Virtu4l je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:59
Vanja8 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:48
Virto, halo, meni nasao, de ba...
Covjece Boziji guslas istu pricu 10 godina i kontas neko te smatra ozbiljnim...
Ja kad bih verglao 10 godina kako je Zelji dosla zadnja minuta ne bih imao obraza i jedan post vise napisati ovdje...
Znam da istina ponekad boli, ali bolja je od svake laži, pa i ona najgora.
Ja kad kažem da je FK Sarajevo gubitaš sa preko 33 miliona maraka minusa i sa preko 20 miliona maraka kratkoročnih i dugoročnih obaveza, to je još jedna brutalna istina, nisam je ja izmislio. Tako piše u dokumentu koji je potpisala Ajla Alimanović, ona koju su navodno otjerali i zbog koje su se bojkotovale utakmice.
A kad ja sve to najavim, onda ide trolanje i tako te fore i fazoni,
Virtu4l je napisao/la: ↑25 okt 2023, 23:15
Jao kad izađe finansijski izvještaj za 2023. godinu, e to će tek biti šou samoodrživog kluba. Naravno, ako nešto ne budu petljali i frizirali podatke.
Ide Ismir lagano preko 25 miliona maraka.
Ne mogu ga spasiti ni grupe lige šampiona.
Virtu4l je napisao/la: ↑12 mar 2024, 14:09
Bliži nam se mjesec finansijskih izvještaja.
Rutinski posao za sve klubove i sportske kolektive u državi, uporediš prihode i rashode, razlika ti kaže jesi li poslovao pozitivno ili si otišao u minus, i to je to, kao što rekoh - rutinski, za sve osim za jedan klub. Govorim o klubu čiji je finansijski izvještaj prošle godine
misteriozno nestao sa zvaničnog sajta, pa se nakon pritiska javnosti isto tako
slučajno ponovo pojavio.
Ovaj naredni najradije ne bi objavili ali eto ima tamo neka zakonska obaveza da se to uradi, pa je sad frka golema. Šta prikazati, šta ne prikazati, kako provući pozajmice, sumnjive transfere, kako obračunati plate i kako ih prikazati, samo su neke od dilema administracije i računovodstva tog kluba, a vremena je sve manje.
#jedvačekanje
Tvoje zelje i realnost su dva dijametralno razlicita stajalista...
10 godina istu stvar pises, nekad bih sam sebe zapitao, jesam li opterecn, jesam li zavidan ili je to samo moja zelja da se to desi...
Bio je Tan, lupao si isto ovo sto lupas i danas, bio je Nam, takodjer, Sad je i Ismir i opet to be continuted...
Kako vrijeme prolazi tvoji postovi su sve sumorniji i sumorniji, iskreno nekad nije ni prijatno citati, jer znamo kako sve tesko podnosis...
Nekako me podsjecas na Japance, oni su toliko optereceni tacnoscu i o njoj stalno pricaju,to ide dotle. da ljudi kad zakasne nedje strmeknu se sa nekog mosta...