ako hoces da ulozis i imas para ne trebaju tebi nikakva pravila o strancima.budzak je napisao/la: ↑06 avg 2024, 00:39Pozz ekipa,
Nisam odavno pisao,al redovno pratim forum.
O promjeni ovog pravila sa EU igračima, do sada sam pročitao mnogo loših stvari. Ipak po meni za iskorak u Evropi, u našem slučaju grupna faza, za to nam je trebala baš ovakva odluka. Sad Mirvić da dovede 3-4 kvalitetna igrača EU papira i uigrati ekipu sa ZZ, a još kad bi nekom srećom i titulu uzeli. Ja sam siguran idući septembar igramo grupe u najmanju ruku konferencije. A ako ostane ovaj kadar, iako vjerujem u ZZ, ne mislim da smo konkurentni za titulu sa ovim igračima. Ps: obradujte me nekom insajderskom o stoperu i dobroj desetci![]()
raja je ogorcena jer se pravila uvode sat prije pocetka prvenstva i svako pravilo ide na ruku jednojekipi,a ostali moraju traziti istrazivati i gledati sto je to dobro za njih ili lose.
ja sam za to da najbolji igraju pa makar svih 11 stranaca,ako moze tako klub funkcionisati ali ove izmjene pravila pred prvenstvo su dokaz sile jaceg,bahacenja i pisa.nja po ostalima