"Prije kad dobijes Farske Otoke, Andoru u grupi unaprijed upisujes bodove. Sad se oni raduju kad dobiju klub iz BiH za protivnika. Mi smo sramota za bilo kakav sport."
"Eto vidi se iz kakve korumpirane lige dolaze bh klubovi, taru ih klubovi iz andore i farskih ostrva sto je nekad bilo nezamislivo. Samo nastavite kupovati utakmice, sudije i razne spletke, s tim sami sebe unistavate".
"Mi i dalje živimo u 2010 kad su farski otoci bili za nabijanje razlike. Klaskvik je prošle sezone igrao grupnu fazu KL, izbacili su tri favorita na putu do grupe i nisu nikakva amaterska ekipa, za razliku od naših klubova".
Pitam se gdje si tu DamirT i ostalih moroni, sto njima ne pisete da mrze BiH? Tu vas nema, cak naprotiv imas vrlo dobre ocijene za te komentare...
Kad ja ovako pisem znaci mrzim Bosnu, kad ti i ostali pisete onda je to oke i dobra kritika. Licemjerni klaunovi. Kako ono ti kazes:
"Jedinica za neuspjeh u sportu: Bosna i Hercegovina.
A znamo vrijedjati kad nam drugi kazu da smo antitalenti u sportu..."
Nedo ti Bog da sam ja to 1000 puta napisao, odmah uvrede i psovke. Kakav si ti licemjerni klaun, znas o sportu ko ptica na grani. Mjenjas misljenje kako vjetar puse, to je sve tvoje znanje. Biras kako tebi odgovara, ali nisi jedini takav, imas bas srecu...
Kako ti ono kazes u Njemackoj samo mozes biti baustelac hahah xD. Nisi mi jos odgovorio, ko je reko da su Real? Jeli i Botev za nas Real ako pokazem slike od stadiona???
Sta god ljudima objasnis dzabe sve, kad ne citaju i ne kontaju, sta god im objasnis i pokazes sve rezultate, oni samo znaju ono forumsko standardno samo serrancija i kontriranje ili ovo sto pravite od njih Real + najjaci luzerski argument "mrzis Bosnu".
Kako god sa sportske strane, Zrinjski i Borac imaju sanse. 2-1 rezultat nije nista strasno, sve se to moze stici. Imate sanse i pokazite na terenu da ste bolji od Boteva i Klaksvik. Teren je mjerilo. Velika sramota bi bila da obe ekipe ispadaju, jer Botev i Klaksvik su ekipe po tvojoj mjeri. Ako si bolji jednostavno pokazi to, a ne uvjek koristit neke luzerske izgovore za poraz. Vidit cemo 15.8 jesmo li stvarno bolji od takvih ekipa, ili smo jos uvjek u nekoj zabludi, pa mislimo samo u glavama da smo bolji od ostalih...
Vrijeme i teren ce sve pokazati.
PS: Rahmet ti dusi Dzeno i hvala ti na sve legendo. Utakmica na Kosevo protiv Gladbach ostat ce mi kao najbolja utakmica, sto sam ikada gledao od Bordo lavova. Nekoliko puta si spasio klub i hvala ti na sve majstore!