Pa čekamo tebe da preuzmeš ekipu, evo i sam si mu predložio da ne treba tako igrače stavljati, jer opet kažem, šta će Zoran, vidiš mu vuGla!
Jest, digao kip Sabrini i Emiru H., a sa Simonom aferu imao
Uostalom, ne vrijedi voditi rasprave sa tobom, svakako si idući put tu kad izgubimo, sad si iskoristio momentum da možeš opet srati. Još malo pa u mišju rupu opet
Ti da imas obraza vec bi bio u misijoj rupi i ne bi dolazio na forum nikako,poslije svega sta si pisao i hvalio do neba grobare kluba.
Pa dobro,i tvoj idol je dugo radio s tim “grobarima kluba”i valjali su mu Boga mi i obezbjedili ga do kraja zivota
Vala čovjek se sve nada eto nadoći ćemo nešto, ali kako vrijeme prolazi mi smo sve veća i veća qarina.
Ozbiljno razmisliti o nekoj opciji za trenera, tek ako budemo morali svesti spisak na neka imena ala Simon, trebamo da ga ostavimo.
Evo za Husrefovog pušikurca da pročita šta sam pisao
Ili što bi on rekao, botovao i branio Simona
Hajde sad odyebaus sa teme.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 05 avg 2024, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Simon je odlican trener,druga je stvar sto smo mi zaostali i slabo se ko razumije u fudbal. Pogledati ovaj podcast golman Dinama prica o Rozmanu,Benki vjerovatno covjek pojma nema,mislim da ovdje ljudi bolje znaju. Druga je stvar sto je kod nas morao Ziljkica da trenira i slicne klosare
Simon je odlican trener,druga je stvar sto smo mi zaostali i slabo se ko razumije u fudbal. Pogledati ovaj podcast golman Dinama prica o Rozmanu,Benki vjerovatno covjek pojma nema,mislim da ovdje ljudi bolje znaju. Druga je stvar sto je kod nas morao Ziljkica da trenira i slicne klosare
Kad se sjetim Sloge u Doboju i derbija na Grbavici niie mi dobro, sto je otjeran iz Rijeke ako je bio dobar, procitao sam jedan komentar navijaca Rijeke da nikad u historiji nisu losije igrali, s Rozmanom si se na Kosevu patio protiv svake ekipe..
Zadnja izmjena: Pena, dana/u 05 avg 2024, 15:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Rožman tražio alibi za loše igre od prvog dana kada je došao. Zekić je puno bolji trener, vrijeme će pokazati.
Razliciti treneri,meni je takodje Zekic uvijek zelja bio i Sopic,medjutim govoriti ovakve nebuloze za Rozmana je smijesno,previse smo se digli nesto. Rozmana su sputale mnoge stvari koje nisu za fudbala
Sve što Rožman zna o trenerskom poslu je Zoran znao još dok je bio igrač.
Vjerujem da razbija teoriju, ali čovjek uopšte nema osjećaj za igru. Takav može proći kod djece, žena i u klubovima iz sredina tabela. Nikada u pretendentima za trofeje, jer upravo to čini razliku potrebnu za osvajanje nečega.
Mada se bezveze šupljira o ovome. Pustimo vrijeme, pa ćemo vidjeti gdje će nastaviti karijeru i sa kojim uspjehom.
pretpostavljam da su ovo samo preliminarni termini, i ne znam ko se pita za iste je li savez ili arena, ali u svakom slučaju protiv ovakvih termina Klub se mora pobuniti jer negativno utiču na posjetu!
pretpostavljam da su ovo samo preliminarni termini, i ne znam ko se pita za iste je li savez ili arena, ali u svakom slučaju protiv ovakvih termina Klub se mora pobuniti jer negativno utiču na posjetu!
A da je rekao "cilj je Evropa" ili nesto slicno, yebali bi mu majku i govorili da je luzer
@fenix , @pitara , moguce da jedan napadac ide pa da zele Turkesa.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sumnjam da igrači komuniciraju s medijima bez posredovanja PR službe. U normalnim sistemima to i ne smije drukčije. Tako bi onda platu trebalo oduzeti nekolicini.
Ono što mi je u svakom slučaju važnije od njegovog intervjua za sponzora jesu predviđeni termini utakmica za najbolji Klub u državi koji po svim parametrima: domaća posjeta, gostujuća posjeta, TV rejtinzi je najgledanija ekipa u prvenstvu!
Nadam se, mada uzalud, da će neka sestra u administraciji pronaći malo vremena pored Instagrama i poduzeti adekvatne korake da nas tretiraju kako dolikuje najvećem Klubu u državi!
Problem je jer si redovno 4. A nemas ekipu kojom mozes garantovati titulu i to svi znamo, a jos vise znamo da mirza nije igrac kvaliteta koji moze ovo pametovati.
Druga stvar u vakat kada su igraci to govorili mi smo de ganjali u vrhu uvijek i imali ekstra ekipe u odnosu na druge i uz to NORMALNO sudjenje.
Sad nemas nista od toga i ovakve izjave nam najmanje trebaju.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli