FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne mogu se ugovori s juniorima potpisivati na 2 godine i očekivati nekakav razvoj kluba.
U suštini ako im dajemo šansu da igraju za seniorski tim treba skresati platu duplo i potpisati umjesto na 2 godine na 4 godine, ko hoće ko neće. Onda neka im menadžeri traže drugi klub za seniorsko dokazivanje. Prvo od toga početi. Neka idu odmah u Sarajevo iz juniora sretno im bilo.
U suštini ako im dajemo šansu da igraju za seniorski tim treba skresati platu duplo i potpisati umjesto na 2 godine na 4 godine, ko hoće ko neće. Onda neka im menadžeri traže drugi klub za seniorsko dokazivanje. Prvo od toga početi. Neka idu odmah u Sarajevo iz juniora sretno im bilo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
To je tacno. Ali je bolje i ove 2 godine nego 1 godina. Kad su na 2 godine, kad zavrsi sezona, vidis da li zeli novi ugovor da potpise. Ako ne zeli, klupiras ga do kraja sezone pa nek vidi hoce li ga uzeti ijedan tim bez utakmice u cijeloj sezoni.sviunapad1010 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 23:02Ne mogu se ugovori s juniorima potpisivati na 2 godine i očekivati nekakav razvoj kluba.
Kad dobiju jednogodisnji ugovor, taman steknu iskustvo i dobiju utakmica u nogama i ispale se.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Realno zaboli me ona stvar sto sad neko od naših bivših juniora i igrača igra bilo gdje drugo,ako je kod nas dobio priliku i onda otišao besplatno ili za kikiriki. Navijam za Slobodu ne navijam za Beganovice, Mehmedovice, Prsese itd.DamirT je napisao/la: ↑05 avg 2024, 23:11To je tacno. Ali je bolje i ove 2 godine nego 1 godina. Kad su na 2 godine, kad zavrsi sezona, vidis da li zeli novi ugovor da potpise. Ako ne zeli, klupiras ga do kraja sezone pa nek vidi hoce li ga uzeti ijedan tim bez utakmice u cijeloj sezoni.sviunapad1010 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 23:02Ne mogu se ugovori s juniorima potpisivati na 2 godine i očekivati nekakav razvoj kluba.
Kad dobiju jednogodisnji ugovor, taman steknu iskustvo i dobiju utakmica u nogama i ispale se.
Odmah u prelazu iz juniora samo dugogodišnji ugovor pa hoće neće. Sretno im samo pokažeš neka od njih neko drugi pravi igrača i čeka hoće li proigrati ili neće.
Treba zaštiti klub zaboli me k za igrače i posebno menadžere.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
U sportu i fudbalu ti je kao i u poslovnom svijetu.sviunapad1010 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 23:17Realno zaboli me ona stvar sto sad neko od naših bivših juniora i igrača igra bilo gdje drugo,ako je kod nas dobio priliku i onda otišao besplatno ili za kikiriki. Navijam za Slobodu ne navijam za Beganovice, Mehmedovice, Prsese itd.DamirT je napisao/la: ↑05 avg 2024, 23:11To je tacno. Ali je bolje i ove 2 godine nego 1 godina. Kad su na 2 godine, kad zavrsi sezona, vidis da li zeli novi ugovor da potpise. Ako ne zeli, klupiras ga do kraja sezone pa nek vidi hoce li ga uzeti ijedan tim bez utakmice u cijeloj sezoni.sviunapad1010 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 23:02Ne mogu se ugovori s juniorima potpisivati na 2 godine i očekivati nekakav razvoj kluba.
Odmah u prelazu iz juniora samo dugogodišnji ugovor pa hoće neće. Sretno im samo pokažeš neka od njih neko drugi pravi igrača i čeka hoće li proigrati ili neće.
Treba zaštiti klub zaboli me k za igrače i posebno menadžere.
Da bi ti zadrzao igraca, bio to junior il bilo koji drugi igrac, moras mu nesto ponudit. Nemas ti vise igraca koji ce bit toliko lojalan klubu i svoje odluke donositi cisto srcem i iz ljubavi.
Od ljubavi se ne zivi.
Moras nesto igracu ponudit da on potpise na 3-4 godine ugovor. Takve stvari nemaju vise uopste veze sa menadzerima.
Isto da poslodavac od tebe trazi da potpises ugovor na 5 godina, a nista ti ne nudi i ne garantuje.
Jos puno stavri se treba kod nas uredit, da mi takve uslove igracima postavljamo.
Za mene su veliki iskorak i ovi ugovori koji se potpisu na 2 godine, za pocetak.
Sto damir kaze, prvu godinu imas priliku da vidis o kakvom se igracu radi, pa onda ako vrijedi, ponudit produzenje ugovora, da i klub ima kakve koristi od igraca. A ako nece produzit, bujurm na tribine godinu, pa vidi sta ti se isplati.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Ako izbori opstanak bice sigurno najpozitivnije iznenadjenje u PL BiH jer velika vecina Slobodu vidi kao direktni kandidat za ispadanje.Vanja8 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:36Vidi drug i prije nego ste otisli u Federalku, Sarajevo je uvijek tesko izlazilo na kraj sa Slobodom i pogledao sam more tekmi izmedju nasa dva kluba kako ovdje u Sarajevu tako i u Tuzli i mogu vam prenijeti samo jednu stvar sa sinocnje tekme...antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:23Ma ovo je kod nas standardna atmosfera na temi.Vanja8 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 21:44
Ljudi moji, nemate potrebe da bilo sta kazete ekipi, imate unutra par mladih igraca koje cete dobrano prodati...
Momci su se borili kao lavovi, ostalo mi je u sjecanju, da je onaj mali Hadzibeganovic nakon izmjene jedva izasao sa terena a samo minut prije sprintao kao lud za Kyeremahom...
Sinoc je Sloboda izgubila iskljucivo zbog motorike, na sve ostalo nemate sta momcima prigovoriti...
Kad zavrsite pojacanja i dok malo Maksimovic nabije fizike, ja vam kazem da uopste necete doci u polozaj da se borite za opstanak...
Vi ste sinoc hrabrije igrali nego Spartak iz Trnave na Kosevu...
Nemate potrebe za ovakvom komunikacijom...
Puno srece vam zelim i samo malo vise strpljenja...![]()
Meni je ova ekipa draza, nego da igraju neki navikani igraci, koji samo uzmu pare a nista ne ponude.
Trener je tu tek 7 dana, skoro nikakvog znacajnog uvida u ekipu nema.
Znajuci Naliceve treninge i metode, mislim da su i fizicki totalno nespremni.
Vi sa jakim pripremnm utakimicama, 4 evropske utakmice, a nama prva takmicarska i opet pored svega toga, fino smo se nosili nekih 60 minuta s vama. Da smo imali srece, definitivno jesmo.
Al eto da bi postigao rezultat, milion nekih okolnosti ti se mora poklopit, medju njima i srece da imas.
Vama puno srece do kraja sezone.
Drazi ste mi vi kao prvaci, nekog Zrinjski il Borac.
Odavno potentniju Slobodu nisam gledao...Kad kazem potentniju, mislim iskljucivo na njihovu zelju , htijenje, borbu...OCIGLEDNO pripreme su uzasno odradjene, ali energija sinoc od strane igraca je nesto sto je mene pozitivno iznenadilo...
Marko Maksimovic ce od ove ekipe napraviti odlican tim...
On sinoc pored aut linije kao da ga gledam u nasem dresu tamo negdje 2009, sav kipti, daje podrsku, usao bi na teren...
Evo , citiraj ovaj post na kraju, Sloboda ce biti jedno od najpozitivnijih iznenadjenja u PL BiH

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja ti brat moj kazem najiskrenije,po onom vidjenom na terenuBeduin je napisao/la: ↑05 avg 2024, 23:32Ako izbori opstanak bice sigurno najpozitivnije iznenadjenje u PL BiH jer velika vecina Slobodu vidi kao direktni kandidat za ispadanje.Vanja8 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:36Vidi drug i prije nego ste otisli u Federalku, Sarajevo je uvijek tesko izlazilo na kraj sa Slobodom i pogledao sam more tekmi izmedju nasa dva kluba kako ovdje u Sarajevu tako i u Tuzli i mogu vam prenijeti samo jednu stvar sa sinocnje tekme...antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:23
Ma ovo je kod nas standardna atmosfera na temi.
Meni je ova ekipa draza, nego da igraju neki navikani igraci, koji samo uzmu pare a nista ne ponude.
Trener je tu tek 7 dana, skoro nikakvog znacajnog uvida u ekipu nema.
Znajuci Naliceve treninge i metode, mislim da su i fizicki totalno nespremni.
Vi sa jakim pripremnm utakimicama, 4 evropske utakmice, a nama prva takmicarska i opet pored svega toga, fino smo se nosili nekih 60 minuta s vama. Da smo imali srece, definitivno jesmo.
Al eto da bi postigao rezultat, milion nekih okolnosti ti se mora poklopit, medju njima i srece da imas.
Vama puno srece do kraja sezone.
Drazi ste mi vi kao prvaci, nekog Zrinjski il Borac.
Odavno potentniju Slobodu nisam gledao...Kad kazem potentniju, mislim iskljucivo na njihovu zelju , htijenje, borbu...OCIGLEDNO pripreme su uzasno odradjene, ali energija sinoc od strane igraca je nesto sto je mene pozitivno iznenadilo...
Marko Maksimovic ce od ove ekipe napraviti odlican tim...
On sinoc pored aut linije kao da ga gledam u nasem dresu tamo negdje 2009, sav kipti, daje podrsku, usao bi na teren...
Evo , citiraj ovaj post na kraju, Sloboda ce biti jedno od najpozitivnijih iznenadjenja u PL BiH![]()
Mislim da o nekoj borbi za opstanak i ne trebate razmisljati...Ono jest problem ta 4 sto ispadaju , ali sam uvjeren da ce ovo Maksimovic dovesti na jedan visok level...
Vidi, Sarajevo pod Zekicem igra koncepciju brzog protoka lopte, naravno da ti za to treba fizicki maksimalno nasponovana ekipa i to za sada imamo...
Jednostavno. Sloboda to nije mogla ispratiti, ali se na njima vidi i energija i zalaganje i borbenost...Podici fizicku spremu uz ove karakteristike garantuje jednu jako nezgodnu ekipu...
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Kolo u subotu 10. augusta otvaraju Sloboda i Posušje, a ovaj meč se igra na Tušnju sa početkom u 18:45.
SLOBODA ILI NIŠTA
Je li neko pojacanje registrovano?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odes do stadiona i pitas

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- RollingPaper
- Kontakt:
Jel ovaj mali sto je stigo bolji od svih nasih juniora u omladinskom pogonu?
Ako nije koji ce nam qrac. Ako jest, dobrodoso mali.
Ako nije koji ce nam qrac. Ako jest, dobrodoso mali.
- Beduin
- Kontakt:
Opasne igrice oko dovodjenja igraca se igraju, 2 ili vise struja po tom pitanju vec se handre preko kluba i pitanje je ko ce koga otpuhati.
A znamo koga sad Uprava forsira, starog naseg dobrog.....
Bas nedostaje drug Simon da ga malo propitujemo oko ovih mojih insajderskih prica, umjesto da idem na stadion svaki put.
Bas nedostaje drug Simon da ga malo propitujemo oko ovih mojih insajderskih prica, umjesto da idem na stadion svaki put.
075 ❤
075 ❤
Je li se ti igraci mogu nazvati makar pojacanjima? 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Radi li sluzba za odnose s navijacima na stadionu i vikendom? Imam druga iz Gracanice, ne stigne radnim danima doci pa bi on vikendom dolazio da postavlja pitanja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
U tom slucaju jedini nacin da se infirmise,jeste da se zakaze mec na tik toku sa acom i da se tu informise.
- Beduin
- Kontakt:
Gonite se obojicaBosanac1997 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 19:37U tom slucaju jedini nacin da se infirmise,jeste da se zakaze mec na tik toku sa acom i da se tu informise.
075 ❤
075 ❤
Utrpa Husara svojih igraca opet dosta
A inace jel cemu Delimedjac?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
I previše 5-6 sigurno, komplet agencija

@antisisoja zadnji info je bio da su nas Haskić i Pršeš odbili, ukoliko ne nađe nešto bolje ima šanse.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Posto ste odgonetnuli, mogu i zavrsiti sad ovaj gore moj boldirani niz:Beduin je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:36Opasne igrice oko dovodjenja igraca se igraju, 2 ili vise struja po tom pitanju vec se handre preko kluba i pitanje je ko ce koga otpuhati.
..... starog naseg dobrog HUSARU
Sad opet procitajte sta sam gore napisao i svakom upucenijem i pametnijem ce biti jasno.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.