Imam info da Jukic čeka Poljsku, a taj iz Sjeverne Makedonije da sutra potpisuje.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Ima on vec rezervni
memberlist.php?mode=viewprofile&u=52928
Pročepit će negdje.
- dubioza144
- Kontakt:
Jel Jukic trenirao sa Zrinjskim do raskida ugovora
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Nisu ga vodili na pripreme
- MocMahale444
E sad takav kilav i traljav treba uzimati pare od Zelje.
Aferim
Aferim

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- dubioza144
- Kontakt:
I sad mi kao cekamo igraca koji ceka neki transfer u poljsku pa ako mu to logicno propadne on bi da dodje u Želju da uzima 6 7 hiljada bez treninga bez priprema 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
znaci nervirate se sto se sa nama u jednom trenutku povezivao igrac koji nam ocito uopste ne dolazi?
Ima li gdje sastav za utakmicu, stadion ladno ispunjen vise od pola
- MocMahale444
Nije to igrac vec pitar, pitari nisu ljudi vec šejtanluk.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Juniori pretezno, Zuban i Lausevic uz njih.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
-
Daj ugovor malom Lausevicu i daj ga u napad !!! ima momak sve.Volju,brzinu,visinu..Guraj dijete jbo je
Solidno djeca odigrala zubanovic nemoze i fali mu utakmica nije za prvog tima jos mali ogi laus mora dobit šansu za prvi tim vidi se po kretanju igrača i pristupu igri svaka cast dečko
...jos nesto ode Drina u Poljsku 2 ligu Samir mu ker jucer zavrsio xamo sto jos niko ne pise
...jos nesto ode Drina u Poljsku 2 ligu Samir mu ker jucer zavrsio xamo sto jos niko ne pise
-
Bacary je napisao/la: ↑06 avg 2024, 21:46Solidno djeca odigrala zubanovic nemoze i fali mu utakmica nije za prvog tima jos mali ogi laus mora dobit šansu za prvi tim vidi se po kretanju igrača i pristupu igri svaka cast dečko
Jeli moguce da nije potpisao ugovor jos ?
DAJ UGOVOR I DAJ GA U NAPAD !!!
Mali Macic nije mogao potpisat zbog papira navodno… sad je u Stupcanici dok se rijesi sve… al boga pitaj dal ce se vratitRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 avg 2024, 21:23
I opet Zuban kao klasicni napadac
Inace, Lausevic je takodjer napadac ali ga guraju na krilo, tako je barem bilo do sada, ne znam zasto. Ovu tekmu nisam gledao doduse. Al po sastavu se cini da je opet mesto slicno uradjeno.
Znal ko gdje je nestao Macic ?
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
-
- Kontakt:
Ima i sut, to sam primjetio. Dosao iz Teleoptika koji je Partizanova skola, zabio bas puno golova u mladjim kategorijama. Ne moze biti gori od Zubana kako god okrenes. Ne znam kako to ne vide, al fakat.frenky1991 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 21:25Daj ugovor malom Lausevicu i daj ga u napad !!! ima momak sve.Volju,brzinu,visinu..Guraj dijete jbo je
Kakvih papira, sad EU papiri nisu stranci, mozda zbog fonda za solidarnost i profi ugovora, mnogo je manja cifra ako je druga liga u pitanju u odnosu na prvu. Valjda je ta finta. On i Lausevic su se jedini isticali medju tim igracima na probi. Lausevic je klasicni napadac, krupan, jak, a Macic moze svasta igrati od krila do veznjaka i napadaca. Steta je to fuliti, dijete od 17-18 igra protiv ljudi i bude sasvim solidan. Takvi se i trebaju gurati da igraju, **** vise penzionere i rekreativce ala Zuban. On ima 24 godine, nije on napadac ekipe koja se bori za nesto u ovoj ligi. To samo slijepac ne vidi. Amin da griješim i da ovaj prekuca, al nista od toga. Ocam on ne zna gdje treba da trci na terenu, a kamoli nesto drugo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Makedonac broj 2.iskreno me raduje.
Zabijao je u ligama jačim od naše, zabijao je u ligama sličnih kvaliteta kao naša.
Ali da dovedemo tri Riada Bajića, koja je svrha kad zaigrat neće do 8-9 kola..pa dok se adaptiraju, dok ufate formu.
Gdje ćemo mi na tabeli biti tada?
Baš baš neozbiljno smo ušli i u ovu sezonu, i iskreno ne očekujem nešto bolje od prošlogodišnjeg plasmana.
Zabijao je u ligama jačim od naše, zabijao je u ligama sličnih kvaliteta kao naša.
Ali da dovedemo tri Riada Bajića, koja je svrha kad zaigrat neće do 8-9 kola..pa dok se adaptiraju, dok ufate formu.
Gdje ćemo mi na tabeli biti tada?
Baš baš neozbiljno smo ušli i u ovu sezonu, i iskreno ne očekujem nešto bolje od prošlogodišnjeg plasmana.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Boli mu tatu briga, radi milionske transfere na kromolju.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 28 gostiju.