BH klubovi u Evropi 24/25
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Jesul bili Lešinari na gostovanju ?
Ko će biti prvak ove sezone kod nas ? Deder nam i to unaprijed reci.bagniadiluca je napisao/la: ↑08 avg 2024, 22:01Ti naprosto znaš da sam sebe lažeš, i to nije prvi putfeniksptica je napisao/la: ↑08 avg 2024, 21:00Oni su naprosto bili u šoku kad su dobili crveni.
Nisu mogli da vjeruju sta gledaju svojim ocima. To ih je poremetilo najvišeČovjek se nije ni okrenuo nego je otišao direktno u svlačionicu, jer je shvatio šta je uradio...
Ništa nas nije poremetilo, jer ovo prolazimo![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
par komentara na klixu:
"Prije kad dobijes Farske Otoke, Andoru u grupi unaprijed upisujes bodove. Sad se oni raduju kad dobiju klub iz BiH za protivnika. Mi smo sramota za bilo kakav sport."
"Eto vidi se iz kakve korumpirane lige dolaze bh klubovi, taru ih klubovi iz andore i farskih ostrva sto je nekad bilo nezamislivo. Samo nastavite kupovati utakmice, sudije i razne spletke, s tim sami sebe unistavate".
"Mi i dalje živimo u 2010 kad su farski otoci bili za nabijanje razlike. Klaskvik je prošle sezone igrao grupnu fazu KL, izbacili su tri favorita na putu do grupe i nisu nikakva amaterska ekipa, za razliku od naših klubova".
Pitam se gdje si tu DamirT i ostalih moroni, sto njima ne pisete da mrze BiH? Tu vas nema, cak naprotiv imas vrlo dobre ocijene za te komentare...
Kad ja ovako pisem znaci mrzim Bosnu, kad ti i ostali pisete onda je to oke i dobra kritika. Licemjerni klaunovi. Kako ono ti kazes:
"Jedinica za neuspjeh u sportu: Bosna i Hercegovina.
A znamo vrijedjati kad nam drugi kazu da smo antitalenti u sportu..."
Nedo ti Bog da sam ja to 1000 puta napisao, odmah uvrede i psovke. Kakav si ti licemjerni klaun, znas o sportu ko ptica na grani. Mjenjas misljenje kako vjetar puse, to je sve tvoje znanje. Biras kako tebi odgovara, ali nisi jedini takav, imas bas srecu...
Kako ti ono kazes u Njemackoj samo mozes biti baustelac hahah xD. Nisi mi jos odgovorio, ko je reko da su Real? Jeli i Botev za nas Real ako pokazem slike od stadiona???
Sta god ljudima objasnis dzabe sve, kad ne citaju i ne kontaju, sta god im objasnis i pokazes sve rezultate, oni samo znaju ono forumsko standardno samo serrancija i kontriranje ili ovo sto pravite od njih Real + najjaci luzerski argument "mrzis Bosnu".
Vasa forumska neobjektivnost u svim sferama, predivno. Kakav narod takva i drzava sta ces, sve ima svoj razlog i sve se desava po zasluzi. Sve je to zasluzeno. 
Kako god sa sportske strane, Zrinjski i Borac imaju sanse. 2-1 rezultat nije nista strasno, sve se to moze stici. Imate sanse i pokazite na terenu da ste bolji od Boteva i Klaksvik. Teren je mjerilo. Velika sramota bi bila da obe ekipe ispadaju, jer Botev i Klaksvik su ekipe po tvojoj mjeri. Ako si bolji jednostavno pokazi to, a ne uvjek koristit neke luzerske izgovore za poraz. Vidit cemo 15.8 jesmo li stvarno bolji od takvih ekipa, ili smo jos uvjek u nekoj zabludi, pa mislimo samo u glavama da smo bolji od ostalih...
Vrijeme i teren ce sve pokazati.
Pozdrav 
PS: Rahmet ti dusi Dzeno i hvala ti na sve legendo. Utakmica na Kosevo protiv Gladbach ostat ce mi kao najbolja utakmica, sto sam ikada gledao od Bordo lavova. Nekoliko puta si spasio klub i hvala ti na sve majstore!
"Prije kad dobijes Farske Otoke, Andoru u grupi unaprijed upisujes bodove. Sad se oni raduju kad dobiju klub iz BiH za protivnika. Mi smo sramota za bilo kakav sport."
"Eto vidi se iz kakve korumpirane lige dolaze bh klubovi, taru ih klubovi iz andore i farskih ostrva sto je nekad bilo nezamislivo. Samo nastavite kupovati utakmice, sudije i razne spletke, s tim sami sebe unistavate".
"Mi i dalje živimo u 2010 kad su farski otoci bili za nabijanje razlike. Klaskvik je prošle sezone igrao grupnu fazu KL, izbacili su tri favorita na putu do grupe i nisu nikakva amaterska ekipa, za razliku od naših klubova".
Pitam se gdje si tu DamirT i ostalih moroni, sto njima ne pisete da mrze BiH? Tu vas nema, cak naprotiv imas vrlo dobre ocijene za te komentare...
Kad ja ovako pisem znaci mrzim Bosnu, kad ti i ostali pisete onda je to oke i dobra kritika. Licemjerni klaunovi. Kako ono ti kazes:
"Jedinica za neuspjeh u sportu: Bosna i Hercegovina.
A znamo vrijedjati kad nam drugi kazu da smo antitalenti u sportu..."
Nedo ti Bog da sam ja to 1000 puta napisao, odmah uvrede i psovke. Kakav si ti licemjerni klaun, znas o sportu ko ptica na grani. Mjenjas misljenje kako vjetar puse, to je sve tvoje znanje. Biras kako tebi odgovara, ali nisi jedini takav, imas bas srecu...
Kako ti ono kazes u Njemackoj samo mozes biti baustelac hahah xD. Nisi mi jos odgovorio, ko je reko da su Real? Jeli i Botev za nas Real ako pokazem slike od stadiona???
Sta god ljudima objasnis dzabe sve, kad ne citaju i ne kontaju, sta god im objasnis i pokazes sve rezultate, oni samo znaju ono forumsko standardno samo serrancija i kontriranje ili ovo sto pravite od njih Real + najjaci luzerski argument "mrzis Bosnu".

Kako god sa sportske strane, Zrinjski i Borac imaju sanse. 2-1 rezultat nije nista strasno, sve se to moze stici. Imate sanse i pokazite na terenu da ste bolji od Boteva i Klaksvik. Teren je mjerilo. Velika sramota bi bila da obe ekipe ispadaju, jer Botev i Klaksvik su ekipe po tvojoj mjeri. Ako si bolji jednostavno pokazi to, a ne uvjek koristit neke luzerske izgovore za poraz. Vidit cemo 15.8 jesmo li stvarno bolji od takvih ekipa, ili smo jos uvjek u nekoj zabludi, pa mislimo samo u glavama da smo bolji od ostalih...
Vrijeme i teren ce sve pokazati.

PS: Rahmet ti dusi Dzeno i hvala ti na sve legendo. Utakmica na Kosevo protiv Gladbach ostat ce mi kao najbolja utakmica, sto sam ikada gledao od Bordo lavova. Nekoliko puta si spasio klub i hvala ti na sve majstore!
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Hoće li akoBogda ispasti oba naša kluba
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Liga nam je pala za još jedno mjesto, trenutno smo 40.
-
- Kontakt:
Ucinak nasih klubova u evropi do sada uz slucajne pobjede Sarajeva i Borca u devedesetoj minuti
3-2-9
Davali nam po usima klubovi iz Andore Albanije Slovenije Slovacke Kazahstana Farskih Ostrva Bugarske Grcke
Gdje mi je onaj forumas jasta sto je pisao kako je sramota izgubiti od Finskog protivnika te kako smo mi neki bitan faktor na fudbalskoj mapi evrope

- bagniadiluca
- Kontakt:
Sarajevo.Derdiyok je napisao/la: ↑08 avg 2024, 22:52Ko će biti prvak ove sezone kod nas ? Deder nam i to unaprijed reci.bagniadiluca je napisao/la: ↑08 avg 2024, 22:01Ti naprosto znaš da sam sebe lažeš, i to nije prvi putfeniksptica je napisao/la: ↑08 avg 2024, 21:00Oni su naprosto bili u šoku kad su dobili crveni.
Nisu mogli da vjeruju sta gledaju svojim ocima. To ih je poremetilo najvišeČovjek se nije ni okrenuo nego je otišao direktno u svlačionicu, jer je shvatio šta je uradio...
Ništa nas nije poremetilo, jer ovo prolazimo![]()
LETS GO FIGHTER
Ti ili si glup ili si bezobrazan a tipujem na ovo prvo. Nit sam napisao da je sramota izgubiti od Finaca niti da smo bitan faktor nego na tvoje hvaljenje karinaške litvanske i nešto manje karinaške finske lige odgovorio argumentom a ti se ušutio. Da ti poznaješ domaću ligu koliko ja evropske bilo bi dobro. Ajde otkači se i ne blamiraj se više.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 avg 2024, 08:17Ucinak nasih klubova u evropi do sada uz slucajne pobjede Sarajeva i Borca u devedesetoj minuti
3-2-9
Davali nam po usima klubovi iz Andore Albanije Slovenije Slovacke Kazahstana Farskih Ostrva Bugarske Grcke
Gdje mi je onaj forumas jasta sto je pisao kako je sramota izgubiti od Finskog protivnika te kako smo mi neki bitan faktor na fudbalskoj mapi evrope![]()
-
- Kontakt:
Obicno kada ponestane argumenata za raspravu krecu uvrede glup si debilu mazlume imbecilu. On poznaje evropske lige zato ti i jest poznavanje takvo 

Izvoli argumentovani ili ćeš opet pobjeći ili za tebe ništa nije relevantno?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 avg 2024, 09:59Obicno kada ponestane argumenata za raspravu krecu uvrede glup si debilu mazlume imbecilu. On poznaje evropske lige zato ti i jest poznavanje takvo![]()
Trenutni ranking Finske, Litvanske i BiH lige.
"Ekspanzija finskog i litvanskog fudbala"
Finska 38 mjesto
BIH 40
LITVA 42
Evo na brzinu zadnjih 8 godina:
Bih: 35-41
Finska 34-43
Litva: 34-44
To što ti lažeš da sam rekao da je sramota izgubiti od ovih i da smo mi faktor, to nigdje ne piše. Napisao sam ti to što smo mi loši ne znači da su drugi dobri. Eto igraj se.
-
- Kontakt:
Poklopi se dovoljno si se izblamirao zadnjih 20 dana neznalico sa siromasnim fudbalskim poznavanjem 

- akisarajevo92
- Kontakt:
ali kakva dominacija srpskih klubova, u posljednja 37 meca imaju 2 pobjede 1 remi i 34 poraza (te dvije pobjede protiv Sabaha i Mornara)BiH tek na 47. mjestu na UEFA-inoj klupskoj listi, Srbija najgora u Evropi
Naime, bh. klubovi su u ovosezonskim kvalifikacijama za evropska takmičenja osvojili 4 boda i to Sarajevo 1,5 (pobjeda, remi i dva poraza), Zrinjski 1 (pobjeda i dva poraza), Borac 1 (pobjeda i četiri poraza) te Velež 0,5 (remi i poraz).
![]()

Don't believe the hype.
Mrš jbm ti mater trolersku. Klošaru. Toliko od mene. Ideš na blok.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 avg 2024, 10:46Poklopi se dovoljno si se izblamirao zadnjih 20 dana neznalico sa siromasnim fudbalskim poznavanjem![]()
-
- Kontakt:
Golemo je nekome majku psovati jer te argumentovano ponizio i na najkulturniji nacin objasnio tvoje greske i fudbalsko neznanje. Povuci se bolje ti je tako nego da se jos vise blamiras
Unazadilo ih i to dobro ono da imaju 2 tima u LP i direktno klub u grupnoj fazi. Plus kad odu u Evropu klubovi tipa Radnicki dobijes tu statistiku. Mada je Partizan prvenstveno imao svojih blamiranja.akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 11:12ali kakva dominacija srpskih klubova, u posljednja 37 meca imaju 2 pobjede 1 remi i 34 poraza (te dvije pobjede protiv Sabaha i Mornara)BiH tek na 47. mjestu na UEFA-inoj klupskoj listi, Srbija najgora u Evropi
Naime, bh. klubovi su u ovosezonskim kvalifikacijama za evropska takmičenja osvojili 4 boda i to Sarajevo 1,5 (pobjeda, remi i dva poraza), Zrinjski 1 (pobjeda i dva poraza), Borac 1 (pobjeda i četiri poraza) te Velež 0,5 (remi i poraz).
![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kriminalno loše odigrani euro mečevi. Ali ništa bolje i ne možeš očekivati kada pratiš i vidiš situaciju u ligi
- bagniadiluca
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Hrammm1921, napapijri1987, nedimmmm1337 i 28 gostiju.