Jos pola klubova iz Beograda i okolineinvincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 09:29Nikad mi nece biti jasno koja je svrha onolikog broja klubova u ligi

Sa obzirom kakav nam je fudbal, imamo sigurno najjacu posjetu na stadionima.
Jos pola klubova iz Beograda i okolineinvincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 09:29Nikad mi nece biti jasno koja je svrha onolikog broja klubova u ligi
Jel i vođa hordi prodavo košpe na tribini od Plave Unije?NazorUso je napisao/la: ↑12 avg 2024, 09:46Prodavali kospe12345678922 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 08:53Ti evo mjesecima živiš u zabludi jer si glup ko ****,NazorUso je napisao/la: ↑11 avg 2024, 23:30Morate shvatiti da je kiks sto ste zovnuli Zemunce na trEbinu ! To je ismijala i sportska navijacka scena iz Srbije.
Isto kao sto su i Hz i RA i mnogi imali gresaka...ali vasa je jedna od najvecih i naravno da ce vas ismijavati...
P.S. Ontopic, ja bi DzabAru metno cijenu 3 630 000 € pa jeste li vidjeli kad je sinoc oduzeo loptu...
Ljudi su bili na istoku, na koju dodju i simpatizeri Sarajeva da gledaju derbi.
Ostani glup Hz iz principa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jurisicduska je napisao/la: ↑12 avg 2024, 10:13A što Odinaki piše da ima 20 godina a on brat bratu ima 34 to se niko ne žali. Kakl ste nekad neobjektivni.
Ljudi haman kontaju da je TM kao poredak konstruktora u F1. Ko bude skuplji osvaja jednu titulu, dok je prva na zelenom terenu.
Uz svo dužno poštovanje Al-Jaberu kojeg izuzetno cijenim kao igrača i vidim ga u nekoj boljoj ligi od naše, ovo nije asistencija.
Kakva crna asistencija, covjek pokupio loptu na 30 m od gola i zavrsio sve sam
Da vidimo kako će se Sloga snaći na terenu koji nije oranica.
Ovaj se lupa nekom losom zemunskom robom, pa ga malo prenosi i na ekavicu...BigZlatan je napisao/la: ↑12 avg 2024, 09:02
Da, ja imam slobodu da radim sta ja "hocu" to je ipak moj posao.jer sam godinama stekao tu slobodu i poverenje ali uvijek neki clan moze prijaviti nesto i ja moram onda objasti sto sam to stavio. ali nikad nije bilo neki problem. sto radim sve cisto.
ali i dalje ne vidim sto bio stavio nesto sta nije istina. greske se uvek mogu desiti. rekao sam to ovdje 100 puta, samo javi i to ce se promijeniti. nemogu ja za sve igrace, trenere, klubove sve znati.
jedino cijene ima neka kontrola od glavnog. ako ja mislim da taj golman trebao da ima 2 mio ja cu to staviti.mozda ce onda glavi pitati sto to radim. ali dok sam ja ovde nece nikad biti jedan igrac u BiH 2.0 mio.
Ako bude dosao Gojkovic onda ce on sigurno ici na 1.0. sto je gledam da bude 1.0 naka granica. jest da je Buljubasic otvorio za vise. ali to treba biti bas mlad dobar igrac da kazem hajde malo vise od ti 1.0. realno da potpise za Sarajevo ili Zrinjski onda se moze u prste gledati. sto jedan klub kroz transfere i drugi zbog igre u UCL sebi dao prostora za vise.
vidite sta je ovo godine doslao iz Srbije ( ostale). Bubanja, Jovic, Savic, Djordjevic, Meijers ja te cijene nebi nikad stavio. i ako ne pokaze to na terenu svi idu dolje
Damir Čanadi nije više trener FK Velež
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Hajdeee, mnon46, VivaLaLiberta i 30 gostiju.