Vjeruj da je nekad pametnije zasutit. A bilo je puno vise pametnijih ljudi na temama,sa kojim si mogao razmijeniti koju..Vanja8 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 00:19Da je nama Bogd'o svima malo vise realnosti i sabura...BarbareZeljin je napisao/la: ↑12 avg 2024, 00:07Slazem se ja apsolutno sa tobom. Vjeruj da sam se upetljao,vise zbog ovih vrijedjanja,ne da opravdam sto rade,vec da trebamo svi biti malo vise realniji i posteniji.Vanja8 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 23:58
Vidi @Barba, uopste nije stvar u TM, ne znam zasto nekom psovati, vrijedjati ga , pljuvati ga, a sasvim nerelevantna stvar...
Zasto nerelevantna, evo navescu ti primjer upravo malog Celika...
Dijete ima toliku cijenu na TM, a stigla je vec ponuda za njega koja je prilicno veca od toga i odbijena je...
Znaci, vecinski vlasnik, odnosno Mirvic prihvata ili ne prihvata ponudu...
Cijena na TM je vise neki orijentir, a ne cvrsta osnova po kojoj se sklapaju poslovi...
Evo , mali Ljukovac, dijete ni minute nije odigralo u seniorskom fudbalu a otisao je u Tursku za 200 000 e i procenat...
Tu cijenu malo klubova moze dobiti , mislim na ovu nasu PL , za oformljenog igraca...
Vi sad drvlje i kamenje po covjeku jer nije upisao asistenciju Al Jaberu, glupost...
Evo sad, hajde da kazemo, da stavi Jaberu cijenu 1, 5 milki eura, dodju ljudi da ga vide, malo se zgledaju odu u klub i kazu nudimo 400 000 e, vi prihvatite ili ne prihvatite, e kakvu je onda ulogu odigrala cijena na TM...
Evo recimo Dal je imao cijenu 1 mil e, Olimpija nudila 600 000 e, prodali ga 1,2 mil e...
Vjeruj mi najmanje za svaku prodaju ima TM, igraci se prate i niko samo na osnovu TM nece kupiti nekog...
Ja tebe stvarno cijenim,i znam da mozemo pricati normalno.
TM je sustinski nebitan,nadovezo sam se je Zuka i duska pricaju da nije uredu nekome staviti cijenu nakon par tekmi, a iste stvari radis za neke igrace Sarajeva.
**** asistenciju ,meni su to totalno nebitne stvari.Apsolutno si upravu. Reagujem isto kao i ti kad vidis da nesto nije ok ili izvrcu pricu.
Bar smo se mi pitari toliko puta opekli i dobili po usima zbog toga pa sad bi i u kefir puhali...
Meni vazda u glavi jedan slucaj, dobijes kuci 4:0, odes u Doboj i Vlado te sa onim Jablanovima odere ko jare...
Vi ste se sve nesto natezali, prsili, pozivali na ranije generacije, mijenjali Uprave pa haman ne izletiste iz lige...
Zoran Zekic i Denis Coric ponavljaju istu rijec evo vec neko vrijeme- "ponizni"...
To fali i nama i vama, ali hajde s vremenom ce i to polako naleci kao sto su nam nalegli i dobri tereni i Var...
Ziv ti meni bio @Barba, nekada si pisao bas dobre postove, mogao ih je bilo koji navijac bas citati, ali vidim da si u zadnje vrijem prorijedio, steta
Dacu ti jedan primjer...
Bas me ta situacija podsjetila i na forum i na neki cudan vakat.
Ulazim ja danas na Ilidzi u dzamiju da klanjam podne mimo vakta.
U dzamiji 4 djecaka ,2 mladja 2 malo starija.
Igraju igrica sva 4 . Ori se dzamija od njih.
Ja krenem da klanjam,ne mogu brate ...
Prekinem i zamolim da budu tisi.
Krenem ponovo,oni kao da im nista nisam rekao.
Vjeruj da nisam mogao nastaviti,prekinem 2 put i opet im se obratim.
Dize se taj najstariji i kaze mi ono polumangupski pa kako pricas sa nama ako klanjas.
Jedva sam se suzdrzao da ga kroz prozor dzamije ne izbacim. Naruzim ga malo i nastavim. Ali kuha u meni,koja drskost,koje nepostovanje. Izadjem i kazem imamu sta rade i da ih opomene,da ne bi dosao u situaciju da dijete zveknem preko zuba.
E takva nam je slika drusstva,takve su nam teme i moja i tvoja na forumu.
Kome bilo sta reci i napisati.
Dosli su neki najpametniji.