FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemojte džaba više Mudražiju spominjati lik neće doći. A i nije Maradona ko ga jbe
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Ima Laterme dobre kontakte i veze iz Belgije itd medjutim svi su se racunali kao stranci mogli bi sad ubost nesto da valja medjutim ako potrefimo Vico to ukida pravilo na pola sezone
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dok je bilo razloga da kažem da radi dobar posao, tako sam i pisao. Valjao je Emir dok je tvoj miljenik u klubu bio, kad je Vinko došao, kuku majkoSanchez87hz je napisao/la: ↑05 avg 2024, 17:37Mrsko mi traziti sad post kad si se izvinjavao za Celavog sto si ga branio prije toga,i na milion postova si meni odgovarao kad sam pljuvao po njemu kako samo strumf i svasta nesta,znaci napadao si forumase koji su pljuvali po celavom debilu,al ok nije tako sve si ti upravu,imam preceg posla neda mi se sad to traziti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 avg 2024, 15:05Au sine, pa ti se bodeš!Sanchez87hz je napisao/la: ↑05 avg 2024, 14:54
Ti da imas obraza vec bi bio u misijoj rupi i ne bi dolazio na forum nikako,poslije svega sta si pisao i hvalio do neba grobare kluba.
hahahaha hvalio grobare kluba, jest’, sve si ti u pravu.
Kakav debil, šok i nevjerica![]()

Isto tako, ako već govoriš da ne može niko osporiti Husrefu titule, ne može onda ni Emiru koji je dovodio igrače

On je radio odličan posao do zime 2021., tad da je pametan bio, dao bi otkaz jer je znao i vidio šta se dešava. No, samim time što je šutio - i on je kriv.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kako nemaju ni malo osjecaja za navijace?! Kako ne pomisle na navijace koji rade a otisli bi da gledaju voljeni klub da je normalan termin
Haj ovi termini radnim danom u 21 se mogu podnijeti i moze se stici na te utakmice ali ovo u 17:30 ponedjeljkom je kriminalno
Malo je drugačije kad su djeca u pitanju. Za vanbračne parove važi porodični zakon i tu su izjednačeni sa bračnim. Kad su zajednička djeca u pitanju, tu se primjenjuje zakon o zaštiti djeteta, odnosno šta je bolje za dijete.mnon46 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 17:30Je li se prvi pasus odnosi na vrijeme boravka u državi ili sveobuhvatno. Sigurno jedno od djece ima 5+ godina, ako je sveobuhvatno, onda može. Ako se gleda samo kod nas u državi, fali mu još, a nisu ni potomka dobili dok su u BiH.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑05 avg 2024, 17:26Vanbračna zajednica postaje jednakopravna bračnoj nakon tri godine, ili kraće ako par dobije zajedničkog potomka.
Porodični zakon FBiH.
A tako je i u okruženju, jer je zakon baziran na Općoj povelji o ljudskim pravima.
Znači, može.
Baš sam pogledao pravnu praksu u Srbiji i ona nalaže da par koji ima dijete, ili živi tri godine zajedno, ode kod notara i dobije potvrdu o zajedničkom životu Sa tom potvrdom, oba bračna druga mogu zahtjevati i dobiti sva prava koja proizilaze iz takvog odnosa, uključujući i privremena ili stalna državljanstva.
Doduše, ova i ovakva potvrda se mahom izvadi zbog zdr. osiguranja i nasljedstva. Što se tiče konkretno Srbije, ova prava (o nasljedstvu, osiguranju, posvojenju, državljanstvu) ne odnose se na istospolne parove.
Dakle, stvar je iskljičivo u Francisovoj volji.
-
- Kontakt:
Hahaahahaahahaah hebo sebi mater samo na sebe misli hahaahaahaha e hvala ti bas si me nasmijaofeniksptica je napisao/la: ↑05 avg 2024, 17:07Metnut moze a potpisat se par sekundi jok
Niko na nas ne misli![]()

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Kriminal nego staTatamata1946 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 18:53Kako nemaju ni malo osjecaja za navijace?! Kako ne pomisle na navijace koji rade a otisli bi da gledaju voljeni klub da je normalan termin
Haj ovi termini radnim danom u 21 se mogu podnijeti i moze se stici na te utakmice ali ovo u 17:30 ponedjeljkom je kriminalno
Ali idemo opet u ovu rupu

NEMA NAZAD
Nije ga niko uzeo na zub nego se dijelu raje nije svidila izjava i tjt a sve pouceni prijasnjim iskustvima.mnon46 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 17:37Ne znam što bi se Mustafić uzimao na zub i što bi vam smetala izjava kad je ponovio riječi Mirvića od prije 2 mjeseca koje glase:nokee je napisao/la: ↑05 avg 2024, 17:33Ma vala i meni je zasmetala ova izjava. Budi ponizan, ne najavljuj nikakva vremena, radi na terenu sta trebas svaku utakmicu i cilj ce doci. Bez nekih velikih najava. Mi ko ribice izgleda.
Osim toga lik (Mustafic) se uvijek pojavi u medijima kad iki grije klupu par utakmica ili kao sad povreda pa ni u jednom slucaju nije u prvom planu. Mozda grijesim al mi se tako cini. Inace ja bi njega odmah prodao ako ima bilo kakava ponuda jer ga nikako nr vidim u ovim kombinacijama osim za rotacije.
Od novog trenera i cijele ekipe očekujemo prije svega borbu za titule u domaćim takmičenjima. Ovo je cilj za narednu i svaku sljedeću sezonu.
Meni se on generalno ne svidja ali opet to je moj nekakav stav, opet ima podrsku max.
Iskreno zaboli me i Ismir sta kaze, ako je tako izjavio losa izjava i ne uzimam ga na zub da napomenem nego jednostavno imamo ribica pamcenje sa najavama itd.
Evo sad sam kontaktirao jarana u BG pravnika i on kaže; ako je par različitog državljanstva, a imaju zajedničke potomke, te žive u nekoj vrsti zajednice, jedno može, a na osnovu one notarske potvrde, tražiti privremeno ili stalno državljanstvo, dozvolu boravka, dozvolu za rad i sl. Ne postoji automatizam, odnosno da je bračni partner automatski državljanin bračnog partnera, pa ni poslije bilo kojeg vremenskog perioda, odnosno do momenta predaje zahtjeva na osnovu stečenih uslova. Kod zajedničkih ili usvojenih potomaka, bračni/vanbračni par dogovorno odlučuje šta je za dijete bolje. U slučaju razvoda/rastave, status djeteta se rješava medijacijom ako ne postoji drugi način.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑05 avg 2024, 18:54Malo je drugačije kad su djeca u pitanju. Za vanbračne parove važi porodični zakon i tu su izjednačeni sa bračnim. Kad su zajednička djeca u pitanju, tu se primjenjuje zakon o zaštiti djeteta, odnosno šta je bolje za dijete.mnon46 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 17:30Je li se prvi pasus odnosi na vrijeme boravka u državi ili sveobuhvatno. Sigurno jedno od djece ima 5+ godina, ako je sveobuhvatno, onda može. Ako se gleda samo kod nas u državi, fali mu još, a nisu ni potomka dobili dok su u BiH.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑05 avg 2024, 17:26
Vanbračna zajednica postaje jednakopravna bračnoj nakon tri godine, ili kraće ako par dobije zajedničkog potomka.
Porodični zakon FBiH.
A tako je i u okruženju, jer je zakon baziran na Općoj povelji o ljudskim pravima.
Znači, može.
Baš sam pogledao pravnu praksu u Srbiji i ona nalaže da par koji ima dijete, ili živi tri godine zajedno, ode kod notara i dobije potvrdu o zajedničkom životu Sa tom potvrdom, oba bračna druga mogu zahtjevati i dobiti sva prava koja proizilaze iz takvog odnosa, uključujući i privremena ili stalna državljanstva.
Doduše, ova i ovakva potvrda se mahom izvadi zbog zdr. osiguranja i nasljedstva. Što se tiče konkretno Srbije, ova prava (o nasljedstvu, osiguranju, posvojenju, državljanstvu) ne odnose se na istospolne parove.
Dakle, stvar je iskljičivo u Francisovoj volji.
Osoba koja je stekla pravo na državljanstvo po nekom osnovu, sama dobrovoljno podnosi zahtjev za dvojno ili jednostrano državljanstvo, te po prijemu istog crpi sva prava koja imaju državljani države čije je državljanstvo primio.
Evo, nadam se da nam je sad svima malo jasnije kako i na koji način Kyeremeh ne mora biti stranac u našoj ligi.
Bravo, tako je. Sve znašVenamaHrabrih je napisao/la: ↑05 avg 2024, 17:26Vanbračna zajednica postaje jednakopravna bračnoj nakon tri godine, ili kraće ako par dobije zajedničkog potomka.mnon46 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 17:03Imaju dvoje djece al nisu vjenčani ybgfeniksptica je napisao/la: ↑05 avg 2024, 16:54Na osnovu cega Francis moze dobit srbijanske papire?
Neko mi rece da on nije ozenjen ?
Porodični zakon FBiH.
Znači, može.

Skoro (Alen) sveeccehomo je napisao/la: ↑05 avg 2024, 20:33Bravo, tako je. Sve znašVenamaHrabrih je napisao/la: ↑05 avg 2024, 17:26Vanbračna zajednica postaje jednakopravna bračnoj nakon tri godine, ili kraće ako par dobije zajedničkog potomka.
Porodični zakon FBiH.
Znači, može.![]()

O cemu vi raspravljate, igrac rotacije nesto rekao. Sta vam je.
Tačno se mora izmisliti nešto da se trabunja i pametuje bezveze. Imperativ, nada i želja svakog igrača FKS mora biti i jeste titula. Niko nije rekao osvojit ćemo titulu, rekao je momak cilj je borba za titulu. Kratko o Mustafiću, momak bez mrlje, bez afera i bez aferima, igrač profesionalac koji šuti, radi i ispunjava zadatke. Pitar sa dna kace, borben i dobar igrač. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Po sto se danima ovdje vodi rasprava oko Rozmana, prije svega mozemo ga neki ovdje gotiviti ili ne, kao trener je solidan i vjerovatno da je vodio zrinjski, borac, velez napravio bi veci rezultat nego sa nama. Ima kvalitet i to mu niko ne moze osporiti, uveo je profesionalizam u nas klub, odstranio igrace koji nisu spremni odgovoriti trkackim zadacima (Vrancic, Ziljkic,Serbecic, a vjerujem da bi i ZZ isto to uradio), na kraju je i onog plavog krmka koji je umislio da je Robben klupirao jer nije mogao trcati, zatim Baltu i Zeljkovica zbog nediscipline, ali je jednostavno preblag karakterom da vodi FK Sarajevo. Ne racunajuci posljednje utakmice koje je vodio, jer se uveliko znalo da na kraju sezone ide, i on i igraci su preko neke stvari radili svoj posao, kad je tek dosao vidjelo se dosta pomaka u igri.
Sa druge strane dobili smo boljeg trenera od Rozmana, koji nam apsolutno odgovara i karakterom i znanjem i mudima, sve sto treba je podrzati ga i stati uz njega, jer sumnjam da boljeg mozemo imati.
Sa druge strane dobili smo boljeg trenera od Rozmana, koji nam apsolutno odgovara i karakterom i znanjem i mudima, sve sto treba je podrzati ga i stati uz njega, jer sumnjam da boljeg mozemo imati.
-
- Kontakt:
Ma vala potanak igrač pa da je 100x pitar.Amcho1 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:44Tačno se mora izmisliti nešto da se trabunja i pametuje bezveze. Imperativ, nada i želja svakog igrača FKS mora biti i jeste titula. Niko nije rekao osvojit ćemo titulu, rekao je momak cilj je borba za titulu. Kratko o Mustafiću, momak bez mrlje, bez afera i bez aferima, igrač profesionalac koji šuti, radi i ispunjava zadatke. Pitar sa dna kace, borben i dobar igrač. Pozz
-
- Kontakt:
Rožman bi dobar bio za Akademije da djeci usadi profesionalizam i disciplinu. S seniorima moraš biti namazan i imati autoritet da izvuče najbolje od igrača.
- feniksptica
- Kontakt:
Mi bi s bilo kim bili top 4.
Nego njemu hvala što je odstranio iz ekipe neradnike.
Ostavio je profesionalce i ostavio ih je pripremljenje i to je to.
Nije da nije bitno
Nego njemu hvala što je odstranio iz ekipe neradnike.
Ostavio je profesionalce i ostavio ih je pripremljenje i to je to.
Nije da nije bitno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ma dobar je za rotacije.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:57Ma vala potanak igrač pa da je 100x pitar.Amcho1 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:44Tačno se mora izmisliti nešto da se trabunja i pametuje bezveze. Imperativ, nada i želja svakog igrača FKS mora biti i jeste titula. Niko nije rekao osvojit ćemo titulu, rekao je momak cilj je borba za titulu. Kratko o Mustafiću, momak bez mrlje, bez afera i bez aferima, igrač profesionalac koji šuti, radi i ispunjava zadatke. Pitar sa dna kace, borben i dobar igrač. Pozz
Ali ovo su njegove klasicne fore. Kad god je ozljedjen bio ili ispao iz prvih 11 nekakve je gluposti trabunjao
-
- Kontakt:
Kad je Mustafić šta trabunjao ?BordoBBoja je napisao/la: ↑05 avg 2024, 23:53Ma dobar je za rotacije.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:57Ma vala potanak igrač pa da je 100x pitar.Amcho1 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:44Tačno se mora izmisliti nešto da se trabunja i pametuje bezveze. Imperativ, nada i želja svakog igrača FKS mora biti i jeste titula. Niko nije rekao osvojit ćemo titulu, rekao je momak cilj je borba za titulu. Kratko o Mustafiću, momak bez mrlje, bez afera i bez aferima, igrač profesionalac koji šuti, radi i ispunjava zadatke. Pitar sa dna kace, borben i dobar igrač. Pozz
Ali ovo su njegove klasicne fore. Kad god je ozljedjen bio ili ispao iz prvih 11 nekakve je gluposti trabunjao
Argumentuj nam... ja ne znam, a možda mi je promaklo ?
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, newton_heath_lyr, Varijantas8, vedinjo98 i 62 gosta.