FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Evoo ih sad ce poceti plakati za Osimom
u debelom smo k.rcu
Ne može Dado jer je previše dobar sa Amarom. I to se gleda.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zato cemo se boriti za opstanak godinama. A jug ce navijati srce na teren a lova ce kapati
-
- Kontakt:
Izgleda da mi ne mozemo bez taldzija. Rahimicu treba dati otkaz koliko odmah. Ako su mu dali neki ugovor koji ga stiti neka mu ga isplate oni koji su ga doveli. Ebo ih Ljaljic i Prcic retardirane.
Pročepit će negdje.
Oni ne mogu dovesti iz federalne igraca a ne Ljajica
Zato ti kazem ne zasluzujemo bolje. Dado da se vrati isto da odigra jednu utakmicu, je.bali bi mu sve redom.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑05 avg 2024, 21:13Evoo ih sad ce poceti plakati za Osimomu debelom smo k.rcu
Fk Željezničar.
- MocMahale444
Halali ali ko to tacno? Poceli/mnozina.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑05 avg 2024, 21:13Evoo ih sad ce poceti plakati za Osimomu debelom smo k.rcu
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Žale za čovjekom kojeg nisu htjeli u jednom od najgorih timova srbijanske lige. Ja stručnjaka majko moja.
-
- Kontakt:
Al je zato za Karjasevicem i Vukojom jagma bila. Ne znam samo kako smo ih uspjeli dovesti. Ulozeni su nadljudski napori. Duboka drzava morala prste uplesti.istokzeljo je napisao/la: ↑05 avg 2024, 21:47Žale za čovjekom kojeg nisu htjeli u jednom od najgorih timova srbijanske lige. Ja stručnjaka majko moja.
Pročepit će negdje.
Ma mi i ne zasluzuiemo bolje,klub nam kriminalan zadnjih 10 godina,a ovdje idalje ista prica cije **** ljepse mirise dal Amarovo ili Senadovo,al haj izdobrit ce nekad ipak imamo borce u ekipi
SVI U MOSTAR!!!
-
- Kontakt:
Sve dok su nam vecinom narkomani i kriminalci u skupstini,i isti ti se vise pitaju u klubu nego bilo koji sportski radnik.
Prije su bili Violina,Nisko,Nail,Adil i uzimali reket od svega i svacega i jos bili na platnom spisku. Eh sada je gore. Sve dok je tako,ili dok ne dodje jedan covjek da se pita,i da to sve pocisti,mi cemo kuburiti po 5 6 mjestu.
Prije su bili Violina,Nisko,Nail,Adil i uzimali reket od svega i svacega i jos bili na platnom spisku. Eh sada je gore. Sve dok je tako,ili dok ne dodje jedan covjek da se pita,i da to sve pocisti,mi cemo kuburiti po 5 6 mjestu.
-
- Kontakt:
Cak i pitari sa Hotonja bi pozavidili na vasoj patoloskoj mrznji prema porodici Osim.Pablo11 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 21:37Zato ti kazem ne zasluzujemo bolje. Dado da se vrati isto da odigra jednu utakmicu, je.bali bi mu sve redom.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑05 avg 2024, 21:13Evoo ih sad ce poceti plakati za Osimomu debelom smo k.rcu
Ma to je papak neki sljego s nekog sela. Sta on zna sta je i ko Osim.let3 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:14Cak i pitari sa Hotonja bi pozavidili na vasoj patoloskoj mrznji prema porodici Osim.Pablo11 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 21:37Zato ti kazem ne zasluzujemo bolje. Dado da se vrati isto da odigra jednu utakmicu, je.bali bi mu sve redom.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑05 avg 2024, 21:13Evoo ih sad ce poceti plakati za Osimomu debelom smo k.rcu
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja ne vjerujem šta čovjek napisa.. da smo mi doveli još jednog Al Jabera/Radovca, pa hajde, već ovu trojicu hadalja, iz kojih svu trojicu da spojiš, ne možeš sastaviti solidnog igrača. Pa mrtvi Dino Hasanović je pojam za ovu trojicu.MojaMalenkost je napisao/la: ↑05 avg 2024, 21:52Al je zato za Karjasevicem i Vukojom jagma bila. Ne znam samo kako smo ih uspjeli dovesti. Ulozeni su nadljudski napori. Duboka drzava morala prste uplesti.istokzeljo je napisao/la: ↑05 avg 2024, 21:47Žale za čovjekom kojeg nisu htjeli u jednom od najgorih timova srbijanske lige. Ja stručnjaka majko moja.
Ono što @braco odavno govori, mi najbolje igramo kad nam cmf i dmf igraju dva igrača koji znaju lopte.
Dokaz tome je posljednjih 6.kola sa Dinom, gdje su igrali Radovac i Al Jaber, dok se Radovac nije povrijedio. Dado bi nam tu legao ko budali šamar.
Sadikovic i jest bolji od Karajsevica, Đorica i Vukoje zajednoavalPacidoroP je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:24
Ja ne vjerujem šta čovjek napisa.. da smo mi doveli još jednog Al Jabera/Radovca, pa hajde, već ovu trojicu hadalja, iz kojih svu trojicu da spojiš, ne možeš sastaviti solidnog igrača. Pa mrtvi Dino Hasanović je pojam za ovu trojicu.
Ono što @braco odavno govori, mi najbolje igramo kad nam cmf i dmf igraju dva igrača koji znaju lopte.
Dokaz tome je posljednjih 6.kola sa Dinom, gdje su igrali Radovac i Al Jaber, dok se Radovac nije povrijedio. Dado bi nam tu legao ko budali šamar.

Bas to sto kazes,brz, dug korak ubio se za atletike.imekorisnicko je napisao/la: ↑05 avg 2024, 20:03Iskreno,sjecam se da je bio brz,dug korak i da nije odigrao mnogo utakmica. Sjecam se da sam imao dojam da bi moglo biti nesto od njega ali mozda me sjecanje varabhsport je napisao/la: ↑05 avg 2024, 19:05Jazvic je mudo marjanovo koje su nam prodali kao muda pod bubrege. Jazavac obicni, nista uradio nije za 3,4 mjeseca.imekorisnicko je napisao/la: ↑05 avg 2024, 17:21
Jazvic nije ni iskoristen dovoljno ali recimo Drljo ima sve fizicke i tehnicke predispozicije da bude top krilo ali nema fudbalsku inteligenciju i mentalnu cvrstinu. Zali Boze talenta...
Ne ponovio se.
Ova Crnogorska harlovina je bolja od 'gazele' Jazvica ali strasno precijenjen igrac.
Sa loptom pojma nije imao, uspio dat, gol ili dva, izbio nađ bodova i bodova iz djepa.
Dado je kiks, dati Slogi Karica i Djorica da nam prepuste Dadu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Koliko je bio dobar dokazao je u srbijanskoj ligi, a koliko je sada dobar treba dokazati. Huso nije neki igrač al moze napredovati, a ovaj nit je neki igrač nit može napredovati. On je u velikom padu vec niz godina. Tako da mi je bas crnjak zaliti za njim. Al svako ima svoje misljenje.let3 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:28Sadikovic i jest bolji od Karajsevica, Đorica i Vukoje zajednoavalPacidoroP je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:24
Ja ne vjerujem šta čovjek napisa.. da smo mi doveli još jednog Al Jabera/Radovca, pa hajde, već ovu trojicu hadalja, iz kojih svu trojicu da spojiš, ne možeš sastaviti solidnog igrača. Pa mrtvi Dino Hasanović je pojam za ovu trojicu.
Dokaz tome je posljednjih 6.kola sa Dinom, gdje su igrali Radovac i Al Jaber, dok se Radovac nije povrijedio. Dado bi nam tu legao ko budali šamar.![]()
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nisi me skont'o.let3 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:28Sadikovic i jest bolji od Karajsevica, Đorica i Vukoje zajednoavalPacidoroP je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:24
Dokaz tome je posljednjih 6.kola sa Dinom, gdje su igrali Radovac i Al Jaber, dok se Radovac nije povrijedio. Dado bi nam tu legao ko budali šamar.![]()
To sam i rekao, ili sam bar htio reći

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.