu4l je napisao/la: ↑05 avg 2024, 14:11scholsey je napisao/la: ↑05 avg 2024, 14:07
Konkretno prošle sezone smo se borili za kup. Svjestan sam da vi to ne slavite, ali se fakat broji u trofeje.![]()
![]()
Ispali u četvrtfinalu, nakon brutalne krađe. Ne znam šta bi bilo da je teren bio odlučujući faktor. Možda bi osvojili, možda se još gore izofirali - fazon je da smo bili u igri.
Znam da vi ni u kom slučaju niste bili ni blizu, jer ste ispali u prvoj rundi od tadašnjeg drugoligaša.. jer ste na terenu bili lošija ekipa. Na istim tim terenima ste već duži niz godina totalno irelevantan faktor, i momak je manje-više u pravu.![]()
Znači ispadanje u četvrtfinalu ćemo voditi kao borbu za trofej? Ok.
Inače, od koga ste vi ispali sezonu ranije? Ako me sjećanje dobro služi, od trećeligaša?
Dvije po pravilniku, a u stvarnosti može odgoditi koliko hoće sve dok su protivnici saglasni.
Tehnički, i ispadanje u prvom kolu se može podvesti kao borba za trofej.. razlika je što je daleko više neuspješna nego ispadanje u četvrtfinalu. Mi smo ipak nekog izbacili.
Bar nas neće ostavljati u ligi kao neke19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 09:36Brzo ce njih Sir Vladex otresti u Doboju i spustiti na zemlju![]()
Šta očekivati pametno od ove plave fekalije19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:23LIVE UPDATE19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:16Ranking najgluplje bordo karike ove sedmice:
1.holyman
2.jurisicduska
3.Pitarsam
Holyman se potrudio i ubjedljivo zauzeo prvo mjesto, duskica ga u stopu prati.
Pitarsam podbacio ovu sedmicu, ali opet dovoljno da se nađe u top 3 (zasluge iz proslosti su presudile tome).
Anex, stojko i mosarajvosa83 najveci flopovi, sumnjam da bi se nasli i u top 5, ogroman downgrade na ovoj prestiznoj listi.
Ranking najgluplje bordo karike prosle sedmice:
1.mosarajvosa83
2.Pitarsam
3.Anex
Mosarajvosa83 se konacno vratio na vrh ove prestizne liste. Imamo novo-starog prvaka!
Pitarsam se zadao posteno prosle sedmice i popeo se za jedno mjesto na listi. Trud se isplatio.
Posljednje mjesto na postolju je zauzeo Anex, veliki napredak na listi za njega.
Zanimljivo da su holyman, kao bivsi prvak, i duskica kao viceprvak su ispali sa vrha liste.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, AnelMid, aqarius, AvantiBL, Balorda, Bing [Bot], CentarsutNaClanak921, Direktorcic, Fudbalmozak2, gh0stHZ, Guest1945, Hrammm1921, James1987, JavierBosnia, Lecler, leo1946, Vanja8, VolimBiH96 i 149 gostiju.