FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iskreno, nije mi ni do pojacanja ni do fudbala...
Ostali smo bez istinske legende, bez brata, bez nekog ko je zivio za ovaj klub...
Zivot ide dalje, ali Dzeno brate nas, utkao si se za vjecnost u FKS
Iz postovanja prema ovom momku ,
Dobro nam dosao Aldine
Ostali smo bez istinske legende, bez brata, bez nekog ko je zivio za ovaj klub...
Zivot ide dalje, ali Dzeno brate nas, utkao si se za vjecnost u FKS
Iz postovanja prema ovom momku ,
Dobro nam dosao Aldine
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Ovo sa Dzenom bas velika tragedija i tuga do neba
Meni je malo sumnjivo ovo za grom, citam negdje jutros da su kao nasli mobitel pored njeg citav a jucer da je izgorio (msm da je na CH bilo)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zaista tuga, tragedija…
Ali šta ćeš, glavu gore i nemaš drugog izbora.
Sutra ga ispratiti kako zaslužuje.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Mislim da bi trebalo odgoditi tekmu, po mogucnosti kolo citavo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Turkesh Airlines
Nemoj Boga ti nikakvih teorija zavjere u ovoj situaciji iako vjerovatno zivis za njih, al nemoj sad
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- TurkishAirlines
Zauzeto
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
pročitaj ponovo. Po meni odličan nadimak, prezime mu bas paše a i visok je zbog ovog AirlinesTurkishAirlines je napisao/la: ↑09 avg 2024, 19:12Zauzeto
Rahmet ti duši Dženane, život ide dalje, sta da se radi.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ljudi, zivot ide dalje.
Nazalost Dzeno je preselio, dogovor za Turkesa je bio vec 5 dana, pretstavljanje je dogovoreno za danas, tu su mediji, sponzori, sve... Objava k'o objava normalno predstavljanje. Evo odgodili su druzenje s igracima.
Ne znam, sto neko napisa zivot mora dalje...
Nazalost Dzeno je preselio, dogovor za Turkesa je bio vec 5 dana, pretstavljanje je dogovoreno za danas, tu su mediji, sponzori, sve... Objava k'o objava normalno predstavljanje. Evo odgodili su druzenje s igracima.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Teški ljudi, na svaku moguću sitnicu se kače. Kakve veze ima predatavljanje igrača s smrću? Pa nije bio dernek poslije predstavljanja..NazorUso je napisao/la: ↑09 avg 2024, 19:58Ljudi, zivot ide dalje.
- napoleon72
- Kontakt:
Raja malo pretjeruje, svima je zao Dzene, al siguran sam da bi i on vise volio da Sarajevo dovodi igrace, odigra utakmicu, pobijedi i pobjedu pokloni njemu, nego da stane svijet na par dana. U ponedjeljak izac s nekom porukom za Dzenu i dobit utakmicu.
A i za ovo imenovanje po njemu, ljudi ba, mi (hvala Bogu) imamo mnogo legendi. Kad bismo za svakog davali imena, svaki ulaz bi nosio neko ime. Sta cemo kad presele Pape, Cala, Husref...? Eto nedavno je Bosko Prodanovic preselio, pa Vahidin isto, ne mozemo po svakom davat imena necemu. Keli i Hase su iznad svih, uz duzno postovanje svim ostalim.
A i za ovo imenovanje po njemu, ljudi ba, mi (hvala Bogu) imamo mnogo legendi. Kad bismo za svakog davali imena, svaki ulaz bi nosio neko ime. Sta cemo kad presele Pape, Cala, Husref...? Eto nedavno je Bosko Prodanovic preselio, pa Vahidin isto, ne mozemo po svakom davat imena necemu. Keli i Hase su iznad svih, uz duzno postovanje svim ostalim.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Izaći u majica sa njegovim likom ili nešto slično.napoleon72 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 20:08Raja malo pretjeruje, svima je zao Dzene, al siguran sam da bi i on vise volio da Sarajevo dovodi igrace, odigra utakmicu, pobijedi i pobjedu pokloni njemu, nego da stane svijet na par dana. U ponedjeljak izac s nekom porukom za Dzenu i dobit utakmicu.
Ljudi moji svima je žao, ali život ide dalje. Emocije i život trebamo rastaviti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Dobro ti nama došao Aldine.
Srce na teren gorostasu naš!!!
Srce na teren gorostasu naš!!!
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Samo ne treba pretjerivati sada u ovim trenucima...
Znam da neke stvari pišete od muke i žalosti ali to potencira bespotrebne rasprave i repliciranja...
Znam da neke stvari pišete od muke i žalosti ali to potencira bespotrebne rasprave i repliciranja...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da, baš tako.napoleon72 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 20:08Raja malo pretjeruje, svima je zao Dzene, al siguran sam da bi i on vise volio da Sarajevo dovodi igrace, odigra utakmicu, pobijedi i pobjedu pokloni njemu, nego da stane svijet na par dana. U ponedjeljak izac s nekom porukom za Dzenu i dobit utakmicu.
Imamo mi dosta ljudi koji su ostavili ogroman trag, kad bi svakome morali nešto u čast imenovati, ponestalo bi brzo opcija.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
"Telefon je ispravan i bio je pored njega, šta je radio, to niko ne može znati. Doktor koji je dolazio sinoć da ustanovi sve je rekao da se nije susretao sa ovakvim slučajem, a vjerujte, nismo ni mi za 20 godina rada. Da nekog grom udari…" Ovo je izjavio danas direktor Gorske službe Nenad Ikonić.
Niste vi likovi normalni.
-
- Kontakt:
On fakat ide da zaradi za penzije jer Saviceve i Mitrove su generacijske pare što se kaze njegove su taman da mu ništa ne fali do kraja zivota ako je pametan.
Zašto bi neko uopšte pomislio da postoji mogucnost dolaska.. slicno vazi i za Mudraziju covjeka prizeljkivali u Dinamu.

Za Dzenu sta reci takva sudbina zna se šta je on u ovom klubu nemam ja šta više dodati što vi niste.
Dzenaza je sutra neradni je dan pa eto.
Trenutno korisnika/ca: MSOZ101, Proximic, rimljanin90 i 64 gosta.