aleksandar_veliki je napisao/la:Tema je Fudbalski savez BiH, a ne ko za koga navija. Stvarno cu pocistiti forum, ali ono do jaja.
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Nogometni savez BiH
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- skyisthelimit
sto ti potenciras pricu o bevandi, zar je on neki fudbalski radnik, jel lik ikad osuto loptu...ti ako zelis dobro reprezentaciji, mada sumnjam, rekao bi da u Savezu treba da budu Glavas, Barbarez, Ristic, Bazdarevic i ostale sportske legende a ne neki anonimusi, al jok za vas je vazno da tu bude neki bevandaŠB.TRN je napisao/la: Sto se tiče načina izražavanja u to ne ulazim,ali kad je on dosao u savez pocelo je ici i na bolje!!!Naravno,dugovi su nastali prije i sto mu vi,velika vecina prebacujete sto je glasovao protiv statuta.To je politika naseg zupanijskog saveza i on tu nista nije mogao utjecati!!!Sve ostaje isto,zelimo samo jednakost!!!Ti znas ono 6,5,4-nek bude jedan predsjednik al nek za odluku treba 12 a ne 11 ili barem 9!!!
Sami znate kao ovaj portal da je Bevanda uvijek bio dostupan kako sto se tice saveza tako i kluba i nikada nije govorio jedno a radio drugo!!!![]()
![]()
15.10 - 15.06 ...
ako zaista bude tako, opet ce nastati isti problemi sto su mucili ovaj savez do sada. problem je sto se nezna gdje stojis s ovom uefa-om, a izgleda da bi na kraju moglo biti status quo..habuba je napisao/la:Ide mi na klinac ovaj zadnji clanak sto citam na sportsport. Opet ce brojati krvna zrnca s ovim 2+2+2 iz sva tri naroda. Majka mu stara kako ne mogu bar oni sada nesto da normalno sastave pa da dovedu 6 LEGENDI naseg fudbala pa makar svih 6 bilo iz jednog naroda.
Po meni ovako samo ostavljaju mogucnost da ovi nasi useru nesto.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
I koliko ja znam nije Dusan Marovic,nego Maravic,ako se radi o fudbalskom funkcioneru iz Srbije.
Ispravite to.
Ispravite to.
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
Vidi čuda: Može se sastaviti ova formula 2+2+2 a da ujedno to budu i legendeSTEVIE je napisao/la:ako zaista bude tako, opet ce nastati isti problemi sto su mucili ovaj savez do sada. problem je sto se nezna gdje stojis s ovom uefa-om, a izgleda da bi na kraju moglo biti status quo..habuba je napisao/la:Ide mi na klinac ovaj zadnji clanak sto citam na sportsport. Opet ce brojati krvna zrnca s ovim 2+2+2 iz sva tri naroda. Majka mu stara kako ne mogu bar oni sada nesto da normalno sastave pa da dovedu 6 LEGENDI naseg fudbala pa makar svih 6 bilo iz jednog naroda.
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Osim toga,ako je o Maravicu rijec,on bi prvo trebao u Srbiji srediti stvari pa onda sredjivati ovdje. Pritom mislim na regularnost lige,prekid utakmice u Genoi,nerijesen spor sa Anticem,infrastrukturu na njihovim stadionima,igranje reprezentacije bez prisustva publike,odbijanje igraca da igraju za reprezentaciju, i jos milion stvari.
ŽEPČE 2005.
sve je moguce, al' znas i sam kakav je nas sistem i da ovdje nista ne ide bez komplikacija.Nebitno je napisao/la: Vidi čuda: Može se sastaviti ova formula 2+2+2 a da ujedno to budu i legende
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Mene interesuje/brine par stvari:
1)Taj statut,sta sve pise u njemu....osim jednog predsjednika,mozda se i izbor kako za predsjednika tako i za clanove IO mjenja.....
2)Ukoliko se ne varam pisalo je da FIFA/UEFA nepriznaje niti ce dozvoliti ovim "mamlazima" iz bivseg saveza bilo kakvu ulogu u novom savezu i ako bilo sta zelim to je ovo.
3)Predpostavljam,odnosno sigruran sam da nece bit paralelnog saveza nego ce u ovaj doci novi ljudi koji ce postovati FIFA/UEFA odluke i zamisli jer u njima nema APSOLUTNO NISTA lose ni po koga.
4) Ukoliko ovi ljudi sto su odbili statut prihvate isti(dok je saveza Dodik-Covic nevjerujem da ce) i FIFA/UEFA ih ostave ili ukoliko FIFA/UEFA puste da se mi sami dogovaramo mozemo se pozdravit sa fudbalom u BiH
Moj prijedlog je i najbrze izvediv i vjerujem najbolji trenutno:
-Prvoligasi daju po 2 predstavnika u skupstinu a 2ligasi po jednog i oni biraju predsjednika saveza(jednog od legendi koji bi se prijavili za tu funkciju,nebitno koje nacionalnosti)
Eto novog saveza i statuta za 15 dana
1)Taj statut,sta sve pise u njemu....osim jednog predsjednika,mozda se i izbor kako za predsjednika tako i za clanove IO mjenja.....
2)Ukoliko se ne varam pisalo je da FIFA/UEFA nepriznaje niti ce dozvoliti ovim "mamlazima" iz bivseg saveza bilo kakvu ulogu u novom savezu i ako bilo sta zelim to je ovo.
3)Predpostavljam,odnosno sigruran sam da nece bit paralelnog saveza nego ce u ovaj doci novi ljudi koji ce postovati FIFA/UEFA odluke i zamisli jer u njima nema APSOLUTNO NISTA lose ni po koga.
4) Ukoliko ovi ljudi sto su odbili statut prihvate isti(dok je saveza Dodik-Covic nevjerujem da ce) i FIFA/UEFA ih ostave ili ukoliko FIFA/UEFA puste da se mi sami dogovaramo mozemo se pozdravit sa fudbalom u BiH
Moj prijedlog je i najbrze izvediv i vjerujem najbolji trenutno:
-Prvoligasi daju po 2 predstavnika u skupstinu a 2ligasi po jednog i oni biraju predsjednika saveza(jednog od legendi koji bi se prijavili za tu funkciju,nebitno koje nacionalnosti)
Eto novog saveza i statuta za 15 dana
RIP SALE VILENJAK
Ako neko do ovih 2+2+2 (iz 3 naroda) ima namjeru da dodje i pravi probleme, onda nas stvarno treba suspendovati za vjek vjekova.STEVIE je napisao/la:ako zaista bude tako, opet ce nastati isti problemi sto su mucili ovaj savez do sada. problem je sto se nezna gdje stojis s ovom uefa-om, a izgleda da bi na kraju moglo biti status quo..habuba je napisao/la:Ide mi na klinac ovaj zadnji clanak sto citam na sportsport. Opet ce brojati krvna zrnca s ovim 2+2+2 iz sva tri naroda. Majka mu stara kako ne mogu bar oni sada nesto da normalno sastave pa da dovedu 6 LEGENDI naseg fudbala pa makar svih 6 bilo iz jednog naroda.
Zasita je bizarno i pomisliti na to da neko zeli da nastavi agoniju !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
evo nas na eurosportu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- skyisthelimit
ma nema glavni smonick je napisao/la:evo nas na eurosportu...
15.10 - 15.06 ...
Kontamo mi to samo sto se tako ostavlja prostor manifetlucima. Nije niko budala da ne konta da se i sada moglo nesto slicno uraditi i bez "legendi" sa ovim papcima, isto kao sto svi kontamo da ni njima nije bilo jednostavno sami sebi da hljeb iz usta uzimaju. No ta ista formula 2+2+2 ce dovesti do toga da ce mozda neki slijedeci dvojac da upadne pod pritisak politike kao sto su srbi sada upali pa ce opet biti srbovanja (a ni ostali nisu nista bolji) do samounistenja pa makar i preko njihovih ledja.STEVIE je napisao/la:sve je moguce, al' znas i sam kakav je nas sistem i da ovdje nista ne ide bez komplikacija.Nebitno je napisao/la: Vidi čuda: Može se sastaviti ova formula 2+2+2 a da ujedno to budu i legende
Ovdje je jedini lijek de facto preuzeti statut od fife i uefe i jednostavno dovesti najsposobnije ljude a ne one ciji "DNK" odgovara. Ne znam, vidjet ce mo u slijedecih par sedmica sta imaju ovi na umu (ako imaju nesto).
Zavisi, recimo Pasic je sam rekao da je nepodoban Srbin iz razloga sto podrzava BIH repku do kraja.I vrlo rado bi se prihvatio te funkcije.habuba je napisao/la:Kontamo mi to samo sto se tako ostavlja prostor manifetlucima. Nije niko budala da ne konta da se i sada moglo nesto slicno uraditi i bez "legendi" sa ovim papcima, isto kao sto svi kontamo da ni njima nije bilo jednostavno sami sebi da hljeb iz usta uzimaju. No ta ista formula 2+2+2 ce dovesti do toga da ce mozda neki slijedeci dvojac da upadne pod pritisak politike kao sto su srbi sada upali pa ce opet biti srbovanja (a ni ostali nisu nista bolji) do samounistenja pa makar i preko njihovih ledja.STEVIE je napisao/la:sve je moguce, al' znas i sam kakav je nas sistem i da ovdje nista ne ide bez komplikacija.Nebitno je napisao/la: Vidi čuda: Može se sastaviti ova formula 2+2+2 a da ujedno to budu i legende
Ovdje je jedini lijek de facto preuzeti statut od fife i uefe i jednostavno dovesti najsposobnije ljude a ne one ciji "DNK" odgovara. Ne znam, vidjet ce mo u slijedecih par sedmica sta imaju ovi na umu (ako imaju nesto).
Ristic je bio isto tako kritikovan ali ovaj je opet medju prvima gledao da se organizuje mec u Njemackoj jos u ratno doba.U vezi BIH repke i pomoci tamo.O Katalinskom je suvisno i pricati,A bogami i Osim je ispao covjek kad je ebeno to bilo pomisliti i heroja glumiti.
Ima ljudi i bit ce ih.samo ih valja kako treba izabrati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma izabrat ih je nemoguce, jedino da ih stranci izaberu ostalo sve pada u vodu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ako zele rijesenje to ce i uciniti.A ako ne onda koji ce kuVac uopste i dolaziti.nick je napisao/la:ma izabrat ih je nemoguce, jedino da ih stranci izaberu ostalo sve pada u vodu...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
a koji kuvacharishp je napisao/la:Ako zele rijesenje to ce i uciniti.A ako ne onda koji ce kuVac uopste i dolaziti.nick je napisao/la:ma izabrat ih je nemoguce, jedino da ih stranci izaberu ostalo sve pada u vodu...
Opet znaci isto sranje,u savezu moraju biti predstavnici svih krvnih grupa.Tako da vec za jedno 5 god mozemo ocekivati da nas suspenduju jer ce se opet politika umijesati.E sto bi haris rekao,pun mi je kuvac ovog
Kockastoglavog Bevandu i visokocasnika Jelica dusa od ljudi.Njih bi se i magarac odrekao.Kad bi znao prozboriti i potpisati.salu na stranu,iako se ne salimnick je napisao/la:a koji kuvacharishp je napisao/la:Ako zele rijesenje to ce i uciniti.A ako ne onda koji ce kuVac uopste i dolaziti.nick je napisao/la:ma izabrat ih je nemoguce, jedino da ih stranci izaberu ostalo sve pada u vodu...dolaze godinama na raznorazne funkcije... ne mogu nista promjenit dok drzava ne promjeni,evo koga ces izabrat od tih starih fudbalera u hercegovini? pa jedini poznat sirokobrijezanin je marsijano a i on je nepodoban brazilski sarajlija... ili varea
iz mostara? pa barbarezu prijetili roditeljima sto igra za BiH suvisno pricat da ce neko dici ruku za njega, sliskovic iz open samo on prica kako rakija svira...
Ko kaze da moraju biti striktno iz Hercegovine.Ako nece ne moraju,nek ih Markica vodi u bocanju.
Sto se tice Barbareza on sa Hrvatskom ili katolickom vjerom nema ni 1 %.Tako da im ''ne pase''
Brojanje krvnih zrnaca ocito je da gledaju ovi koji su glasali protiv statuta.
Sto se mene licno tice.U repci bi volio 11 Misimovica.Deset Osima i jednog Safeta
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 apr 2011, 03:24, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
mora iz svakog kantona ici na glasanje pa polako stepenicu po stepenicu, tako se bira vidis kako se pusina vrati ko lesi, predlozi ga bosna sarajevska pa ganja po sarajevu neke blecine da glasaju za njega i evo ga haman do colakovica dodje... da bi ivica doso recimo mora ga predlozit zeljo i onda raznorazna glasanja da bi doguro do predsjednika...