Dobar igrac itekako koji ce jos bolji biti kad se uigra i navikne
Nisam odavno vidio nekog kod nas da ovako s lakocom igra na krilu
Kazu da je onaj drugi makedonac jos bolji
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Dobar igrac itekako koji ce jos bolji biti kad se uigra i navikne
Ma kakvi, Santos je druga dimenzija, jedini igrac koji je nesto ofanzivno mogo uradit, te sezone bez njega bi ispali koliko smo tanki ofanzivno bili.Ganola1921 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 16:20
Meni nista losiji od Santosa, cak je upitno jel to taj Santos od prije 2-3 sezone
Jes' tad al' sad?irfo je napisao/la: ↑12 avg 2024, 16:34Ma kakvi, Santos je druga dimenzija, jedini igrac koji je nesto ofanzivno mogo uradit, te sezone bez njega bi ispali koliko smo tanki ofanzivno bili.Ganola1921 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 16:20
Meni nista losiji od Santosa, cak je upitno jel to taj Santos od prije 2-3 sezone
Uzivo i na tv gledati je ogromna razlika. Meni Cvetanovski protiv Sirokog izgledao top.irfo je napisao/la: ↑12 avg 2024, 16:34Ma kakvi, Santos je druga dimenzija, jedini igrac koji je nesto ofanzivno mogo uradit, te sezone bez njega bi ispali koliko smo tanki ofanzivno bili.Ganola1921 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 16:20
On je čak u onoj 2. polusezoni kod nas malo popravio realizaciju u odnosu na prvu polusezonu. Neke šanse je jako fino realizovao poput one protiv Sloge u gostima za 0:1, protiv Slobode 2. gol i slično.avalPacidoroP je napisao/la: ↑12 avg 2024, 16:50Santosov prvi korak, ne sjećam se da li je iko ikada imao u ligi takvog igrača.
Eh tu on pravi razliku.. da mu je realizacija bolja, da ima bolji šut, i malo više mozga, nikad on ne bi ni zaigrao u našoj ligi..
Ali, ako imamo šanse da ga dovedemo, o tome ne treba ni razmišljati. Bujrum vazda.
braco je napisao/la: ↑22 apr 2024, 18:19
Nama je tako već od proljeća prošle sezone. Nama je to proljeće tad europu donio Santos, uz doprinos Amoaha, a ostala krila i napadači tanko. Dakle tako je već oko 14 mjeseci.
Samo pogledaš pobjede iz tog proljetnog dijela i vidiš ko ti je haman sve te bodove osvojio.
- pobjeda protiv Slobode na Grbavici iz penala 1:0, a Santos izborio penal
- pobjeda protiv Sloge 0:1 u gostima, Santos zabio gol
- pobjeda protiv Sloge na Grbavici 4:1, Santos zabio za 1:0, pa onda zabio za novo vodstvo od 2:1 i onda izborio penal za 3:1
- pobjeda protiv Širokog 1:0, Amoah dao gol
- remi s Igmanom na Grbavici 1:1, Amoah dao gol
- remi s pitarima 2:2, dva gola Krpića
- pobjeda protiv Veleža 2:1 na Grbavici, Santos dao gol za 1:0, a Amoah mu asistiro
- pobjeda protiv Posušja 3:0, Santos izborio penal za 2:0, a Amoah zabio za 3:0
- pobjeda protiv Slobode zadnje kolo 1:2, Santos dao oba gola
- protiv Veleža u kupu na Grbavici, Santos asistirao Beći za vodstvo od 1:0, iako smo na kraju izgubili 1:2
Napad je najbolja odbrana
Druze, imamo dva krilna igraca kako treba, ostalo je improvizacija. Imal povreda, kartona. Sta onda ?
Inače meni je protiv GOŠK-a možda i najdraža partija Al Jabera, ovaj video je čista perfekcija:
Hvala drug.
Prije svega da pohvalim ulozeni trud da se napravi ovaj video.
Skorup je u Borac presao bracaazeljovac21 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:38Skorupu sadasnjem pitaru slomi kicmu tek poceo momak igrat![]()
Itekako je moguce, bitno je drzati prikljucak za evropu, i onda ce to doci na svoje, kad bi jos neko pojacanje bilo to je vrhunac, ali ne sumnjam dok je lijepog vremena da ce biti izmedju 8-11k.avalPacidoroP je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:25Pošto tema, konačno, se može sa merakom čitati već 3-4. dana, volio bih postaviti dva pitanja.
Da li je realno, da ove godine, oborimo rekord i na kraju sezone imamo 9000.navijača u prosjeku. Mislim da dosta zavisi od rezultata, hoćemo li se boriti za neki od trofeja/europu. Mislim da je moguće, ako se bude konstantno držao neki 'hajc'. Ono što je fascinantno, mi kako smo godinama sve u lošijoj situaciji, trend dolaska 'novih standardnih' navijača konstantno raste. A, to se počelo dizati sa natkrivanjem istočne tribine. Koliko god i rezultati diktiraju broj navijača na tribinama, ipak infrastruktura(lijep pogled, natkrivene tribine) drži neke nove navijače da dolaze redovno na utakmice. Suma sumarum, po mom mišljenju više infrastruktura utiče na rast standardnih navijača u odnosu na rezultate. Sa rezultatima dobiješ 2000-3000 više, zato se i nadam, ako se poklope rezultati ove sezone da možemo dobaciti do prosjeka 9000.
Druga stvar je, od koga najviše očekujete od prinova?
Ja mislim da će se o Mirčevskom pisati k'o sad o Al Jaberu. Uvijek sam volio ofanzivne vezne koji su tehnički potkovani, a u šesnaestercu uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.