99% Bosnjackih zlocina su pojedinci iz osvete, koje niko nije mogao kontrolisati, nema opravdanja svakako i tim ljudima nek se sudi. Nigdje ne postoji sistematsko/plansko zlocini ABiH, sto je vrlo lahko za provjeriti/dokazati. S druge strane si imao agresiju nad BiH, bez obzira sto kazu "kako smo mogli izvrsiti agresiju, kad smo vijekovima tu", pa lako gdje god si zauzeo si prognao/poubijao neSrpsko stanovnistvo, promjenio ime ulica, gradova, stvaras novu historiju ili novu Srbiju, to je agresija nad drzavom BiH jer nema veze sa tom drzavom. Oni jedino mogu reci da su Bosnjaci izvrsili ustavnu nepravdu/nasilje nad njima. Znaci porediti Izrael i Palestinu sa Bosanskom situacijom nije relevatno, osim ako zelis reci da je Izrael RS.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Ne vjerujem da imaju dovoljno ljudstva i resursa da zadrze te teritorije, valjda se izvuku zivi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ekstremisti okrecu neke od najneutralnijih zemalja protiv sebe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A sta sam ja drugo rekao?alemsa je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:2799% Bosnjackih zlocina su pojedinci iz osvete, koje niko nije mogao kontrolisati, nema opravdanja svakako i tim ljudima nek se sudi. Nigdje ne postoji sistematsko/plansko zlocini ABiH, sto je vrlo lahko za provjeriti/dokazati. S druge strane si imao agresiju nad BiH, bez obzira sto kazu "kako smo mogli izvrsiti agresiju, kad smo vijekovima tu", pa lako gdje god si zauzeo si prognao/poubijao neSrpsko stanovnistvo, promjenio ime ulica, gradova, stvaras novu historiju ili novu Srbiju, to je agresija nad drzavom BiH jer nema veze sa tom drzavom. Oni jedino mogu reci da su Bosnjaci izvrsili ustavnu nepravdu/nasilje nad njima. Znaci porediti Izrael i Palestinu sa Bosanskom situacijom nije relevatno, osim ako zelis reci da je Izrael RS.
Nikoga ja ovdje nisam poredio, samo sam odgovorio na pitanje "da li je moj otac..".
Ako je uradio nepravdu i zlocin prema bilo kome, onda jeste, isto kao i moj, tvoj, svaciji.
Bio je diverzant.Ono sto znam sigurno da nije imao nista sa civilima, hvala bogu ali isto tako cetnicima nije isao da podjeli hurme. Toliko o tome.Evander je napisao/la: ↑08 avg 2024, 13:14Terorizam nema vjeru i naciju. Terorizam su djela koja neko cini.
Naravno da osudjujem zlocine i neselektivna ubijanja koja vojska Izraela vrsi, kao i politiku ugnjetavanja Palestinaca. Isto tako osudjujem teoristicku grupu Hamas i ono sto su uradili ubijajuci neduzne ljude na koncertu. Zasigurno nisam jedan od onih kojima je rjesenje ovoga da se priziva Hitler i ubijanje jos 5 miliona Jevreja, sto ovdje mozemo cesto procitati. Da li si i ti jedan od onih koji su slavili kad poubijase onu djecu na koncertu, kad su ritualno vozikali onu Njemicu i do gole koze je skinuli? Ili ce se i to pravdati poznatom "ali sta su ovi prije radili?
I da, po meni jedino pravedno rjesenje je dvije drzave u granicama iz 1967. Ali na zalost, od toga nista nece biti, niti ce to neko podrzati.
P.S. Cetnici su bili agresorska vojska, cija politika je bila masovmi zlocin, protjerivanje i ubijanje. Ali, imao si i na nasoj strani pojedince koji su vrsili strasne zlocine, nadam se da tvoj otac nije jedan od takvih pojedinaca bio.
Sto se tice sukoba Palestinci-zidovi prosto je nemoguce gledat sukob samo od oktobra i komentarisati situaciju bez uzroka koji su doveli do toga. Svako ubijanje CIVILA je zlocin tu nema rasprave ali gledaj da je izraelska vojska priznala da je masu naroda stradalo od njihove paljbe, helikoptera, i td.....
Ali Rusi koji se čude što u ratu sa Ukrajinom, Ukrajinci žele uzvratiti. Pa majku vam yebem bolesnu

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Kad već govorimo o ekstremistima:
Tinejdžer hrvatsko-turskih korijena optužen za pomaganje skupini koja je planirala izvesti napade na koncertu Taylor Swift.
Između ostalog:
Tinejdžer hrvatsko-turskih korijena optužen za pomaganje skupini koja je planirala izvesti napade na koncertu Taylor Swift.
Između ostalog:
Mladić sve negira, piše Heute. No, policija je tijekom istrage utvrdila da je više puta posjećivao džamiju.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Cim to ide u Dzamiju, nisu to cista poslaIstinski je napisao/la: ↑08 avg 2024, 17:20Kad već govorimo o ekstremistima:
Između ostalog:Mladić sve negira, piše Heute. No, policija je tijekom istrage utvrdila da je više puta posjećivao džamiju.

O majku vam bolesnu vise

Ma jest sto posto cim hoce u Dzamiju terorista
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zašto uopšte tom šizofreničaru odgovarate na postove?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovaj upad u Kursk nema baš previše logike, barem meni. Te trupe i tehnika bi bile potrebnije oko Chasiv Yara jer je tamo situacija skoro pa kritična. Da su neki mirovni pregovori za tjedan dana pa Ukrajinci mogu tražiti natrag primjera radi Kherson za Kursk onda bi sve ovo imalo smisla. Ovako su šanse da Ukrajinci zadrže taj teritorij kod Kurska skoro pa nikakve jednom kada se Rusi konsolidiraju i organiziraju. Trenutno nema naznaka da je ovo dovelo do premještanja trupa niti da ofenzive u Donjecku slabe, jedino bi moglo Putinu dati novi izgovor za još jaču mobilizaciju i propagandu u svom narodu jer ih napadaju nacisti i zli Zapad.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Po logici nekih forumasa sad ako Rusija sravna bolnice, skole ili gaða izbjeglicke kampove Ukraina je kriva sama sebi.
Ma ja, bas jedba fina faca, prijateljski raspolozena prema drugim i drugacijim.FKBilder je napisao/la: ↑08 avg 2024, 17:44Cim to ide u Dzamiju, nisu to cista poslaIstinski je napisao/la: ↑08 avg 2024, 17:20Kad već govorimo o ekstremistima:
Između ostalog:Mladić sve negira, piše Heute. No, policija je tijekom istrage utvrdila da je više puta posjećivao džamiju.![]()
![]()
O majku vam bolesnu vise![]()
Ma bas jedna fina faca, vidi mu se na cehri da postuje druge i drugacije. Gdje bi ovakav uradio nesto lose?FKBilder je napisao/la: ↑08 avg 2024, 17:44Cim to ide u Dzamiju, nisu to cista poslaIstinski je napisao/la: ↑08 avg 2024, 17:20Kad već govorimo o ekstremistima:
Između ostalog:Mladić sve negira, piše Heute. No, policija je tijekom istrage utvrdila da je više puta posjećivao džamiju.![]()
![]()
O majku vam bolesnu vise![]()

Policija je objavila kako tokom ispitivanja Beran A. nije pokazivao ni najmanje znakove žaljenja te da je rekao da želi "pobiti nevjernike u Beču".
Devetnaestogodišnjak je noževima, mačetama i automobilom htio izazvati krvoproliće ispred stadiona i na kraju se raznijeti. Bio je u kontaktu s dvojicom osumnjičenih pomagača, od kojih je jedan radio na osiguranju koncerta", objavila je austrijska policija.
Ljudi vratili istom mjerom kako se prema njima odnose
Mislim na oba slucaja.
Izrael godinama vrsi terror nad palestincima, ako se uzima 7 oktobar kao opravdanje za Izrael sta sad radi, onda je taj isti dan opravdan ranijim zlocinima Izraela nad palestincima
Pa opet ti je promasena logika jer su Jevreji stariji narod na tom prostoru.
Druze izvini ali ja s tobom nemam sta vise pisati. Ziv bio
Nerko je najgluplji od svih radikaliziranih 

In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.