Problem je sto u svemu vidimo manu, Coric je docekan na noz jer nema taj neki dnk Zeljin, a znamo da su nas ti najvise ukopali godinama unazad. Mislim na igrace i slicne. Kod nas se tjera trener i strucni nakon prvog kola jer svi ocekuju odmah 3:0 da pobjedimo. Ne mozemo odmah napraviti instant rezultat, treba se okrenuti Velezu probati izvuci sta god dole, pa protiv igmana gledati nova lica i punu Grbavicu.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 11:08Ne bi ulazio ko je otjerao jer zaista ne znam, al znam da su otjerani (jaki) ljudi vise puta zarad vlastitih interesa. Zbog toga ne bi volio da se i ovi otjeraju a boli me neka stvar sta ce ko pisat. Ko ima oci vidi.Odmoziba je napisao/la: ↑09 avg 2024, 11:01upravo ove price i prepirke o upravi i unose uvijek nemir, a u sve to se uvalio i jug. Svi zbog svojih nekih interesa blate jedni druge umjesto da cilj bude klub. Mozda su se u svemu tome u vise navrata i otjerali ljudi koji bi valjali klubu, namjerno ili ne, a sve zarad licnih interesa. Dijelimo se ko crkvasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 10:49
Druze boli mene **** za imena u upravi, ja sam vidio osvjezenje nakon svih Hasanbegovica, Kovacevica, Uzunovicki, Karavdica i slicnih.. mozda i prvi put u ne znam koliko godina da u upravi sjede ljudi koji zele boljitak Želji. Ne bi ni ja pricao o upravi da im se nisu naklatili na kosti i njima i Coricu i Rahimicu. Imamo glavu i rep, imamo pare, sponzora, 10000+ svaku utakmicu i ako se ostvare svi transferi top ekipu. Ako se jedna stvar zajebe, zajebat ce se svaka. Izgleda da vam to nije jasno.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
Napravio sam kompilaciju Dangubićevih 10 golova koje je postigao u posljednja 2 mjeseca:
Dobrodošao Dangubičius

- Pokretljiv napadač
- Dobra igra s obje noge
- Tehnički potkovan napadač
- Fin šut sa distance
- 8/8 pogođenih penala u karijeri
- U karijeri je igrao na više pozicija što je dodatni plus
- Drugi najbolji strijelac litvanske lige prošle sezone sa 18 golova (prvi strijelac mu je pobjegao samo za jedan gol)
- Drugi najbolji strijelac litvanske lige u trenutnoj sezoni sa 10 golova (prvi strijelac mu bježi samo jedan gol)
- Najbolji strijelac Celja u sezoni 20/21
- Najbolji strijelac NK Krško u sezoni 16/17
Dobrodošao Dangubičius

- avalPacidoroP
- Kontakt:
E nek' sam dočeko da pročitam da smo mi nekome dali ponudu, koja se ne može odbiti.
Imamo para, ne može ih krava pojesti
Imamo para, ne može ih krava pojesti

Gojkovic?
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Nakon dugo godina imamo nešto (UO), nadam se da će to nešto da potraje konačno. Para ima, bilo je i prošle godine, samo smo od tadašnjeg UO dobili muda pod bubrege. 260k mjesečno na ekipu i opstanak je bio upitan, pa to nigdje nema.
Druga priča je ekipa sa Makedoncom i Dangom. Spominju se još 2-3 jako dobra igrača. Ja se nadam da će doći bar još jedan igrač.
Sad je Ćorić u fokusu, loptica je prebačena na njega.
Druga priča je ekipa sa Makedoncom i Dangom. Spominju se još 2-3 jako dobra igrača. Ja se nadam da će doći bar još jedan igrač.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Iduće sedmice sva tri bi trebalamuharemovicdzelo je napisao/la: ↑09 avg 2024, 12:11Nakon dugo godina imamo nešto (UO), nadam se da će to nešto da potraje konačno. Para ima, bilo je i prošle godine, samo smo od tadašnjeg UO dobili muda pod bubrege. 260k mjesečno na ekipu i opstanak je bio upitan, pa to nigdje nema.
Jukić se nudi hladno . Oklen pare

Spavaš li Mirvicu

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Koji Jukic je u pitanju ?Neymar11 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 13:15Iduće sedmice sva tri bi trebalamuharemovicdzelo je napisao/la: ↑09 avg 2024, 12:11Nakon dugo godina imamo nešto (UO), nadam se da će to nešto da potraje konačno. Para ima, bilo je i prošle godine, samo smo od tadašnjeg UO dobili muda pod bubrege. 260k mjesečno na ekipu i opstanak je bio upitan, pa to nigdje nema.
Jukić se nudi hladno . Oklen pare![]()
Spavaš li Mirvicu![]()
Raja nemojte im odgovarati na temi premijer lige, niti se svađati sa njima bar još jedan dan, da bar mi ispoštujemo rahmetli Dženana kad oni nisu u stanju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije jukic neka pljacka da ga toliko ganjamo.Neymar11 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 13:15Iduće sedmice sva tri bi trebalamuharemovicdzelo je napisao/la: ↑09 avg 2024, 12:11Nakon dugo godina imamo nešto (UO), nadam se da će to nešto da potraje konačno. Para ima, bilo je i prošle godine, samo smo od tadašnjeg UO dobili muda pod bubrege. 260k mjesečno na ekipu i opstanak je bio upitan, pa to nigdje nema.
Jukić se nudi hladno . Oklen pare![]()
Spavaš li Mirvicu![]()
Fk Željezničar.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Au al' Litvanci kukaju na njihovoj zvaničnoj što pustiše Filipa.
Baš im je crnjak
Baš im je crnjak

Neka, neka, da vide kako je.avalPacidoroP je napisao/la: ↑09 avg 2024, 14:19Au al' Litvanci kukaju na njihovoj zvaničnoj što pustiše Filipa.
Baš im je crnjak![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pa logicno da ce kukati. On je njima vrijedan isto koliko je i Santos nama bio pretprosle sezoneavalPacidoroP je napisao/la: ↑09 avg 2024, 14:19Au al' Litvanci kukaju na njihovoj zvaničnoj što pustiše Filipa.
Baš im je crnjak![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Lakapo.Netreba sad dizat frku.Zijanili smo 3 bobe kuci nepotrebno ali ako dodzu još 2 fudbalera ko sto je ovaj Danguba i Makedonci imamo se čemu nadat.Samo lakapo bez neke euforije.
Nisam neko ko kmeci na sudije i oni su mi zadnji na koje se zalim, ali ta utakmica u Mostaru mi je mozda i najgora lakrdija prosle sezone. Cak ni protiv Borca u BL nas nisu toliko karali. Gigara nas je ubio kartonima. Bas ih je bruku podijelio, ne mogu se sad sjetiti, ali neki ogroman broj, a mozda jedan ili dva su zasluzeni bili. Svaki faul je bio u njihovu korist, bas nas iskasapio, kradja od prve minute. Ta utakmica i go u 90 minuti su jako doprinjeli nasem krahu prosle sezone.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:51Ovaj Halkic je Velezov sudija, varijanta preko Irfana Durica. Da ne bude iznenadjenja kada nam ne bude dao da predjemo centar, sve zivo svirao za Velez, a za nas nista.
Ponavlja se prosla sezona...
-
- Kontakt:
Umjesto prekrsaja nad Mekicem na 16m.
On svira faul u napadu i daje zuti Mekicu.
Jedna od gorih utakmica, ta i derbi na Kosevu. Giga nas ubio u pojam.
Bravo uprava ako dodju ovi sto se spominju. Samo da ne bude suplja..
On svira faul u napadu i daje zuti Mekicu.
Jedna od gorih utakmica, ta i derbi na Kosevu. Giga nas ubio u pojam.
Bravo uprava ako dodju ovi sto se spominju. Samo da ne bude suplja..
-
- Kontakt:
Dangubic i Mircevski su se nazabijali golova kroz karijeru, nadajmo ae da ce taj trend i nastavit
Ma ne boli tebe cim ih spominjes. Da su osvjezenje jesu, ali moraju shvatiti da su servis da oni nisu u fokusu.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 10:49Druze boli mene **** za imena u upravi, ja sam vidio osvjezenje nakon svih Hasanbegovica, Kovacevica, Uzunovicki, Karavdica i slicnih.. mozda i prvi put u ne znam koliko godina da u upravi sjede ljudi koji zele boljitak Želji. Ne bi ni ja pricao o upravi da im se nisu naklatili na kosti i njima i Coricu i Rahimicu. Imamo glavu i rep, imamo pare, sponzora, 10000+ svaku utakmicu i ako se ostvare svi transferi top ekipu. Ako se jedna stvar zajebe, zajebat ce se svaka. Izgleda da vam to nije jasno.bhsport je napisao/la: ↑09 avg 2024, 10:39Ne nego ce se slijepo vjerovati svakoj glasini koju uprava plasira u medije.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 10:08Zanima me koje sad misljenje o upravi vlada? Il cete opet hrakat ko binde?
Kani se uprave, uprava je servis za zeleni teren a tu je cilj plasman u evropu.
Navijaci uprave borave u Rajlovcu, ovdje su navijači Zeljeznicara.
Ko je bio uprava u polufinalu kupa uefa? Pamti li ko?
Ili se sjecaju Svabe, Zvake, Meše, Gute, Škrbe?
Coricu se papci takare zbog Dine kao otjeran je i bla bla.
Znalo se da je Dino kratkoročno rjesenje, vojnik kluba i moramo mu biti zahvalni.
A upravu cemo vidjeti, do sada su se pokazali, za moj pojam bi bilo veliko osposobljavanje poslovnih prostora na istoku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dok ovi zavrse papire i zaigraju to je za 2 3 kola u najboljem slucaju. Dok se uigraju sa ekipom to je jos 2 kola. Do tad ce se Coric otjerati ako bude imao lose rezultate sa igracima s kojima trenutno moze raspolagati. A nadam se da cemo istrpiti taj period dok ne budemo kompletni, finu ekipu bi mogli imati.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑09 avg 2024, 12:11Nakon dugo godina imamo nešto (UO), nadam se da će to nešto da potraje konačno. Para ima, bilo je i prošle godine, samo smo od tadašnjeg UO dobili muda pod bubrege. 260k mjesečno na ekipu i opstanak je bio upitan, pa to nigdje nema.
Najvise mi je krivo sto je Stilic u pogresno vrijeme bio....braco je napisao/la: ↑09 avg 2024, 11:35Napravio sam kompilaciju Dangubićevih 10 golova koje je postigao u posljednja 2 mjeseca:
- Pokretljiv napadač
- Dobra igra s obje noge
- Tehnički potkovan napadač
- Fin šut sa distance
- 8/8 pogođenih penala u karijeri
- U karijeri je igrao na više pozicija što je dodatni plus
- Drugi najbolji strijelac litvanske lige prošle sezone sa 18 golova (prvi strijelac mu je pobjegao samo za jedan gol)
- Drugi najbolji strijelac litvanske lige u trenutnoj sezoni sa 10 golova (prvi strijelac mu bježi samo jedan gol)
- Najbolji strijelac Celja u sezoni 20/21
JEDVA čekam da vidim Dangubića na Grbavici, prvenstveno zbog njegovog profila i stila igre na koji nismo navikli od Željinih centarfora posljednjih godina.
- Najbolji strijelac NK Krško u sezoni 16/17
Dobrodošao Dangubičius![]()
![]()
Mogu da zamisljam samo kako bi Stilic hranio loptama ovakvog pokretljivog napadaca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.