budzak je napisao/la: ↑06 avg 2024, 00:39
Pozz ekipa,
Nisam odavno pisao,al redovno pratim forum.
O promjeni ovog pravila sa EU igračima, do sada sam pročitao mnogo loših stvari. Ipak po meni za iskorak u Evropi, u našem slučaju grupna faza, za to nam je trebala baš ovakva odluka. Sad Mirvić da dovede 3-4 kvalitetna igrača EU papira i uigrati ekipu sa ZZ, a još kad bi nekom srećom i titulu uzeli. Ja sam siguran idući septembar igramo grupe u najmanju ruku konferencije. A ako ostane ovaj kadar, iako vjerujem u ZZ, ne mislim da smo konkurentni za titulu sa ovim igračima. Ps: obradujte me nekom insajderskom o stoperu i dobroj desetci
Ja mislim da pravilo ili bilo koja pravila u vido ovog moraju se klubovima najavit bar godinu unaprijed..
Ne 5 dana pred pocetak prvenstva
Mi imamo dobru ekipu i sigurno mozemo bit prvaci sa ovim kadrom u fer sudjenje, naravno sa klasicom 10 tkom koja moze igrat malo i obrane bi se prosetali ligo , medjutim netreba 14 igraca borca zaboravit koji bi prevagu pravio proti bilo koje ekipe
Dalije neko primjetio da MEHMEDOVIC juce nijo dobio ni 3 minute..
Inace dosad ZORAN nije nijednu izmjenu zakasnio ili pogresno uradio.Veoma logicne dobre poteze povlaci
U ovih 5 utakmica i pored puta i tezine svih utakmica oktobe cak i produzeci, ekipu nije premorio velki broj igraca je mjenjo i u pocetnim postavama i uzmjenama I STO JE NAJVAZNIJE NIJEDNU UTAKMICU IZMJENE PROMJENE NISU DEBALANSIRALE VEC SU IGRU DIGLE.. Cak i protiv Trnova kad je izmjene uradio stavili smo ruse u 16terac
Neznam dali neko iz osjeka cita ovdje da napise nesto o zeki kao treneru i da ga uporede sa jakirom