ako neko želi da gleda..

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pa sigurno je da neće biti lako.Pitanje je koliko Fiš može izdržati na vrhunskom nivou protiv Novaka,kako će na obojicu uticati ovi prekidi sa kišom,sparina....SačekajmoVolimLiverpool je napisao/la:Mogao bi to biti nezgodan meč za Noleta...
Mislim da je ovo večera bilo sa nekih 15 % snagedrinin vuk je napisao/la:&'о ја, " ' узе,у $ " - $ - " % ',% " $ " 6+ остају ".![]()
![]()
![]()
& ја $ - " & $ 6+ " ' " ?. ? $ је ? у ? $ у ' са " " '. " & ? $ - " сет " $ (" је ? " управо у $ ? ове $ се " ? 0-1 у ") ' " " $ $ - " 2-0 за &. СРЕТНО '!Đoković zadovoljan nakon plasmana u finale, kaže da su pre kiše uslovi za igru bili čudni. U nekim poenima imao sreće, svejedno mu je protiv koga igra u finalu.
Đoković vrlo rado dolazi u Majami.
"Ovo je nezvanično peti Gren slem, svi igrači su tu, oni najbolji ne žele da propuste ovo takmičenje. Osim Indijan Velsa, ovde sam ima najviše uspeha, obožavam i gra i turnir, zaista je atmosfera posebna", rekao je naš teniser.
Prokomentarisao je pobedu protiv Mardija Fiša.
"Duvao je vetar na početku, pre prekida, i bilo je jako vlažno. Nekako sam se loše kretao, nisam ušao u ritam. Imao sam sreće da pre prekida Fiš nije stekao osetnu prednost", priznaje Novak.
Posle je igrao bolje.
"Nisam dobro odigrao poslednji gem u prvom setu, na 5:3, Fiš je imao šansu, dve brejk lopte, ipak izvukao sam se", podseća Đoković.
Servirao je dobro u odlučujućim poenima, to je Amerikancu oduzelo nadu u pobedu.
Igraće protiv Nadala koji je počistio Federera, ali je Nole poručio da mu je svejedno.
"Bilo ko da pobedi, nisam favorit u finalu. U svakom slučaju učiniću sve da osvojim titulu. Bilo bi sjajno posle Indijen Velsa trijumfovati i u Majamiju", završio je fantastični Srbin.
Citiram te nakon Rolland Garrosa, je l' mozesoba 39 je napisao/la:Samo da se Rafi ne ogadi tenis.Dobar je dečko
I Vimbldona i US opena i i i...Nail for Real je napisao/la:Citiram te nakon Rolland Garrosa, je l' mozesoba 39 je napisao/la:Samo da se Rafi ne ogadi tenis.Dobar je dečko?
Ali, stvarno, Novak je bio odlican veceras, respect za ovo sto radi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.