Imamo, ali bice tesko. Ja opet govorim da je Klaksvik favorit, dovoljno je pogledati rezultate i koeficijent, nije im to palo sa neba. Dobro je sto je prva tamo.
BH klubovi u Evropi 24/25
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Daj ba, sto ne bi izbacili Klaksvik? Sta pravite od njih Real? Istina jesu nezgodni dosta, ali dajte malo realnosti...
O Helsinkiju/Decicu necu nista pisati jer znam da Borac ima sasvim dobre sanse da izbaci KI i osigura grupnu fazu.
O Helsinkiju/Decicu necu nista pisati jer znam da Borac ima sasvim dobre sanse da izbaci KI i osigura grupnu fazu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko to pravi od njih Real? De citiraj bogati tog insana koji je napisao da su Real??? Dajte malo realnosti kakav Real, sunce ti poljubim...
Naravno imaju sanse, ali cesto citam i slusam te price kako su takve ekipe amateri i mi smo kofol nesto bolje od takvih. I onda kad covjek pokaze rezultate i objasni stvari, odmah ono forumsko ide, sta pravite Real od njih...,
Oni igraju svoju ligu, dok nasi otkazaju sve zivo, po tome su oni ozbiljni od nas, ali jok oni su odmah Real ako covjek ukazuje na takve stvari.
Ako su amateri farani pa pobijedi ih 0-8 kao Atalanta sto je uradila u Sarajevu. A ne poslije poraza ono standardno, pa mi smo mislili ili ocekivali, bh liga najgora i te floskule poslije poraza. Naravno imaju sansu, ali de pokazi to na terenu. Pobijedi te tvoje amatere 8-0, a ne uvjek imat spreman izgovor, kasnio avion, umjetna trava, vrijeme ili sudija. Danas svako igra fudbal i svako moze te pobijediti, ali nema sta mi smo u fudbalu sila, vidili smo protiv Egnatia kako je tesko bilo (Egnatia vec ispala od Vikingur) ili Zrinjski kako se mucio protiv Bravo. Nema laksi protivnik vise, ali eto sto pravite od njih Real....
Zadnja izmjena: Deen, dana/u 05 avg 2024, 21:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Neka nam zavide neka nas ne vole mali borac, mali zeljo malo posusjeMaradona10 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 18:15Ovo je tema klubovi u evropi. Vidi imas li neku temu "Jesenji turnir u Hrasnom" pa komentarisi. Sportski pozdrav
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Jesi prijavio ekipu za turnir?James1987 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 20:44Neka nam zavide neka nas ne vole mali borac, mali zeljo malo posusjeMaradona10 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 18:15Ovo je tema klubovi u evropi. Vidi imas li neku temu "Jesenji turnir u Hrasnom" pa komentarisi. Sportski pozdrav
Zato što se ne vjeruje Borcu. Imali su stvarno par upečatljivih ispadanja poput onog od nikšićkog Čelika, pa u zadnje vrijeme Linfield i Torshavn.
Klaksvik je nezgodan kući jer igraju na plastici. Tu su znali padati i timovi poput Malmea i Moldea + remi s Lillom. Prošle godine su šokirali Ferencvaroš.
Ni Žižović nije trener koji ulijeva neko povjerenje. Ako ništa, prednost bi trebao biti revanš kući. Samo da ne ubrljaju prvu utakmicu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Lopta se mora spustiti, mi "napadamo" grupe sa Jovom Lukićem u špicu, to se kosi svim zakonima normalnog razuma. Klaksvik nije nimalo naivna ekipa, i jedina nam je šansa da izvučemo remi na strani, pa da ih u uzvratu na prepunom Gradskom dobijemo, јеr oni na to nisu navikli. Nisu oni Real, ali nismo ni mi Barcelona.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Evo ti ranking jbo te ranking.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 avg 2024, 15:03Pogledaj primanja infrastrukturu i odnos drzava prema fudbalu u navedenoj Litvi Poljskoj ili Finskoj vidit ces da smo sto milja daleko. Nas najveci problem je sto umisljamo da smo neki qrac na mapi a medju najvecom fudbalskom sirotinjom smo evrope. To ti kaze ranking i sva nasa fudbalska postignuca u 30 godina jedno reprezentativno SP i klupsko Zrinjski grupa konferencije. Qrac bi i to da onaj brazilac u armenaca ne pogodi precku ili stativu iz penala
Finska 37 liga trenutno
BiH 39
Litva 42
Mozel' bit' da se nasi klubovi cuvaju povreda ... nek im se jedan bitan igrac povrjedi i tu je odmah raspad i ono malo sistema sto kofol imaju ...Deen je napisao/la: ↑05 avg 2024, 18:20Pa vidi se razlika izmedju amatera i profesionalci. Ovaj Klaksvik je odigrao 17. kolo u svojoj ligi, dok Borac ne moze da odigra prvo i drugo kolo. Zasto Klaksvik moze igrat, a Borac ne moze? Zasto Zrinjski ne moze odigrat? A Botev moze da odigra prva 3 kola, kako je to moguce?
Bh klubovi su jednostavno pravi amateri.
Sezona tek pocela, a vec se otkazuje prva dva kola. To je amatersko!

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Neka vam dvomeč sa PAOK-om bude vodilja da se može. Mada vas najviše može kočiti "stručnjak" na klupi
Apsolutno, ali je glupost da se Klaksvik stavlja na razinu Dinama ili Zvezde, a izborili jednom grupe KL kao i mi. Naravno, blagi su favoriti. Ako ste mogli biti egal sa Paokom, zasto ne bi i sa Klaksvikom. Jedino sto su oni usred sezone, pa to moze biti problem.AvantiBL je napisao/la: ↑06 avg 2024, 00:02Lopta se mora spustiti, mi "napadamo" grupe sa Jovom Lukićem u špicu, to se kosi svim zakonima normalnog razuma. Klaksvik nije nimalo naivna ekipa, i jedina nam je šansa da izvučemo remi na strani, pa da ih u uzvratu na prepunom Gradskom dobijemo, јеr oni na to nisu navikli. Nisu oni Real, ali nismo ni mi Barcelona.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
AEK gubi 2:1 od nekog Noah-a, e moj Velež...
evo i 3:1...

evo i 3:1...

zar i ti sine Ivane!?
NOAH ubi AEKa 3:1. I kažu loša armenska liga 

NUHOVA lađa raznijela grčku flotu.. I grci ko i vecina forumasa konta da su to ekipe od prije 20 godina..pa veli lagano 5 komada... i onda pusiona... E tako i nasi klubovi ispadaju...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ako Mladen Žižović bude igrao grupnu fazu sa bilo kojim klubom u sljedećih 10 godina, ja ću ku*ac sebi odrezati.
Taj trenerski antitalent sam ne zna kako je trener jednog premijerligaša a kamo li da igra grupnu fazu.
Taj trenerski antitalent sam ne zna kako je trener jednog premijerligaša a kamo li da igra grupnu fazu.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Danas igra osmerostruki šampion 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Danas igraju jedni od najomraženijih klubova.
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Paromlinac i 15 gostiju.