Premijer liga BiH - aktuelno

BarbareZeljin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la BarbareZeljin » 12 avg 2024, 00:37

Vanja8 je napisao/la:
12 avg 2024, 00:19
BarbareZeljin je napisao/la:
12 avg 2024, 00:07
Vanja8 je napisao/la:
11 avg 2024, 23:58

Vidi @Barba, uopste nije stvar u TM, ne znam zasto nekom psovati, vrijedjati ga , pljuvati ga, a sasvim nerelevantna stvar...
Zasto nerelevantna, evo navescu ti primjer upravo malog Celika...
Dijete ima toliku cijenu na TM, a stigla je vec ponuda za njega koja je prilicno veca od toga i odbijena je...
Znaci, vecinski vlasnik, odnosno Mirvic prihvata ili ne prihvata ponudu...
Cijena na TM je vise neki orijentir, a ne cvrsta osnova po kojoj se sklapaju poslovi...
Evo , mali Ljukovac, dijete ni minute nije odigralo u seniorskom fudbalu a otisao je u Tursku za 200 000 e i procenat...
Tu cijenu malo klubova moze dobiti , mislim na ovu nasu PL , za oformljenog igraca...
Vi sad drvlje i kamenje po covjeku jer nije upisao asistenciju Al Jaberu, glupost...
Evo sad, hajde da kazemo, da stavi Jaberu cijenu 1, 5 milki eura, dodju ljudi da ga vide, malo se zgledaju odu u klub i kazu nudimo 400 000 e, vi prihvatite ili ne prihvatite, e kakvu je onda ulogu odigrala cijena na TM...
Evo recimo Dal je imao cijenu 1 mil e, Olimpija nudila 600 000 e, prodali ga 1,2 mil e...
Vjeruj mi najmanje za svaku prodaju ima TM, igraci se prate i niko samo na osnovu TM nece kupiti nekog...
Slazem se ja apsolutno sa tobom. Vjeruj da sam se upetljao,vise zbog ovih vrijedjanja,ne da opravdam sto rade,vec da trebamo svi biti malo vise realniji i posteniji.
Ja tebe stvarno cijenim,i znam da mozemo pricati normalno.
TM je sustinski nebitan,nadovezo sam se je Zuka i duska pricaju da nije uredu nekome staviti cijenu nakon par tekmi, a iste stvari radis za neke igrace Sarajeva.
**** asistenciju ,meni su to totalno nebitne stvari.Apsolutno si upravu. Reagujem isto kao i ti kad vidis da nesto nije ok ili izvrcu pricu.
Da je nama Bogd'o svima malo vise realnosti i sabura...
Bar smo se mi pitari toliko puta opekli i dobili po usima zbog toga pa sad bi i u kefir puhali...
Meni vazda u glavi jedan slucaj, dobijes kuci 4:0, odes u Doboj i Vlado te sa onim Jablanovima odere ko jare...
Vi ste se sve nesto natezali, prsili, pozivali na ranije generacije, mijenjali Uprave pa haman ne izletiste iz lige...
Zoran Zekic i Denis Coric ponavljaju istu rijec evo vec neko vrijeme- "ponizni"...
To fali i nama i vama, ali hajde s vremenom ce i to polako naleci kao sto su nam nalegli i dobri tereni i Var...
Ziv ti meni bio @Barba, nekada si pisao bas dobre postove, mogao ih je bilo koji navijac bas citati, ali vidim da si u zadnje vrijem prorijedio, steta
Vjeruj da je nekad pametnije zasutit. A bilo je puno vise pametnijih ljudi na temama,sa kojim si mogao razmijeniti koju..
Dacu ti jedan primjer...
Bas me ta situacija podsjetila i na forum i na neki cudan vakat.
Ulazim ja danas na Ilidzi u dzamiju da klanjam podne mimo vakta.
U dzamiji 4 djecaka ,2 mladja 2 malo starija.
Igraju igrica sva 4 . Ori se dzamija od njih.
Ja krenem da klanjam,ne mogu brate ...
Prekinem i zamolim da budu tisi.
Krenem ponovo,oni kao da im nista nisam rekao.
Vjeruj da nisam mogao nastaviti,prekinem 2 put i opet im se obratim.
Dize se taj najstariji i kaze mi ono polumangupski pa kako pricas sa nama ako klanjas.
Jedva sam se suzdrzao da ga kroz prozor dzamije ne izbacim. Naruzim ga malo i nastavim. Ali kuha u meni,koja drskost,koje nepostovanje. Izadjem i kazem imamu sta rade i da ih opomene,da ne bi dosao u situaciju da dijete zveknem preko zuba.
E takva nam je slika drusstva,takve su nam teme i moja i tvoja na forumu.
Kome bilo sta reci i napisati.
Dosli su neki najpametniji.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 avg 2024, 00:46

Sta se desava sa Fukarama? Jesu se ugasili, promijenili ime ili sta?

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 12 avg 2024, 00:48

Vanja8 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
11 avg 2024, 23:58

Vidi @Barba, uopste nije stvar u TM, ne znam zasto nekom psovati, vrijedjati ga , pljuvati ga, a sasvim nerelevantna stvar...
Zasto nerelevantna, evo navescu ti primjer upravo malog Celika...
Dijete ima toliku cijenu na TM, a stigla je vec ponuda za njega koja je prilicno veca od toga i odbijena je...
Znaci, vecinski vlasnik, odnosno Mirvic prihvata ili ne prihvata ponudu...
Cijena na TM je vise neki orijentir, a ne cvrsta osnova po kojoj se sklapaju poslovi...
Evo , mali Ljukovac, dijete ni minute nije odigralo u seniorskom fudbalu a otisao je u Tursku za 200 000 e i procenat...
Tu cijenu malo klubova moze dobiti , mislim na ovu nasu PL , za oformljenog igraca...
Vi sad drvlje i kamenje po covjeku jer nije upisao asistenciju Al Jaberu, glupost...
Evo sad, hajde da kazemo, da stavi Jaberu cijenu 1, 5 milki eura, dodju ljudi da ga vide, malo se zgledaju odu u klub i kazu nudimo 400 000 e, vi prihvatite ili ne prihvatite, e kakvu je onda ulogu odigrala cijena na TM...
Evo recimo Dal je imao cijenu 1 mil e, Olimpija nudila 600 000 e, prodali ga 1,2 mil e...
Vjeruj mi najmanje za svaku prodaju ima TM, igraci se prate i niko samo na osnovu TM nece kupiti nekog...
Slazem se ja apsolutno sa tobom. Vjeruj da sam se upetljao,vise zbog ovih vrijedjanja,ne da opravdam sto rade,vec da trebamo svi biti malo vise realniji i posteniji.
TM je sustinski nebitan,nadovezo sam se je Zuka i duska pricaju da nije uredu nekome staviti cijenu nakon par tekmi, a iste stvari radis za neke igrace Sarajeva.
**** asistenciju ,meni su to totalno nebitne stvari.Apsolutno si upravu. Reagujem isto kao i ti kad vidis da nesto nije ok ili izvrcu pricu.
Bar smo se mi pitari toliko puta opekli i dobili po usima zbog toga pa sad bi i u kefir puhali...
Meni vazda u glavi jedan slucaj, dobijes kuci 4:0, odes u Doboj i Vlado te sa onim Jablanovima odere ko jare...
Vi ste se sve nesto natezali, prsili, pozivali na ranije generacije, mijenjali Uprave pa haman ne izletiste iz lige...
Zoran Zekic i Denis Coric ponavljaju istu rijec evo vec neko vrijeme- "ponizni"...
To fali i nama i vama, ali hajde s vremenom ce i to polako naleci kao sto su nam nalegli i dobri tereni i Var...
Ziv ti meni bio @Barba, nekada si pisao bas dobre postove, mogao ih je bilo koji navijac bas citati, ali vidim da si u zadnje vrijem prorijedio, steta
A ayran? :mrgreen:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 avg 2024, 00:56

12 avg 2024, 00:37
Vanja8 je napisao/la:

Vjeruj da je nekad pametnije zasutit. A bilo je puno vise pametnijih ljudi na temama,sa kojim si mogao razmijeniti koju..
Dacu ti jedan primjer...
Bas me ta situacija podsjetila i na forum i na neki cudan vakat.
Ulazim ja danas na Ilidzi u dzamiju da klanjam podne mimo vakta.
U dzamiji 4 djecaka ,2 mladja 2 malo starija.
Igraju igrica sva 4 . Ori se dzamija od njih.
Ja krenem da klanjam,ne mogu brate ...
Prekinem i zamolim da budu tisi.
Krenem ponovo,oni kao da im nista nisam rekao.
Vjeruj da nisam mogao nastaviti,prekinem 2 put i opet im se obratim.
Dize se taj najstariji i kaze mi ono polumangupski pa kako pricas sa nama ako klanjas.
Jedva sam se suzdrzao da ga kroz prozor dzamije ne izbacim. Naruzim ga malo i nastavim. Ali kuha u meni,koja drskost,koje nepostovanje. Izadjem i kazem imamu sta rade i da ih opomene,da ne bi dosao u situaciju da dijete zveknem preko zuba.
E takva nam je slika drusstva,takve su nam teme i moja i tvoja na forumu.
Kome bilo sta reci i napisati.
Dosli su neki pametniji.
Vala slika iz dzamije je slika i drustva,a posebno slika sa foruma...
Vazda je bilo i bice prepucavanja, potpucavanja, svadja, zahebavanja izmedju navijaca nasa dva kluba na forumu...

Ali brate, nema s kim se od vasih nisam "klao", Virto,Muhoni, Kole zeljovac, Irfo, Sudo...
Toliko rasprava bilo nikad niko nije nekog vrijedjao, evo i danas se ja i Muhoni zezamo ovdje, zao mi sto Kole vise ne pise, a dusa mi ga pitati je li mu amidza bio u pravu za rukije kad se rodio...
Ove generacije sad, odmah po majkama, ocevima, familiji...Da covjek ne povjeruje...
Umanjis pisanje, sto kazes ti, a brate i ja vise nemam sabura kad neko pretjera poceo i sam ko oni psovati...hahaha...Hebi ga...
A vala kazem ti,steta sto ne pises one postove, vazda sam ih s gustom citao...Realno, a realnost nam je veliki nedostatak

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 avg 2024, 00:58

H8Z7 je napisao/la:
12 avg 2024, 00:48
Vanja8 je napisao/la:

A ayran? :mrgreen:
Kakav ayran, to je tursko, mi pusemo samo u domace, kefirce nase...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 avg 2024, 01:04

Vanja8 je napisao/la:
To fali i nama i vama
To nek' ponavljaju svojim igračima, i jedan i drugi.

Mi smo navijači, sasvim je normalno da nakon dvije pobjede poletimo i da nakon dva poraza budemo nezadovoljni. Oni su plaćeni za to što rade, a mi smo tu iz ljubavi i ništa više od toga. Mi ćemo biti tu i kad oni odu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 12 avg 2024, 01:05

holyman je napisao/la:
11 avg 2024, 23:27
Svaki put kad neko pohvali srpsko prvenstvo zasluzuje duplu vaspitnu

slika
Kar-ina fudbal, imas CZ i to je to. Njih uopste ne treba ni spominjati.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 12 avg 2024, 01:38

let3 je napisao/la:
12 avg 2024, 00:03
Koliko samo nepotrebe price i ubjeđivanja oko ublehe zvane Transfermarkt :lol:
A sta je onda tacno? Jeli ovaj forum?
Koja stranica po tebi daje pravu ocijenu?? Ako je TM pogrijesno, sta je onda tacno? Onda Mbappe vredi samo 1 milion ako pitamo ove forumase i hateri. Amar Dedic vredi 140 miliona ako pitamo ove forumase. Lana vredi 1 milijardu ako pitamo forumase. Musa vredi 10 milijardu ako pitamo forumase.
Znaci ne valja TM, ali valja ovaj forum... sunce ti poljubim....

Znam ja da vamo u BiH klaunovi i neznalice ne vole TM...
Cijeli svijet ili evropa gleda TM i dosta raje cijeni u Njemackoj TM. Naravno nije uvjek 100% tacno ali koliko toliko daje neku ocijenu, pa vidis od prilike kako je.

ali ove forumski klaunovi u BiH smatraju TM kao bezveze i laz. Jest vas trojka s*ebala za sva vremena, nesportska nacija u svim sferama, sunce ti poljubim.
Da ste vi Usa ili neka fudbalska sila kao Brazil ili Spanija po uspijehu ili rezultatima, pa bi nekako jedva mogao ove nebuloze razumijeti, ali ovako vi ste BiH luzeri.
Odkud vi znate sta je ubleha ili sta ne? Balkanska dijagnoza. Svake godine su najjaci i imaju 1000 trofeja. Kakva je to zabluda i laz u kojoj zivite...

Svaki put crkajem od smijeha kako je glup ovaj forum i svaki put potvrdujete ono ispod moji tekstova. Jesu li ovo 50 godina lazni penzioneri ili 10 godina tik tok forumasi? Cuj ubleha, eto pitat cemo tebe koliko vredi svaki igrac. Napravi svoju stranicu i pravi sebi tacne cijene. Nemoj trazit izgovor kao ostali na ovom forumu. Pokrenite nesto makar jednom u vasem zivotu, napravite svoju verziju, koja je bolja od TM. Hajde forumasi, ili ce te kao luzeri opet naci neki izgovor za nerad i kriminal?

Krkani bi i nebo unistili, a kamoli drzavu, bosanski TM ili druge stvari. Fuuj kakvi su ovo luzeri i neznalice. Pa nije ni cudo sto je drzava za *urac i sto pola naroda je vec napustilo drzavu. Ovo kad pricam svabima sta ovi forumasi sve pisu, oni ne mogu da vjeruju koliko je to zaostalo u svakom smislu i kakve su to neznalice u svim sferama. Kakav narod takva i drzava. Pun mitomana, kriminala, bahatost i sramotna djela i ponasanje. Kucni odgoj za *urac. I onda oni nekome drzi predavanje.

Klix novinari kopiraju tekstove forumasa (Trnava naprimjer), to je taj super bh novinarstvo, i tako vam je sve u svakoj sferi drzave.
Zahvalite se dragom Bogu sto imate ovaj forum. Nedo ti Bog da nema struje ili da se ovo ugasi, pa vi bi skoro svi poludili i na kraju bi se utopili u jezero. Vama je forum sve u zivotu, dok imate 15 profila.
Ja sam Bogu zahvalan za ovaj forum, jer svaki put potvrdujete da je grijehota trosit novac u toj drzavi zvani BiH i taj narod. Kako vi brukate ovu nasu BiH, sunce ti poljubim, svaki dan ista prepucavanja, mitomani, spinovi, lazovi, nebuloze i sto je najjace ova lazna recenica:

"mi iz foruma bi ovo bolje napravili, da se skupimo mi pola iz foruma, bolje bi bilo".

Pitam vas sto onda niste nista uradili? Jos uvjek sprdate se na ovom forumu. Ako znate bolje uradite, jednostavno. A ne samo lajati i pisati nebuloze, i kofol mi bi bolje to uradili. Pa hajd napravite nesto, na sta cekate forumasi?
Kakve ste vi zrtve jedne, Allahu moj ovo je fascinantno i crkajem samo od smijeha, kako je ovo smijesno i klix jos kopira postove forumasa hahahhaha xD
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 avg 2024, 01:46

Let paša ignorisi ovog bumbara, inace ce te torbicom deen odalamit.

Malo ekavica onda ga prenese ijekavica :rol:

Mi smo “ BiH klaunovi” :urnebes:

Zuhdo sine jes to ti?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 12 avg 2024, 01:49

Deen je napisao/la:
12 avg 2024, 01:38
let3 je napisao/la:
Koja stranica po tebi daje pravu ocijenu?? Ako je TM pogrijesno, sta je onda tacno? Onda Mbappe vredi samo 1 milion ako pitamo ove forumase i hateri. Amar Dedic vredi 140 miliona ako pitamo ove forumase. Lana vredi 1 milijardu ako pitamo forumase. Musa vredi 10 milijardu ako pitamo forumase.

Cijeli svijet ili evropa gleda TM i dosta raje cijeni u Njemackoj TM. Naravno nije uvjek 100% tacno ali koliko toliko daje neku ocijenu, pa vidis od prilike kako je.

ali ove forumski klaunovi u BiH smatraju TM kao bezveze i laz. Jest vas trojka s*ebala za sva vremena, nesportska nacija u svim sferama, sunce ti poljubim.
Da ste vi Usa ili neka fudbalska sila kao Brazil ili Spanija po uspijehu ili rezultatima, pa bi nekako jedva mogao ove nebuloze razumijeti, ali ovako vi ste BiH luzeri.
Odkud vi znate sta je ubleha ili sta ne? Balkanska dijagnoza. Svake godine su najjaci i imaju 1000 trofeja. Kakva je to zabluda i laz u kojoj zivite...

Svaki put crkajem od smijeha kako je glup ovaj forum i svaki put potvrdujete ono ispod moji tekstova. Jesu li ovo 50 godina lazni penzioneri ili 10 godina tik tok forumasi? Cuj ubleha, eto pitat cemo tebe koliko vredi svaki igrac. Napravi svoju stranicu i pravi sebi tacne cijene. Nemoj trazit izgovor kao ostali na ovom forumu. Pokrenite nesto makar jednom u vasem zivotu, napravite svoju verziju, koja je bolja od TM. Hajde forumasi, ili ce te kao luzeri opet naci neki izgovor za nerad i kriminal?

Krkani bi i nebo unistili, a kamoli drzavu, bosanski TM ili druge stvari. Fuuj kakvi su ovo luzeri i neznalice. Pa nije ni cudo sto je drzava za *urac i sto pola naroda je vec napustilo drzavu. Ovo kad pricam svabima sta ovi forumasi sve pisu, oni ne mogu da vjeruju koliko je to zaostalo u svakom smislu i kakve su to neznalice u svim sferama. Kakav narod takva i drzava. Pun mitomana, kriminala, bahatost i sramotna djela i ponasanje. Kucni odgoj za *urac. I onda oni nekome drzi predavanje.

Klix novinari kopiraju tekstove forumasa (Trnava naprimjer), to je taj super bh novinarstvo, i tako vam je sve u svakoj sferi drzave.
Zahvalite se dragom Bogu sto imate ovaj forum. Nedo ti Bog da nema struje ili da se ovo ugasi, pa vi bi skoro svi poludili i na kraju bi se utopili u jezero. Vama je forum sve u zivotu, dok imate 15 profila.
Ja sam Bogu zahvalan za ovaj forum, jer svaki put potvrdujete da je grijehota trosit novac u toj drzavi zvani BiH i taj narod. Kako vi brukate ovu nasu BiH, sunce ti poljubim, svaki dan ista prepucavanja, mitomani, spinovi, lazovi, nebuloze i sto je najjace ova lazna recenica:

"mi iz foruma bi ovo bolje napravili, da se skupimo mi pola iz foruma, bolje bi bilo".

Pitam vas sto onda niste nista uradili? Jos uvjek sprdate se na ovom forumu. Ako znate bolje uradite, jednostavno. A ne samo lajati i pisati nebuloze, i kofol mi bi bolje to uradili. Pa hajd napravite nesto, na sta cekate forumasi?
Kakve ste vi zrtve jedne, Allahu moj ovo je fascinantno i crkajem samo od smijeha, kako je ovo smijesno i klix jos kopira postove forumasa hahahhaha xD
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Kakav rant Deena hahhahahhahahhahahahaha :rol: :kralj:

:bow: :tokralju:

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 12 avg 2024, 02:22

Bumbaclat je napisao/la:
12 avg 2024, 01:49
Deen je napisao/la:
12 avg 2024, 01:38
let3 je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Kakav rant Deena hahhahahhahahhahahahaha :rol: :kralj:

:bow: :tokralju:
Doktor napisao ovakav tekst, a zna da ga niko nece procitati.
Fk Željezničar.

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 12 avg 2024, 02:57

Nemojte ga crkaje čovjek

Paromlinac

Post Postao/la Paromlinac » 12 avg 2024, 02:58

BigZlatan je napisao/la:
11 avg 2024, 22:30
Paromlinac je napisao/la:
11 avg 2024, 22:23

jos uvijek cekam njegov odgovor na vrlo jednostavno pitanje...
Pitanje?
Posto si iznenada postao glavna tema foruma, ponovicu pitanje, unaprijed hvala na eventualnom odgovoru :

Uz duzno postovanje prema tebi i tvom profesionalnom odnosu prema poslu kojim se bavis, ja ti moram, ovako javno, postaviti jedno vrlo jednostavno pitanje, a ukoliko mi odgovoris, tvoj odgovor ce procitati svi forumasi, pa da jednom, zauvijek, zavrsimo sa ovom temom. Razlog su, naravo, tvoji upisi na ovom forumu, kredibilitet TM-a, " odokativne " i nestrucne procjene i tome slicno. Nova sezona je tek pocela, ne znamo kako ce zavrsiti, ali, evo, kada se zavrsi, hipoteticki receno, da li ti imas otvorene ruke i neogranicenu slobodu da na TM-u postavis da je Zeljo imao prosjek od 25 hiljada gledalaca, da imamo 50 hiljada clanova, a da nas treci golman vrijedi 2 miliona eura ? Ukoliko napises nesto tako, da li ce ti bilo ko od tvojih nadredjenih postaviti neko logicno pitanje, ili ti stvarno mozes tamo raditi sta god hoces ? Nije mi nikakva namjera da vrijedjam bilo koga, ali, hajde, da jednom zauvijek rascistimo razlog postojanja i vjerodostojnost TM-a.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 avg 2024, 03:28

Koliko god uzp-ovci bili mrski, ipak treba reci da imaju glavu i rep i to ne samo u prvoj ekipu nego i u omladinskom pogonu.

Evo u mladjim kategorijama, imaju pet-sest bosnja (đeca od 15 godina) kojima placaju smjestaj, daju im dzeparac, salju ih u srednju skolu u zap. dijelu grada. Ljudi imaju sistem, ne znam sto ga grade kad Bosna nije njihova drzava kako im navijaci vole isticati :thumbup:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 avg 2024, 03:48

MocMahale444 je napisao/la:
12 avg 2024, 01:46
Let paša ignorisi ovog bumbara, inace ce te torbicom deen odalamit.

Malo ekavica onda ga prenese ijekavica :rol:

Mi smo “ BiH klaunovi” :urnebes:

Zuhdo sine jes to ti?
Ma neka ga. Nek izbaci iz sebe sve frustracije koje se nakupe rintajuci na bausteli.

Brat napaceni na osnovu jedne moje recenice napisa esej preko citave stranice :tokralju:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 12 avg 2024, 05:52

Hahah joj deena neke stvari je u pravu, a neke i nije vala

Razbi Zrinjski Gosk momacki
Drago mi je sto je Prskalo dobio sansu i zabio
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 12 avg 2024, 07:41

Sinoc sam sanjao Al Jabera da vrijedi 4,5 miliona na TM.

Svakim snom, cijena mu sve veca i veca.

slika
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 12 avg 2024, 07:47

Mogli su barem sačekat kraj utakmice pa Slobodi isključit struju.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 12 avg 2024, 07:51

Ovaj Al Jaber je najlaganiji igrač kojeg sam ja gledo u posljednje vrijeme u Želji, ne znam kad smo u ligi imali priliku gledati nekog poput njega. Ne kazem da je vanserijski igrač ali donosi neku totalno drugu energiju i mogli bi uživati u lakoći s kojom igra. Mislim da će vremenom i fizički nadoći da isprati tempo. Ima osjećaja za prostor. Šabanadžović upgraded verzija.

Imamo širinu sa više različitih opcija, nepoznanica smo za protivnika kad je izgradnja napada u pitanju, Ćosić i Ovčina su korišteni na drugačiji način tako da i to je teško provaliti. Svi će morati analitički tretirati nas, a na tom nivou je rijetko koji trener u našoj ligi, možda trener Širokog i Rožman. Ali o tom po tom, gutavi smo svima i izgleda da ćemo gledati Želju kojeg se svi boje, i koji ima respekt koji naše ime i zaslužuje. Postajemo BAZA BEZ PORAZA!
NEMA NAZAD

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 12 avg 2024, 08:05

Hvala Velezu za Mahmica 6 utakmica 6 pobjeda 14 zabili 3 primili
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 9 gostiju.