FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
53%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
28%

Ukupno glasova: 158

budzak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la budzak » 06 avg 2024, 00:39

Pozz ekipa,
Nisam odavno pisao,al redovno pratim forum.
O promjeni ovog pravila sa EU igračima, do sada sam pročitao mnogo loših stvari. Ipak po meni za iskorak u Evropi, u našem slučaju grupna faza, za to nam je trebala baš ovakva odluka. Sad Mirvić da dovede 3-4 kvalitetna igrača EU papira i uigrati ekipu sa ZZ, a još kad bi nekom srećom i titulu uzeli. Ja sam siguran idući septembar igramo grupe u najmanju ruku konferencije. A ako ostane ovaj kadar, iako vjerujem u ZZ, ne mislim da smo konkurentni za titulu sa ovim igračima. Ps: obradujte me nekom insajderskom o stoperu i dobroj desetci :)

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 avg 2024, 05:09

budzak je napisao/la:
06 avg 2024, 00:39
Pozz ekipa,
O promjeni ovog pravila sa EU igračima, do sada sam pročitao mnogo loših stvari. Ipak po meni za iskorak u Evropi, u našem slučaju grupna faza, za to nam je trebala baš ovakva odluka. Sad Mirvić da dovede 3-4 kvalitetna igrača EU papira i uigrati ekipu sa ZZ, a još kad bi nekom srećom i titulu uzeli. Ja sam siguran idući septembar igramo grupe u najmanju ruku konferencije. A ako ostane ovaj kadar, iako vjerujem u ZZ, ne mislim da smo konkurentni za titulu sa ovim igračima. Ps: obradujte me nekom insajderskom o stoperu i dobroj desetci :)
Ja mislim da pravilo ili bilo koja pravila u vido ovog moraju se klubovima najavit bar godinu unaprijed..

Ne 5 dana pred pocetak prvenstva

Mi imamo dobru ekipu i sigurno mozemo bit prvaci sa ovim kadrom u fer sudjenje, naravno sa klasicom 10 tkom koja moze igrat malo i obrane bi se prosetali ligo , medjutim netreba 14 igraca borca zaboravit koji bi prevagu pravio proti bilo koje ekipe

Dalije neko primjetio da MEHMEDOVIC juce nijo dobio ni 3 minute..

Inace dosad ZORAN nije nijednu izmjenu zakasnio ili pogresno uradio.Veoma logicne dobre poteze povlaci

U ovih 5 utakmica i pored puta i tezine svih utakmica oktobe cak i produzeci, ekipu nije premorio velki broj igraca je mjenjo i u pocetnim postavama i uzmjenama I STO JE NAJVAZNIJE NIJEDNU UTAKMICU IZMJENE PROMJENE NISU DEBALANSIRALE VEC SU IGRU DIGLE.. Cak i protiv Trnova kad je izmjene uradio stavili smo ruse u 16terac

Neznam dali neko iz osjeka cita ovdje da napise nesto o zeki kao treneru i da ga uporede sa jakirom

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 06 avg 2024, 08:54

budzak je napisao/la:
Pozz ekipa,
ako hoces da ulozis i imas para ne trebaju tebi nikakva pravila o strancima.
raja je ogorcena jer se pravila uvode sat prije pocetka prvenstva i svako pravilo ide na ruku jednojekipi,a ostali moraju traziti istrazivati i gledati sto je to dobro za njih ili lose.
ja sam za to da najbolji igraju pa makar svih 11 stranaca,ako moze tako klub funkcionisati ali ove izmjene pravila pred prvenstvo su dokaz sile jaceg,bahacenja i pisa.nja po ostalima
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 06 avg 2024, 09:49

Pitar6785 je napisao/la:
06 avg 2024, 05:09
budzak je napisao/la:
Pozz ekipa,

Znaci da zoran ima oci. Ja ga ne primjetim ni kad 60 dobije
NEMA NAZAD

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 avg 2024, 09:52

holyman je napisao/la:
06 avg 2024, 09:49
Pitar6785 je napisao/la:
06 avg 2024, 05:09
budzak je napisao/la:
Pozz ekipa,

Znaci da zoran ima oci. Ja ga ne primjetim ni kad 60 dobije
Poslije onakvog poluvremena u Trnavi, dobro nije papire dobio.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 06 avg 2024, 10:02

Ja ne vidim za njega nikakav prostor i priliku u našoj ekipi.Najbolje je i za nas i za Mehmedovića da se raziđemo što prije, da li kroz raskid ili neku posudbu.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 avg 2024, 10:02

E jbg Mehmedovic igra poluspica,spica a kod Zoke igrao zadnjeg veznog.Mislim da je ono dobar igrac itekako-
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 06 avg 2024, 10:18

Odlaskom Buljubašića tanki smo sa u21 igračima. Mehmedović koji je desetka ili krilo igrao na centralnom veznom silom prilika i vi bi dijete tjerali. Svaka čast.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 avg 2024, 10:22

MSOZ101 je napisao/la:
06 avg 2024, 10:18
Odlaskom Buljubašića tanki smo sa u21 igračima. Mehmedović koji je desetka ili krilo igrao na centralnom veznom silom prilika i vi bi dijete tjerali. Svaka čast.
Nije on dijete. A niti neko ko ce nam donijeti zaradu.
Tanki nismo s u21, imss 3 igraca iz akademije.
Tanki smo mi u kreativnom dijelu terena, na sredini.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 06 avg 2024, 10:23

MSOZ101 je napisao/la:
06 avg 2024, 10:18
Generalno je los bilo sta da igra,nikad se on nece uklopiti kod Zekica ili nekog modernog trenera koji forsira presing i trku,inace nismo tanki sa U21

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 06 avg 2024, 10:29

Prema propisu tri U-21 igrača moraju biti u zapisniku a jedan igrati. Mi ih imamo na raspolaganju trenutno barem 5 Mušija/Mehić, Čelik, Mujkić, Hamzić i Mehmedović. Kad se oporave Krdžalić i Kapetanović to su još dva. Tako da bih ja Eldara poslao u Slobodu na posudbu ove sezone nek' se šteli a zauzvrat dogovorio preostalih 6 bodova.

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 06 avg 2024, 10:35

Treba Mušiju u Igman poslat, oba golmana im imaju povrde...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 avg 2024, 10:38

Radije ga poslat u Slogu pa s njima bodove dogovarati :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 06 avg 2024, 10:38

Mi smo nesto mirbi ovu sezonu,vjerujem u Katermea da ima tu mrezu skauta i listu igraca dok je radio u Belgiji tj ubijedjen sam da ce sad nakon ovog pravila da iskopa nesto dok Vico nije ukinuo pravilo.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 06 avg 2024, 10:40

ajdohordas je napisao/la:
06 avg 2024, 00:16
BordoBBoja je napisao/la:
05 avg 2024, 23:53
SamoDaKazeem je napisao/la:
05 avg 2024, 22:57

Ma vala potanak igrač pa da je 100x pitar.
Ma dobar je za rotacije.
Ali ovo su njegove klasicne fore. Kad god je ozljedjen bio ili ispao iz prvih 11 nekakve je gluposti trabunjao
Kad je Mustafić šta trabunjao ?
Argumentuj nam... ja ne znam, a možda mi je promaklo ?
Sjecam se clanka pred istek ugovora, kao ima ponuda bruku (on kod nas nije bio standardni 11 tad) ali srce ga vuce i voli Sarajevo i ostao bi vrlo rado ako mu se ponudi ugovor. Necu sad traziti ali se dobro sjecam.
Evo sad ga nema ni na mapi (ok povrijedjen) ali cisto da ga ne zaboravimo ide najava titule vol 54.
Mislim generalno nrpotrebna rasprava oko njega. Ali da se javi po medijima kad padne u drugi plan, i ja sam primjetio.

Ps za ovog sto rece pitar sa dna kace? Po cemu pitar.. Ja ja pjevao je ono sati samo suti moj djecace plavi.. Zato valjda.. Svasta. Covjek prima ogromne pare kod nas kakav pitar kakvi bakraci.

thebain666
Kontakt:

Post Postao/la thebain666 » 06 avg 2024, 10:57

nokee je napisao/la:
06 avg 2024, 10:40

Ma dobar je za rotacije.
Ali ovo su njegove klasicne fore. Kad god je ozljedjen bio ili ispao iz prvih 11 nekakve je gluposti trabunjao
Sjecam se clanka pred istek ugovora, kao ima ponuda bruku (on kod nas nije bio standardni 11 tad) ali srce ga vuce i voli Sarajevo i ostao bi vrlo rado ako mu se ponudi ugovor. Necu sad traziti ali se dobro sjecam.
Evo sad ga nema ni na mapi (ok povrijedjen) ali cisto da ga ne zaboravimo ide najava titule vol 54.
Mislim generalno nrpotrebna rasprava oko njega. Ali da se javi po medijima kad padne u drugi plan, i ja sam primjetio.

Ps za ovog sto rece pitar sa dna kace? Po cemu pitar.. Ja ja pjevao je ono sati samo suti moj djecace plavi.. Zato valjda.. Svasta. Covjek prima ogromne pare kod nas kakav pitar kakvi bakraci.
Ma zavolio je klub i grad, nije neki kvalitet, nije ni los, ali bori se i izgara svaku utakmicu. Primao je i tatar ogromne pare pa je derao dres, hasic je isto primao dobar dio plate od nas pa jedini nije slavio pobjedu na derbiju i bahato se ponasao, tss je isto masne pare zaradjivao pa je ko mrtvac bio, nikakvih emocija, nista, a amidza mu je najbolji igrac FK Sarajevo ikad. Tako da treba postovati svakog igraca koji pokazuje emocije prema klubu.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 avg 2024, 11:21

nokee je napisao/la:

Ma dobar je za rotacije.

To su preglupe stvari da bi se momku nabijalo na nos, bar iz moje perspektive i mog stava. Ne znači da sam upravu...

Konkretno i zbog ove njegove izjave se pravi bauk. Momak nista nije lose rekao...
"Naš cilj je da se borimo za titulu i mislim da je vrijeme da se titula vrati na Koševo"

Ja ovdje ne vidim apsolutno nikakav problem. Kukamo jer su godinama iza za nas nastupali igrači sa pickhastim mentalitetom i pristupom a smeta nam ovakva izjava...
Ovako treba da razmislja svaki uposlenik kluba.

Mirza nije loš ni igrač. Ima sjajne fizičke predispozicije i odličan šut. Nije kapitalac nije neka drastična prevaga ali momak za ove lige i više nego solidan i dobar.
O njegovoj želji suvišno je i pričati.

Jedino sto mene nervira kod njega jeste sto ponekad pravi fakat bespotrebne faulove za žute kartone ali nadam se da ce ZZ i to srediti.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 06 avg 2024, 11:25

06 avg 2024, 11:21
nokee je napisao/la:

To su preglupe stvari da bi se momku nabijalo na nos, bar iz moje perspektive i mog stava. Ne znači da sam upravu...

Konkretno i zbog ove njegove izjave se pravi bauk. Momak nista nije lose rekao...
"Naš cilj je da se borimo za titulu i mislim da je vrijeme da se titula vrati na Koševo"

Ja ovdje ne vidim apsolutno nikakav problem. Kukamo jer su godinama iza za nas nastupali igrači sa pickhastim mentalitetom i pristupom a smeta nam ovakva izjava...
Ovako treba da razmislja svaki uposlenik kluba.

Mirza nije loš ni igrač. Ima sjajne fizičke predispozicije i odličan šut. Nije kapitalac nije neka drastična prevaga ali momak za ove lige i više nego solidan i dobar.
O njegovoj želji suvišno je i pričati.

Jedino sto mene nervira kod njega jeste sto ponekad pravi fakat bespotrebne faulove za žute kartone ali nadam se da ce ZZ i to srediti.
Mene više nervira njegov šut, gotovo svaka ide preko sjevera ili juga. Ima jak ali poprilično neprecizan udarac. Kad se sjetim samo one utakmice prošle sezone protiv Zrinjskog dole 2:0 kad su nas dobili, dva do tri puta imao je situaciju da doda ili napravi dobru šansu on šuta.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 06 avg 2024, 11:51

Znači imamo Čelika koji će igrat sve utakmice koje može, Hamzića koji nije igrao loše u nedjelju i dalje Mujkića kojeg još nismo vidjeli na terenu, Kapetanovića za kojeg je pitanje hoćemo li ga vidjeti do kraja polusezone, Krdžalić isto upitan kad će se upotpunosti oporaviti i golmane za koje je pitanje da li će braniti i u prvoj KUP utakmici. Ne bih baš rekao da smo pokriveni sa u21 igračima koji prvi tim mogu učiniti boljim što je i njihov cilj, a ne tek da budu tu.

thebain666
Kontakt:

Post Postao/la thebain666 » 06 avg 2024, 12:05

MSOZ101 je napisao/la:
06 avg 2024, 11:51
Znači imamo Čelika koji će igrat sve utakmice koje može, Hamzića koji nije igrao loše u nedjelju i dalje Mujkića kojeg još nismo vidjeli na terenu, Kapetanovića za kojeg je pitanje hoćemo li ga vidjeti do kraja polusezone, Krdžalić isto upitan kad će se upotpunosti oporaviti i golmane za koje je pitanje da li će braniti i u prvoj KUP utakmici. Ne bih baš rekao da smo pokriveni sa u21 igračima koji prvi tim mogu učiniti boljim što je i njihov cilj, a ne tek da budu tu.
Aha znaci pored bekova, stopera, golmana, krila, veznih i napadaca trebali bi i jedno 3 kvalitetnih u21 dovesti ?
Imaju ljudi koji vode racuna o tome nemojte se brinuti.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MokraKifla i 65 gostiju.