ako neko želi da gleda..
Novak Đoković
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- anonymousHD
- Kontakt:
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- drinin vuk
- Kontakt:
Re: Novak Đoković
Pa sigurno je da neće biti lako.Pitanje je koliko Fiš može izdržati na vrhunskom nivou protiv Novaka,kako će na obojicu uticati ovi prekidi sa kišom,sparina....SačekajmoVolimLiverpool je napisao/la:Mogao bi to biti nezgodan meč za Noleta...
"Indija,Pakistan..."
- drinin vuk
- Kontakt:
- anonymousHD
- Kontakt:
NOLE out of control. Pa čoveka niko ne može da zaustavi!! Čestitke majstore!!

Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 01 apr 2011, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da je ovo večera bilo sa nekih 15 % snagedrinin vuk je napisao/la:&'о ја, " ' узе,у $ " - $ - " % ',% " $ " 6+ остају ".![]()
![]()
![]()
"Indija,Pakistan..."
jos jedna ekspesna pobjeda u nevjerovatnoj formi 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- zvornicki klan
- Kontakt:
" је / овај &.
$ ' ' " сет,? " " $ тога % " " & / ",& ' " $ је " '. $ " ? " у "," " % / не ' узет " $ 4 '.
$ ' ' " сет,? " " $ тога % " " & / ",& ' " $ је " '. $ " ? " у "," " % / не ' узет " $ 4 '.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- drinin vuk
- Kontakt:
& ја $ - " & $ 6+ " ' " ?. ? $ је ? у ? $ у ' са " " '. " & ? $ - " сет " $ (" је ? " управо у $ ? ове $ се " ? 0-1 у ") ' " " $ $ - " 2-0 за &. СРЕТНО '!Đoković zadovoljan nakon plasmana u finale, kaže da su pre kiše uslovi za igru bili čudni. U nekim poenima imao sreće, svejedno mu je protiv koga igra u finalu.
Đoković vrlo rado dolazi u Majami.
"Ovo je nezvanično peti Gren slem, svi igrači su tu, oni najbolji ne žele da propuste ovo takmičenje. Osim Indijan Velsa, ovde sam ima najviše uspeha, obožavam i gra i turnir, zaista je atmosfera posebna", rekao je naš teniser.
Prokomentarisao je pobedu protiv Mardija Fiša.
"Duvao je vetar na početku, pre prekida, i bilo je jako vlažno. Nekako sam se loše kretao, nisam ušao u ritam. Imao sam sreće da pre prekida Fiš nije stekao osetnu prednost", priznaje Novak.
Posle je igrao bolje.
"Nisam dobro odigrao poslednji gem u prvom setu, na 5:3, Fiš je imao šansu, dve brejk lopte, ipak izvukao sam se", podseća Đoković.
Servirao je dobro u odlučujućim poenima, to je Amerikancu oduzelo nadu u pobedu.
Igraće protiv Nadala koji je počistio Federera, ali je Nole poručio da mu je svejedno.
"Bilo ko da pobedi, nisam favorit u finalu. U svakom slučaju učiniću sve da osvojim titulu. Bilo bi sjajno posle Indijen Velsa trijumfovati i u Majamiju", završio je fantastični Srbin.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- anonymousHD
- Kontakt:
NOLEEEEEEEEEEEEEEEEEE! 

Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 03 apr 2011, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
Svaka cast.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Citiram te nakon Rolland Garrosa, je l' mozesoba 39 je napisao/la:Samo da se Rafi ne ogadi tenis.Dobar je dečko
Ali, stvarno, Novak je bio odlican veceras, respect za ovo sto radi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
I Vimbldona i US opena i i i...Nail for Real je napisao/la:Citiram te nakon Rolland Garrosa, je l' mozesoba 39 je napisao/la:Samo da se Rafi ne ogadi tenis.Dobar je dečko?
Ali, stvarno, Novak je bio odlican veceras, respect za ovo sto radi.
"Indija,Pakistan..."
- el-fighter
- Kontakt:
Čestitke Đokoviću na ovome što radi u okvirima svjetskog tenisa. Momak pokazuje da je svjetska klasa, a ovo igranje sa Nadalom je izgledalo toliko lako da je to nevjerovatno.
Samo nastavi tako.
Samo nastavi tako.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Brvo Nole je*o si mu nanu naninu..............
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.