Ko to pravi od njih Real? De citiraj bogati tog insana koji je napisao da su Real??? Dajte malo realnosti kakav Real, sunce ti poljubim...
Naravno imaju sanse, ali cesto citam i slusam te price kako su takve ekipe amateri i mi smo kofol nesto bolje od takvih. I onda kad covjek pokaze rezultate i objasni stvari, odmah ono forumsko ide, sta pravite Real od njih...,
Oni igraju svoju ligu, dok nasi otkazaju sve zivo, po tome su oni ozbiljni od nas, ali jok oni su odmah Real ako covjek ukazuje na takve stvari.
Ako su amateri farani pa pobijedi ih 0-8 kao Atalanta sto je uradila u Sarajevu. A ne poslije poraza ono standardno, pa mi smo mislili ili ocekivali, bh liga najgora i te floskule poslije poraza. Naravno imaju sansu, ali de pokazi to na terenu. Pobijedi te tvoje amatere 8-0, a ne uvjek imat spreman izgovor, kasnio avion, umjetna trava, vrijeme ili sudija. Danas svako igra fudbal i svako moze te pobijediti, ali nema sta mi smo u fudbalu sila, vidili smo protiv Egnatia kako je tesko bilo (Egnatia vec ispala od Vikingur) ili Zrinjski kako se mucio protiv Bravo. Nema laksi protivnik vise, ali eto sto pravite od njih Real....