skyisthelimit je napisao/la:harishp je napisao/la:Kako stvari stoje,vjerovatno da cemo se oprostiti od minimalno jos dvije kvalifikacije.
Jel UEFA citaj Evropa kobajagi dodje da ''pomogne'' halali Mujo materi.
Bit ce neko u klin a neko u plocu.
Najsmjesniji su mi bili oni kad su pisali da ce nam iz RS na neki nacin pomoci sa ovom suspenzijom.I da nam je suspenzija spas.
O jes hau no

nije sve tako crno, ako bi se formirao novi savez na celu sa dancem/slovencem onda se mozemo necemo nadati., ja vjerujem u ovo sto ss.ba pise, tj. da ce do 5 aprila se formirati prinudna uprava
Prinudna uprava ce samo da sprovodi ono sto iz IO izglasaju.
Prvo da bi se shvatio sistem tog glasanja i inace cjelu lepezu kompletnog saveza kako funkcionira.treba prvo da se procita o tome.@admin je jednom postavio cijeli taj sistem.
Da se desi i da kompletno zamijene ljude.Iz RS ce 100% svi da glasaju kao i neki dan.U zapadnoj Hercegovini znaci i Sirokom od 7-77 svi isto misle kao i Bevanda.
Plus kad se uzme da ove nase bivse zvijezde se ponasaju ko' djeca kad im otmes klikere.
Znak je da ovo nece na dobro izaci.
Da ne govorim da ce nam ova generacija fudbalera otici do dzavola,a mladi narastaj zaigrati radije i za Djibuti nego da svoju mladost zapecate zaebavanjem sa ovakvim stakorima.
Ovo sto su izglasali iz RS i skutorije nije uopste slucajno i naivno.Tako da je sve crno ,da crnje ne moze biti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu