Po meni kreativac nedostaje, mislim da smo gore pokriveni, od Jevtovića očekujem da bude prvi strijelac, fudbalski je sigurno naš najjači igrač..samo da i Hadžikić ostane i da se Oreč vrati u formu..Biće to sve OK, samo se nadam da neće više biti ovih nepotrebnih turbulencijaaimar21 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 21:42Da se malo okrenemo ovim fudbalskim stvarima... Šta mislite koja pozicija nam je najlošije pokrivena u rosteru? Ne znam kakav sistem preferira ovaj trener, ali mi izgleda da nam najviše fali klasični, malo korpulentniji ili bar viši napadač. Nešto slično što smo imali sa Haskićem. Ovaj Gruzijac mi izgleda malo sitniji. Može dobro valjati kada budemo igrali defanzivnije i protiv jačih ekipa, na brzinu, ali će biti dosta teže probiti zatvorenije ekipe, pogotovo koje nam dođu na stadion i stanu u čvrsti defanzivni blok.
Ostalo izgleda solidno, iako bi valjao jedan kvalitetan defanzivni vezni. Ne znam gdje je trenutno, ali onaj Balta što je bio u Sarajevu bi bio dobro rješenje...
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Stoperi Hrkac Adi Savic Okeke Bajric
DB Orec i Isasegi
LB Sturm
Veza Sike Dino Laus Vehabovic Lohan mozda i Prses ako ostane
Navala Mujan Jevtovic Saric Muselaini Mlinaric
Imamo sirinu e sada kako ce Canadji to utegnuti i hoce li znati? Uglavnom ne treba mu suditi ni nakon par kola. Pustiti ga do polusezone pa ocjenjivati
DB Orec i Isasegi
LB Sturm
Veza Sike Dino Laus Vehabovic Lohan mozda i Prses ako ostane
Navala Mujan Jevtovic Saric Muselaini Mlinaric
Imamo sirinu e sada kako ce Canadji to utegnuti i hoce li znati? Uglavnom ne treba mu suditi ni nakon par kola. Pustiti ga do polusezone pa ocjenjivati
Po meni nedostaje kreativac.aimar21 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 21:42Da se malo okrenemo ovim fudbalskim stvarima... Šta mislite koja pozicija nam je najlošije pokrivena u rosteru? Ne znam kakav sistem preferira ovaj trener, ali mi izgleda da nam najviše fali klasični, malo korpulentniji ili bar viši napadač. Nešto slično što smo imali sa Haskićem. Ovaj Gruzijac mi izgleda malo sitniji. Može dobro valjati kada budemo igrali defanzivnije i protiv jačih ekipa, na brzinu, ali će biti dosta teže probiti zatvorenije ekipe, pogotovo koje nam dođu na stadion i stanu u čvrsti defanzivni blok.
Ostalo izgleda solidno, iako bi valjao jedan kvalitetan defanzivni vezni. Ne znam gdje je trenutno, ali onaj Balta što je bio u Sarajevu bi bio dobro rješenje...
Drago mi je sto imamo Lausa, Uvijek sam prizivao igraca tipa Hasanovica.
Koliko sam shvatio pricu trenera on preferira drugaciji nacin igre od Klafurica. Eh, sad, je pitanje da li mu treba korpulentniji napadac.
-
- Kontakt:
Steta samo sto smo mjesta stranaca potrosili na Okekea i Souzu, a tu smo mogli mnogo bolje. Ocito je ovaj Souza teska talasika i menadzerski tal
Mogli smo nekog afričkog napadača robusnog dovesti u špic umjesto Okekea ili Souze, realno ni jedan ni drugi nam nisu potrebni niti donose neki pretjerani kvalitet, ako ga donose uopšte.. i recimo neku desetku južnoameričku kao kreativca, tip top, prenesite ovo u Telegram da se uvaži
Mogli smo nekog afričkog napadača robusnog dovesti u špic umjesto Okekea ili Souze, realno ni jedan ni drugi nam nisu potrebni niti donose neki pretjerani kvalitet, ako ga donose uopšte.. i recimo neku desetku južnoameričku kao kreativca, tip top, prenesite ovo u Telegram da se uvaži

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ko uz tebe moze jos da brise postove?
Ja imam tonu postova koji su mi izbrisani s nisu imali niti je niti be a ni seljak a ni papak.
Ja ne vidim nikog deugog da je mogao brisati osim tebe.
Tako da moze komotno
Za sve se slažem, osim za Okekea. Onakva fizika sa 23 godine je prava baza. Mislim da uz Antu može postati baš kvalitetan stoper, od kojeg klub može dobro profitirati. Bobaj je previše negative donio, za lika koji je na nivou juniorske selekcije, tako da je sve skupa bilo baš negativno... Souza ima mjesta u Veležu, ali iz Nevesinja. Poslati ga gore, da ne uzima mjesto stranca i svi zadovoljni...killafrommanilla je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:38Steta samo sto smo mjesta stranaca potrosili na Okekea i Souzu, a tu smo mogli mnogo bolje. Ocito je ovaj Souza teska talasika i menadzerski tal
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Izgleda da je došlo do nesporazuma

City of sunshine... MUSVDG
Ako već hoćeš da znaš, Kulesha ti je obrisao postove, vjerovatno je mene preduhitrio. Da smo ostavili tvoje ranije postove gdje si vrijeđao, već bi popio ban.
Drži se teme!
Sa ovim završavam raspravu na ovu temu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Naišao sam na dvije različite informacije oko visine Gruzijca. Na jednoj stranici piše da je 181cm visok, a na drugoj da je visok 178cm. S tim da treba naglasiti da piše da ima samo 61kg. Sa slikom gdje stoji kraj direktora Zvonića, rekao bih da je čak negdje moje visine (175cm), ako ne i manje.
Njegova mala kilaže trebala bi se reflektirati sa velikom brzinom.
Vidjet ćemo.
Njegova mala kilaže trebala bi se reflektirati sa velikom brzinom.
Vidjet ćemo.
Republika Bosna i Hercegovina
Ne lazi i ne prijeti. Niti sam vrijedjao nkti ista.mozak je napisao/la: ↑06 avg 2024, 00:31Ako već hoćeš da znaš, Kulesha ti je obrisao postove, vjerovatno je mene preduhitrio. Da smo ostavili tvoje ranije postove gdje si vrijeđao, već bi popio ban.
Drži se teme!
Sa ovim završavam raspravu na ovu temu.
Imam sve i jedan post koji si izbrisao i mogu dokumentovati.
Nisi ti zreo za funkcije majstore i red bi bio da odstupis od iste te da je prepustis nekom drugom. Ako obraza imas
Odavno smo postali Fk Velez Reumal za fudbalske pacijenteaimar21 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 00:01Izgleda da je došlo do nesporazumaPrizivao sam zadnjeg veznog kao što je Ivan Borna Jelić Balta, ali očigledno momak ima ugovor u Belupu i igra u početnoj postavi. Čudno bi bilo da planiramo dovesti igrača koji je u formi i igra standardno. Kod nas uvijek neki sa najmanje pola godine pauze ili sa koljenima kao kod debelog Ronalda
![]()
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ne znam sto ti treba da ne govoris istinu kad si prosli mjesec i grohotu i meni bar 10 postova izbrisao. Sto neko rece, nisi dorastao ovoj poziciji i to je to. Ne bi da je neka pozicija, ali ljudi se ufuraju.
A forum se uredjuje po principu kako je i Velez uredjen. Samo jedno misljenje prolazi, a sve drugo se brise.
Krsenje prava na slobodu izrazavanja iz EKLJP. Mislim, da tebi sad objasnjavam pravne stvari, trosenje vremena zalud.
user1986 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 08:31Ne znam sto ti treba da ne govoris istinu kad si prosli mjesec i grohotu i meni bar 10 postova izbrisao. Sto neko rece, nisi dorastao ovoj poziciji i to je to. Ne bi da je neka pozicija, ali ljudi se ufuraju.
A forum se uredjuje po principu kako je i Velez uredjen. Samo jedno misljenje prolazi, a sve drugo se brise.
Krsenje prava na slobodu izrazavanja iz EKLJP. Mislim, da tebi sad objasnjavam pravne stvari, trosenje vremena zalud.
Lazov bola.
Upravo to kako je klub uredjen, ovaj po toj istoj dirigentskoj palici pokusava zavesti slijepo jednoumlje jer se ustolicio, ima informacije iz prve ruke i prvi sazna sve. Razumijem da je u njegovom poslu to bitna stavka ali u nasem navijackom, totalno nebitna
Vratite se temi i ne davite vise da obrisanim postom. Krenete sa ‘Nisam nikog uvrijedio, samo sam napisao istinu da je seljak, glupan, debil i da cu ga ubiti kad ga vidim’… onda vam obrise, pa se raspravljate o obrisanom postu i unistavate diskusiju, pa vam i to obrise i nakupi se 10 obrisanih.
Diskutujte civilizovano, bez vrijedjanja, prijetnji, umanjivanja autoriteta moderacije, i svega sto je protiv pravila foruma I nece vam niko obrisati nijedan post.
Ja sad pratim pazljivo temu, ne dozvoljavam ni brisanje postova s kojim se eventualno moderator ne slaze, ali ni unistavanje teme namjernim trolovanjem , vrijedjanje, psovke isl.
Naredni post o moderatoru a ne o FK Velez cu ja licno obrisati, a autor ce pauzirati.
Recimo, post iznad treba da se obrise, prema pravilima foruma. Nek stoji, ali shvati da tvoj odnos da moderatorom ovdje nikog ne zanima i posao moderatora je diskusiju vrati na temu, a ne na tvoje misljenje o njemu.
Diskutujte civilizovano, bez vrijedjanja, prijetnji, umanjivanja autoriteta moderacije, i svega sto je protiv pravila foruma I nece vam niko obrisati nijedan post.
Ja sad pratim pazljivo temu, ne dozvoljavam ni brisanje postova s kojim se eventualno moderator ne slaze, ali ni unistavanje teme namjernim trolovanjem , vrijedjanje, psovke isl.
Naredni post o moderatoru a ne o FK Velez cu ja licno obrisati, a autor ce pauzirati.
Recimo, post iznad treba da se obrise, prema pravilima foruma. Nek stoji, ali shvati da tvoj odnos da moderatorom ovdje nikog ne zanima i posao moderatora je diskusiju vrati na temu, a ne na tvoje misljenje o njemu.
Ovo sve sto napisa je isto jednoumlje i nametanje.
Te i prijetnja neosnovana = zloupotreba moderatorstva.
Te i prijetnja neosnovana = zloupotreba moderatorstva.
Kome se ne moze objasniti rijecima, moze banovima.
Pauziras 7 dana, naredni ban je trajni. Ako se vratis i nastavis pricu o meni ili moderatorima, bices trajno banovan.
Dobrodosao si ovdje diskutovati o Velezu, za diskusije o meni, forumu, moderatorima, potrazi neko drugo mjesto.
Pauziras 7 dana, naredni ban je trajni. Ako se vratis i nastavis pricu o meni ili moderatorima, bices trajno banovan.
Dobrodosao si ovdje diskutovati o Velezu, za diskusije o meni, forumu, moderatorima, potrazi neko drugo mjesto.
Da li je neko nekada upratio ovog Ivana Šarića. Piše da je lijevo krilo ali većinu utakmica je igrao kao napadač.
Hajde, valjda ćemo ubosti sa ovim pojačanjima.
Hajde, valjda ćemo ubosti sa ovim pojačanjima.
Republika Bosna i Hercegovina
-
- Kontakt:
Balta je igrac Sarajeva na pozajmici u Belupu.aimar21 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 00:01Izgleda da je došlo do nesporazumaPrizivao sam zadnjeg veznog kao što je Ivan Borna Jelić Balta, ali očigledno momak ima ugovor u Belupu i igra u početnoj postavi. Čudno bi bilo da planiramo dovesti igrača koji je u formi i igra standardno. Kod nas uvijek neki sa najmanje pola godine pauze ili sa koljenima kao kod debelog Ronalda
![]()
-
- Kontakt:
Haj brisi sa teme, sta se ti nasao ovdje javljati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 23:19Balta je igrac Sarajeva na pozajmici u Belupu.aimar21 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 00:01Izgleda da je došlo do nesporazumaPrizivao sam zadnjeg veznog kao što je Ivan Borna Jelić Balta, ali očigledno momak ima ugovor u Belupu i igra u početnoj postavi. Čudno bi bilo da planiramo dovesti igrača koji je u formi i igra standardno. Kod nas uvijek neki sa najmanje pola godine pauze ili sa koljenima kao kod debelog Ronalda
![]()
@mozak @kulesza gonite ovog bezmozgovica odavde
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.