FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobar je Pablo da supljira ovim sto pojma nemaju..
- dubioza144
- Kontakt:
Jos kad i Mirčevski potpise pa ga gurnemo na krilo 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Za nasu ekipu dobra, rekao sam u ligi prosjecna, pa svima se prerano sudi, ali ne cudi me navikli smo na to.imekorisnicko je napisao/la: ↑06 avg 2024, 09:10Vukoja ima jako dobra primanja. Prerano mu se sudi,možda ih i opravdaPablo11 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 09:06Vukoja ima prosjecna primanja za nasu ligu.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑06 avg 2024, 08:06
Coric je i doveo Vukoju u Zelju. Karacic je htio vratiti i njega i Markovica u Siroki, no Zeljo im je ponudio dosta veca primanja
Fk Željezničar.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ne znam šta smatraš prosječnim za ligu,ali Bgm mislim da bi u pola lige bio najplaćeniji igračPablo11 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 09:50Za nasu ekipu dobra, rekao sam u ligi prosjecna, pa svima se prerano sudi, ali ne cudi me navikli smo na to.imekorisnicko je napisao/la: ↑06 avg 2024, 09:10Vukoja ima jako dobra primanja. Prerano mu se sudi,možda ih i opravda
Evo napravio sam i highlightse Đorića protiv Širokog, stavio sam i neke pokušaje ulaska u duel ili klizeće koji nisu uspjeli čisto da imamo jasniju sliku, da ne bude samo dobri potezi. Šta kažete na njegov debi nakon pregleda ovih highlightsa?
-
- Kontakt:
..
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 06 avg 2024, 10:27, ukupno mijenjano 1 put.
Djoric je najveca ubleha poslije Elsnera ubljedljivo..
-
- Kontakt:
Ma Djoric je prosjecan zadnji vezni. Nesto poput Hajdarevica i Karica. Odradice on svoj dio posla, ali od njega i ne treba ocekivati nesto puno. Ako ima motoriku i ako je fizicki spreman onda je to dovoljno od njega. U ovoj ligi moras imati takve igrace.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Mislim na to da bi ga 7/8 ekipa iz nase lige moglo platiti.imekorisnicko je napisao/la: ↑06 avg 2024, 10:04Ne znam šta smatraš prosječnim za ligu,ali Bgm mislim da bi u pola lige bio najplaćeniji igračPablo11 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 09:50Za nasu ekipu dobra, rekao sam u ligi prosjecna, pa svima se prerano sudi, ali ne cudi me navikli smo na to.imekorisnicko je napisao/la: ↑06 avg 2024, 09:10
Vukoja ima jako dobra primanja. Prerano mu se sudi,možda ih i opravda
Fk Željezničar.
- mamonelafo
- Kontakt:
Obzirom na cjelokupnu sitaciju u i oko kluba, definiitivno nema smisla komentarisati dešavanja, pa bilo to i anonimno.
Sretno svima, što na forumu što u javi, na stadionu. Ovo će biti još jedna teška i mučna sezona, nastavak agonije. Kome je ovo okej, neka uživa u svemu, kome nije, žao mi je suosjećam se.
Besmisleno je uputiti i poziivnu i negativnu kritiku na ova dešavanja, obzirom da ništa ne pije vode, obzirom da niko ništa ne čita i stalno se gađamo nekim nebitnim stvarima.
Ne znam, evo, još sam razočaran zbog svega.
Sretno svima, što na forumu što u javi, na stadionu. Ovo će biti još jedna teška i mučna sezona, nastavak agonije. Kome je ovo okej, neka uživa u svemu, kome nije, žao mi je suosjećam se.
Besmisleno je uputiti i poziivnu i negativnu kritiku na ova dešavanja, obzirom da ništa ne pije vode, obzirom da niko ništa ne čita i stalno se gađamo nekim nebitnim stvarima.
Ne znam, evo, još sam razočaran zbog svega.
Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 09 avg 2024, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
- Kontakt:
Dado bi igrao za manja primanja od Vukoje. Razlika u karijerama drasticna, Vukoja je odigrao jednu dobru sezonu u zivotu.Pablo11 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 02:25Pa ljudi su ovdje pisali da je dado trazio preko 10k.zeljovolimte je napisao/la: ↑05 avg 2024, 23:24Vukoja ima platu koliku bi imali Sadikovic i Osmankovic zajedno. Za tim mi "placemo".
Zbog neselektivnog nabacanja igraca. Izuzev ljetnog i zimskog prelaznog sa Edisom ostalo da Bog sacuva.
Pazite koga su Basic, Akrapovic, sad Coric doveli. 365 dana..
Turanjanin, Ovcina, Alyson, Mulalic (cisto da se Muftic istjera), Dubackic, Boljevic, Selimovic, Biber, Cosic, Pavic, Bismark, Cavnic, Radovac, Hiros, Dujmovic, Adonis Bilal, Zubanovic, Mijic, Karic, Radinovic, Rustemovic, AlJaber, Zubanovic, Mahmic, Cvetanovski, Abdulahovic, Karamarko, Karjasevic, Odinaka, Markovic, Djoric, Vukoja...
Halo 365 dana igraju se menadzera, i kaze placem za Amarom. Samo vi podrzavajte. Top je kako trrba biti
-
- Kontakt:
Najjaca uprava na svijetu prodali igraca za procenat navodno, samo nema imena tog drugog kluba 

Sta mislite da li bi se bolje uklopio i bio bolje pojacanje da smo doveli Mehanovica umjesto Vukoje ?
- dubioza144
- Kontakt:
I u slucaju da mircevski potpise sta smo dobili opet nemas krila koje svi ovdje prozeljkujemo ocekivamo i kakvo bi zeljeli gledat, opet trpamo u ekipu 30 veznjaka koje cemo gurat na krila, dobro je to Rahimic odradio sa 40 igraca na platnom spisku sveo je na 37 od toga su pola veznjaci
il spremamo neku novu formaciju

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
- Kontakt:
Mircevski je gubitak para i vremena
prema Krpicu se ruzno ophodimo, on je legenda Zelje
prema Krpicu se ruzno ophodimo, on je legenda Zelje
Legenda je igrač koji će se spominjati za 20, 50 ili 100 godina. Jedini poslijeratni igrač koji će se zauvijek spominjati je Hadis Zubanović i to je jedina poslijeratna legenda. Ne zato jer bio najbolji, pa čak ni u toj utakmici nije bio među najboljima, ali jednim golom koji je sve promijenio je sebi obezbijedio besmrtnost.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pozdrav od 50-to godišnjeg navijača koji pamti mnogo bolje dana našeg Željezničara. U prvom postu neću ništa ni krutikovati ni hvaliti da ne nebi odmah botom proglasili. Sačekaću drugo kolo i onda napisati neko moje viđenje. Za prvo kolo mi je najviše žao pune Grbavice i osjećaja posranosti nakon utakmice. Lijep pozdrav svima
- imekorisnicko
- Kontakt:
Mozda bi prosirio taj spisak ali nevazno,Krpic svakako ne zasluzuje epitet legende. Svejedno,odigrao je mnogo dobrih utakmica dao jako puno bitnih golova. Godine cine svoje,a on nije kriv sto nam je i dalje prva opcija u napadu. Definitivno ne zasluzuje one zvizdukeVirtu4l je napisao/la: ↑06 avg 2024, 12:57Legenda je igrač koji će se spominjati za 20, 50 ili 100 godina. Jedini poslijeratni igrač koji će se zauvijek spominjati je Hadis Zubanović i to je jedina poslijeratna legenda. Ne zato jer bio najbolji, pa čak ni u toj utakmici nije bio među najboljima, ali jednim golom koji je sve promijenio je sebi obezbijedio besmrtnost.
Po statistici dosta dobro igra na krilu, ima i brzinu, samo nek potpise.dubioza144 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 12:24I u slucaju da mircevski potpise sta smo dobili opet nemas krila koje svi ovdje prozeljkujemo ocekivamo i kakvo bi zeljeli gledat, opet trpamo u ekipu 30 veznjaka koje cemo gurat na krila, dobro je to Rahimic odradio sa 40 igraca na platnom spisku sveo je na 37 od toga su pola veznjaciil spremamo neku novu formaciju
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.