Dobro mi ikako prezivljavamo.Virtu4l je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:39Nekome je to trolanje, a nekome je brutalna istina, zavisi sa koje strane posmatraš.
Recimo tebi je trolanje kad ja pola godine najavljujem katastrofalan finansijski izvještaj, a onda on bude i gori nego sam najavljivao. Meni to nije trolanje nego brutalna istina od koje ne znate da se branite pa onda dolazimo do provociranja, vrijeđanja, pokušaja lošeg humora, itd, itd.
Da ne nabrajam dalje.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Meni je nerealno kol'ko je računovođa SS foruma upućen u naš finansijski izvještaj i koliko pokušava da ga predstavi kao "brutalnu istinu" - kao nešto najgore što je snašlo (ili tek treba da snađe Klub? "Tik-Tak") a kad njegov Klub krene da troši šakom i kapom - to je sve uredno i transparentno i "normalno".
Kad će više drugo kolo, da pričamo o konkretnim stvarima - onome što se dešava na terenu.
Kad će više drugo kolo, da pričamo o konkretnim stvarima - onome što se dešava na terenu.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- feniksptica
- Kontakt:
Njegova brutalna istina se temelji na
Vidjet cete ( sto cekamo da vidimo godinama )
Jest majke mi, vjerute meni.
Vidjet cete ( sto cekamo da vidimo godinama )
Jest majke mi, vjerute meni.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Virto, halo, meni nasao, de ba...Virtu4l je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:39Nekome je to trolanje, a nekome je brutalna istina, zavisi sa koje strane posmatraš.
Recimo tebi je trolanje kad ja pola godine najavljujem katastrofalan finansijski izvještaj, a onda on bude i gori nego sam najavljivao. Meni to nije trolanje nego brutalna istina od koje ne znate da se branite pa onda dolazimo do provociranja, vrijeđanja, pokušaja lošeg humora, itd, itd.
Da ne nabrajam dalje.
Covjece Boziji guslas istu pricu 10 godina i kontas neko te smatra ozbiljnim...
Ja kad bih verglao 10 godina kako je Zelji dosla zadnja minuta ne bih imao obraza i jedan post vise napisati ovdje...
Ponovo se možemo igrati riječima, za tebe je to opterećenost, za mene reciprocitet.feniksptica je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:42Jedno pitanje samo
Sto si opterećen Sarajevom toliko ??
Bez imalo zajebancije. Hajde pratimo i mi neka desavanja oko Želje. Ali ti si opterećen. Baš. Nepotrebno
Ai bas nepotrebno.![]()
Evo uzećemo za primjer transfer Amara Drine, relativno nebitnog igrača o kojem se ispisalo 20 stranica na ovoj temi, da li je to opterećenost?
S tim da se ja nikada neću koristiti stvarima kojima se recimo ti koristiš, izmišljenim postovima, malicioznim insinuacijama. Uzećemo ova dva primjera,

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Možda on živi u nekom paralelnom svijetu gdje se desilo sve ovo što on godinama "priziva" ?Vanja8 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:48Virto, halo, meni nasao, de ba...Virtu4l je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:39Nekome je to trolanje, a nekome je brutalna istina, zavisi sa koje strane posmatraš.
Da ne nabrajam dalje.
Covjece Boziji guslas istu pricu 10 godina i kontas neko te smatra ozbiljnim...
Ja kad bih verglao 10 godina kako je Zelji dosla zadnja minuta ne bih imao obraza i jedan post vise napisati ovdje...

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
10 godina ista prica,napuni lik 70 godina u starackom domu bez igdje ikog i kad ode Mirvic napisace jesam vam rekoo hahah
- GoskGabela
- Kontakt:
Očito si ti svezan lancima ko govedoantisisoja1919 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 19:59Cuj podrinjskiGoskGabela je napisao/la: ↑06 avg 2024, 15:01E moj levatu podrinjski. Relevantno je jedino da više Skripara dodje u Sarajevo nego vas.antisisoja1919 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 12:33
Granicni prelaz je bas relevantan da komentarise ovakve stvari![]()
Jest upeklo, al cim zahladni, nastavi tucat kamen![]()
Birate gostovanja po 1.ligi fbih, sabanluk nevidjen.
Što se tiče tucanja evo ti sugrađana po capljini i medjugorju pa tucaju kamen i krece, rade fasade za 40km dan. Pridruži im se slobodno.
Kozojebu podrinjski![]()
![]()
![]()
Dobro sam ja rekao, za izucavanja i promatranja si ti.![]()
De ako ako mozes samo saznaj ko je tamo od mojih sugradjana, samo da im javim da te svezu. Previse si nemiran.![]()

e kozojebu podrinjski
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Virto ba. Pa već jednom je rađena dokapitalizacija i otpis pozajmica. Mislim što si toliko uporan. Šta tebi to konkretno predstavlja. Iskreno je li ti fkt misliš da je Sarajevo dužno 30 miliona i da Sarajevo to nekom mora vratiti? Ja sve kontam ti se zajebavaš.Virtu4l je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:39Nekome je to trolanje, a nekome je brutalna istina, zavisi sa koje strane posmatraš.
Da ne nabrajam dalje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ne da je trol ,nego on sam sebi ne vjeruje u ono sto pise.Pendulum je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:44Meni je nerealno kol'ko je računovođa SS foruma upućen u naš finansijski izvještaj i koliko pokušava da ga predstavi kao "brutalnu istinu" - kao nešto najgore što je snašlo (ili tek treba da snađe Klub? "Tik-Tak") a kad njegov Klub krene da troši šakom i kapom - to je sve uredno i transparentno i "normalno".
Kad će više drugo kolo, da pričamo o konkretnim stvarima - onome što se dešava na terenu.![]()
Sarajevo je za godinu od izlaznih transfera vise para uzelo nego sto ce Zeljo za deceniju.
Samo od transfera Buljubasica ,FK Sarajevo je u plusu,da ne racunam Evropu I ostale prihode
Sarajevo kao sportski kolektiv je jedan najorganizovanijih I finansijski stabilniji klubova bivse Juge.
Znam da istina ponekad boli, ali bolja je od svake laži, pa i ona najgora.
Ja kad kažem da je FK Sarajevo gubitaš sa preko 33 miliona maraka minusa i sa preko 20 miliona maraka kratkoročnih i dugoročnih obaveza, to je još jedna brutalna istina, nisam je ja izmislio. Tako piše u dokumentu koji je potpisala Ajla Alimanović, ona koju su navodno otjerali i zbog koje su se bojkotovale utakmice.
A kad ja sve to najavim, onda ide trolanje i tako te fore i fazoni,
Virtu4l je napisao/la: ↑12 mar 2024, 14:09Bliži nam se mjesec finansijskih izvještaja.![]()
Rutinski posao za sve klubove i sportske kolektive u državi, uporediš prihode i rashode, razlika ti kaže jesi li poslovao pozitivno ili si otišao u minus, i to je to, kao što rekoh - rutinski, za sve osim za jedan klub. Govorim o klubu čiji je finansijski izvještaj prošle godine misteriozno nestao sa zvaničnog sajta, pa se nakon pritiska javnosti isto tako slučajno ponovo pojavio.
Ovaj naredni najradije ne bi objavili ali eto ima tamo neka zakonska obaveza da se to uradi, pa je sad frka golema. Šta prikazati, šta ne prikazati, kako provući pozajmice, sumnjive transfere, kako obračunati plate i kako ih prikazati, samo su neke od dilema administracije i računovodstva tog kluba, a vremena je sve manje.![]()
#jedvačekanje
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Glupo ti je obrazlozenje evo dajem ti primjer Mario Vrancic igrao Bundesligu Championship vrijedio na TM 1.5 M dosao u Sarajevo kostao 200 hiljada na TM kad mu je karijera u padu je li treba da kosta isto 1,5 m samo jer je igrao u Bundesligi ili Championshipu valjda cijene na TM idu od forme a ne koliko je neko utakmica odigrao u HNL
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Pa taj vas je igrao za tim koji je jedva opstao u ligi kakav crni skok forme hahahStole je napisao/la: ↑08 avg 2024, 13:01Glupo ti je obrazlozenje evo dajem ti primjer Mario Vrancic igrao Bundesligu Championship vrijedio na TM 1.5 M dosao u Sarajevo kostao 200 hiljada na TM kad mu je karijera u padu je li treba da kosta isto 1,5 m samo jer je igrao u Bundesligi ili Championshipu valjda cijene na TM idu od forme a ne koliko je neko utakmica odigrao u HNL
-
- Kontakt:
Pa koje forme igra frajer u ekipi koja se borila za opstanak u premijer ligi i nema haman nikakav učinak ni golova ni asistencija. Zašto bi vrijedio više? Koja je logika? Ne igra u Zrinjskom nego u klubu koji je haman ispao u 39 ligi Europe.Stole je napisao/la: ↑08 avg 2024, 13:01Glupo ti je obrazlozenje evo dajem ti primjer Mario Vrancic igrao Bundesligu Championship vrijedio na TM 1.5 M dosao u Sarajevo kostao 200 hiljada na TM kad mu je karijera u padu je li treba da kosta isto 1,5 m samo jer je igrao u Bundesligi ili Championshipu valjda cijene na TM idu od forme a ne koliko je neko utakmica odigrao u HNL
jurisicduska je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:56Virto ba. Pa već jednom je rađena dokapitalizacija i otpis pozajmica. Mislim što si toliko uporan. Šta tebi to konkretno predstavlja. Iskreno je li ti fkt misliš da je Sarajevo dužno 30 miliona i da Sarajevo to nekom mora vratiti? Ja sve kontam ti se zajebavaš.
Jesam li ja negdje napisao da je Sarajevo dužno 30 miliona? Nisam. Uvijek veoma jasno i precizno naglasim da su to gubici.
Kao što piše u dokumentu koji je potpisala Ajla Alimanović, smijenjena direktorica koja na kraju ipak nije smijenjena,
Ove stavke ispod bi se mogle provesti pod dugovanja, i one iznose 20 miliona maraka, a ako se otpišu onda će se voditi kao gorespomenuti gubitak koji bi u tom slučaju iznosio preko 50 miliona maraka.
E sad, čiji je to novac, koliko je tu ostalih partnera i da li će se oni pomiriti sa tolikim gubicima - to zaista ne znam, ali ćemo saznati u to sam siguran.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Što se forme tiče, u kakvoj tačno formi je Al-Jaber? Šta je tačno uradio da bi vrijedio više od eto Julardžije? Julardžija standardan prošle sezone, gol i poneka asistencija kao zadnji vezni, evo Al-Jaber ništa, ima jedan gol u željinom dresu i to kao ofanzivni veznjak. Nikakva prevaga osim što je vama "lagan".Stole je napisao/la: ↑08 avg 2024, 13:01Glupo ti je obrazlozenje evo dajem ti primjer Mario Vrancic igrao Bundesligu Championship vrijedio na TM 1.5 M dosao u Sarajevo kostao 200 hiljada na TM kad mu je karijera u padu je li treba da kosta isto 1,5 m samo jer je igrao u Bundesligi ili Championshipu valjda cijene na TM idu od forme a ne koliko je neko utakmica odigrao u HNL
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ima frajer 15 seniorskih nastupa sa 20 godina. To samo u bulevaru još možeš proturit ko talenata i to bez učinka.
Dobar je igrač ali nemojte ba pretjerivati pa nije Xavi
Dobar je igrač ali nemojte ba pretjerivati pa nije Xavi
-
- Kontakt:
**** 21 milion rezerviVirtu4l je napisao/la: ↑08 avg 2024, 13:04jurisicduska je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:56Virto ba. Pa već jednom je rađena dokapitalizacija i otpis pozajmica. Mislim što si toliko uporan. Šta tebi to konkretno predstavlja. Iskreno je li ti fkt misliš da je Sarajevo dužno 30 miliona i da Sarajevo to nekom mora vratiti? Ja sve kontam ti se zajebavaš.
Jesam li ja negdje napisao da je Sarajevo dužno 30 miliona? Nisam. Uvijek veoma jasno i precizno naglasim da su to gubici.
Kao što piše u dokumentu koji je potpisala Ajla Alimanović, smijenjena direktorica koja na kraju ipak nije smijenjena,
Ove stavke ispod bi se mogle provesti pod dugovanja, i one iznose 20 miliona maraka, a ako se otpišu onda će se voditi kao gorespomenuti gubitak koji bi u tom slučaju iznosio preko 50 miliona maraka.
E sad, čiji je to novac, koliko je tu ostalih partnera i da li će se oni pomiriti sa tolikim gubicima - to zaista ne znam, ali ćemo saznati u to sam siguran.
**** i to što u finansijske obaveze stoji 0
Tvoje zelje i realnost su dva dijametralno razlicita stajalista...Virtu4l je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:59
Znam da istina ponekad boli, ali bolja je od svake laži, pa i ona najgora.
Ja kad kažem da je FK Sarajevo gubitaš sa preko 33 miliona maraka minusa i sa preko 20 miliona maraka kratkoročnih i dugoročnih obaveza, to je još jedna brutalna istina, nisam je ja izmislio. Tako piše u dokumentu koji je potpisala Ajla Alimanović, ona koju su navodno otjerali i zbog koje su se bojkotovale utakmice.
A kad ja sve to najavim, onda ide trolanje i tako te fore i fazoni,
Virtu4l je napisao/la: ↑12 mar 2024, 14:09Bliži nam se mjesec finansijskih izvještaja.![]()
Rutinski posao za sve klubove i sportske kolektive u državi, uporediš prihode i rashode, razlika ti kaže jesi li poslovao pozitivno ili si otišao u minus, i to je to, kao što rekoh - rutinski, za sve osim za jedan klub. Govorim o klubu čiji je finansijski izvještaj prošle godine misteriozno nestao sa zvaničnog sajta, pa se nakon pritiska javnosti isto tako slučajno ponovo pojavio.
Ovaj naredni najradije ne bi objavili ali eto ima tamo neka zakonska obaveza da se to uradi, pa je sad frka golema. Šta prikazati, šta ne prikazati, kako provući pozajmice, sumnjive transfere, kako obračunati plate i kako ih prikazati, samo su neke od dilema administracije i računovodstva tog kluba, a vremena je sve manje.![]()
#jedvačekanje
10 godina istu stvar pises, nekad bih sam sebe zapitao, jesam li opterecn, jesam li zavidan ili je to samo moja zelja da se to desi...
Bio je Tan, lupao si isto ovo sto lupas i danas, bio je Nam, takodjer, Sad je i Ismir i opet to be continuted...
Kako vrijeme prolazi tvoji postovi su sve sumorniji i sumorniji, iskreno nekad nije ni prijatno citati, jer znamo kako sve tesko podnosis...
Nekako me podsjecas na Japance, oni su toliko optereceni tacnoscu i o njoj stalno pricaju,to ide dotle. da ljudi kad zakasne nedje strmeknu se sa nekog mosta...
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pa fenomeni, njih 15 odgovara Virtualu

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Bing [Bot], guadalupe, mnon46, NeSamSafetee, supervizor i 20 gostiju.