FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TurkishAirlines
Re: FK Sarajevo
Samo ne zelim da poture, ayle i papak bilo sta pricaju oko Dzene.
Zivot ide dalje, neko nema pravo uzimati Dzenu u usta. A to su ove tri osobe.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- napoleon72
- Kontakt:
Ma logicno, nije nikad bio realan, nego pojedini hajcaju dvije godine vec za Rahmana, iz ko zna kojeg razloga. Nece doci dok ima iole sanse da uzme dobre pare bilo gdje drugo.Devedesetka je napisao/la: ↑09 avg 2024, 21:08
On fakat ide da zaradi za penzije jer Saviceve i Mitrove su generacijske pare što se kaze njegove su taman da mu ništa ne fali do kraja zivota ako je pametan.
Zašto bi neko uopšte pomislio da postoji mogucnost dolaska.. slicno vazi i za Mudraziju covjeka prizeljkivali u Dinamu.![]()
Za Dzenu sta reci takva sudbina zna se šta je on u ovom klubu nemam ja šta više dodati što vi niste.
Dzenaza je sutra neradni je dan pa eto.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ma dobro pojedinci namjerno hajcaju meni više nije jasna raja koja se primi na takav hajc jer nema bukvalno nikakve logike.napoleon72 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 21:16Ma logicno, nije nikad bio realan, nego pojedini hajcaju dvije godine vec za Rahmana, iz ko zna kojeg razloga. Nece doci dok ima iole sanse da uzme dobre pare bilo gdje drugo.Devedesetka je napisao/la: ↑09 avg 2024, 21:08
On fakat ide da zaradi za penzije jer Saviceve i Mitrove su generacijske pare što se kaze njegove su taman da mu ništa ne fali do kraja zivota ako je pametan.
Zašto bi neko uopšte pomislio da postoji mogucnost dolaska.. slicno vazi i za Mudraziju covjeka prizeljkivali u Dinamu.![]()
Za Dzenu sta reci takva sudbina zna se šta je on u ovom klubu nemam ja šta više dodati što vi niste.
Dzenaza je sutra neradni je dan pa eto.
Samo istinske legende kluba i članovi porodice, sutra trebaju govoriti na komemoraciji. Pomenuti ne smiju ni prici.TurkishAirlines je napisao/la: ↑09 avg 2024, 21:11Samo ne zelim da poture, ayle i papak bilo sta pricaju oko Dzene.
Ismir i savjetnica nisu mogli da čekaju do sutra...luckystrike je napisao/la: ↑09 avg 2024, 18:13Neznalice iz Kluba su trebali sačekati barem sutra dok se obavi dženaza i ukop da objave novog igrača. Po meni je ovo nedostatak poštovanja prema rahmetliji.
E to sam i citao cini mi se, debil me gore napade bzsLucas je napisao/la: ↑09 avg 2024, 20:46"Telefon je ispravan i bio je pored njega, šta je radio, to niko ne može znati. Doktor koji je dolazio sinoć da ustanovi sve je rekao da se nije susretao sa ovakvim slučajem, a vjerujte, nismo ni mi za 20 godina rada. Da nekog grom udari…" Ovo je izjavio danas direktor Gorske službe Nenad Ikonić.
Žao mi je Džene ali ljudi moji ne može sada život stati ako je umro. Sve nas to čeka i život mora ići dalje.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Druže, pročitah nekidan tvoju borbu sa bolešću i želim ti brz i potpun oporavak. I jbg, izvini za neke postove s moje strane.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Mislim da je Hasancic trener Radnika, to je dobro, jer on zna raditi sa mladima.
Sve je u božijim rukama, treba biti pozitivan i sve će biti dobro. Čuvajte se i manje sekirancije.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2024, 21:55Druže, pročitah nekidan tvoju borbu sa bolešću i želim ti brz i potpun oporavak. I jbg, izvini za neke postove s moje strane.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
ovo je super stvar, vjerujem da je dogovoreno da svi ovi momci igraju konstantno. Ocekujem da Radnik sa ovih 5 pojacanja bude u vrhu lige cak i da igra ozbiljan fudbal. FKS treba uraditi jos da se teren u Hadzicima dovede u maximalno dobaro stanje i da svi igraci igraju na pozicijama gdje binse koristili u nasem prvom timu. Drago mi je da je ovaj sporazum naravljen i nadam se da ce ovi momci ozbiljno shvatiti ulogu koju su dobili
Dobra bi stvar bila , pomoci Radniku financijski a da im saljemo igrace da igraju stalno (ako zasluzuju ako ne papiri i cao)SHZ82 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 22:20ovo je super stvar, vjerujem da je dogovoreno da svi ovi momci igraju konstantno. Ocekujem da Radnik sa ovih 5 pojacanja bude u vrhu lige cak i da igra ozbiljan fudbal. FKS treba uraditi jos da se teren u Hadzicima dovede u maximalno dobaro stanje i da svi igraci igraju na pozicijama gdje binse koristili u nasem prvom timu. Drago mi je da je ovaj sporazum naravljen i nadam se da ce ovi momci ozbiljno shvatiti ulogu koju su dobili
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar nismo trebali ove i slične igrače slati Famosu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa dovoljno je da im saljemo igrace sta ih imas jos finansirat. Ako ovi igraci ne zasluze igrati u Radniku po kvaliteti onda nemaju mjesta ni da budu clanovi FKSbvsic je napisao/la: ↑09 avg 2024, 22:43Dobra bi stvar bila , pomoci Radniku financijski a da im saljemo igrace da igraju stalno (ako zasluzuju ako ne papiri i cao)SHZ82 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 22:20ovo je super stvar, vjerujem da je dogovoreno da svi ovi momci igraju konstantno. Ocekujem da Radnik sa ovih 5 pojacanja bude u vrhu lige cak i da igra ozbiljan fudbal. FKS treba uraditi jos da se teren u Hadzicima dovede u maximalno dobaro stanje i da svi igraci igraju na pozicijama gdje binse koristili u nasem prvom timu. Drago mi je da je ovaj sporazum naravljen i nadam se da ce ovi momci ozbiljno shvatiti ulogu koju su dobili